Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.
Δείτε τις τρέχουσες ειδήσεις που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα και αφήστε τα σχόλιά σας ώπου νομίζετε...

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Το μυαλό στο Φαληρο...

Στον αγωνα με την Δαφνη Παλ. Φαληρου πρεπει να ειναι τι μυαλο των παικτων του ΑΟΝΦ Ατταλου. Δυσκολο παιχνιδι καθως η ομαδα των νοτιων προαστιων βρισκεται δυο βαθμους παραπανω απο τον ΑΟΝΦ.
Με νικη η νεοφωστιστη ομαδα της Νεας Φιλαδελφειας σταθεροποιειται στις υψηλες θεσεις της βαθμολογιας και αυτος ειναι ο στοχος της.
Ο Βασιλης Νταρλας αντιμετωπιζει αρκετες απουσιες (Κουβελης, Πεπονουλας, Σταματης), το γεγονος ομως πως εχει χρησιμοποιησει ολους τους παικτες που εχει στη διαθεση του κανει τις απουσιες να μην φαινονται.
 Η Δαφνη προερχεται απο βαρια ηττα με 3-0 στο Περιστερι και θα αναζητησει και αυτη την νικη.

Στην εδρα της εχει φερει αρκετα καλα αποτελεσματα και εχει υποστει μονο μια φορα την ηττα απο την Ανθουπολη με 2-5.
Εντος εχει 4 νικες - 1 ισοπαλια - 1 ηττα και τερματα 13-9. Ειναι η μοναδικη ομαδα που εχει κερδισε τα Σουρμενα (2-1). Στα τελευταια παιχνιδια παρουσιαζει ασταθεια καθως εκτος εδρας εχει υποστει βαριες ηττες (Αρη Πετρουπολης 4-2, Τραχωνες 6-1, Περιστερι 3-0) αλλα εντος πετυχε τεσσερα γκολ απεναντι στο Γαλατσι.
Παντως οπως και να εχει ο Ατταλος ο οποιος εχει σκοραρει σε ολα τα εκτος εδρας παιχνιδια μπορει αυριο να παρει τους τρεις βαθμους καθως η ομαδα εχει δειξει πως βρισκεται σε εξαιρετικη κατασταση με πολλα περιθωρια βελτιωσης. Εξαλλου στα τελευταια 9 παιχνιδια εχει υποστει μονο μια ηττα και αυτην απο τα Σουρμενα στο 92'.
Με σοβαροτητα και υπομονη ο ΑΟΝΦ αυριο μπορει να φυγει με το τριποντο.
Αλλωστε ο προπονητης της ομαδας Βασ. Νταρλας εχει δειξει οτι η ομαδα του θελει να παιζει ποδοσφαιρο και οχι να καταστρεφει με ολους τους κινδυνους που εμπεριεχει αυτο.

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Ομορφη εκδηλωση...το κομματι μας στον κυρ Νικο Θεοχαρη!!!!

Μια αρκετά καλή εκδήλωση διοργάνωσε ο ΑΟΝΦ σημερα στο Πνευματικο Κεντρο της Νεας Φιλαδελφειας. Παρευρέθησαν σύσσωμη ολοι οι ποδοσφαιριστες του συλλογου με ολα τα τμηματα και φυσικα συσσωμη η Διοικηση του συλλογου.
Την εκδηλωση τιμησαν με την παρουσια τους οι Δήμαρχοι Ν. Φιλαδελφειας κος Κοντος και Χαλκηδόνας καθως και εκπροσωποι αλλων φορεων, εκπροσωποι της Τοπικης Αυτοδιοικησης, ο τεως Προεδρος του ΑΟΝΦ κος Κοπελουζος Χρηστος, ο Προεδρος του Ιωνικου Ν. Φιλαδελφειας, του Χαλκηδονικου κ.α.
Ο Προεδρος του Συλλογου κος Μανωλης εκοψε την πιτα και στην συνεχεια τιμηθηκαν ποδοσφαιριστες Κορνελατος, Περρακης, Μειντανης και Ραγιας οι οποιοι εισηχθησαν στην Τριτοβαθμια Εκπαιδευση καταφερνοντας να συνδυασουν αθλητισμο και διαβασμα.
Στη συνεχεια μερικοι απο τους προσκεκλημενους εκοψαν ενα κομματι πιττας αφιερωνοντας το καπου αλλοι στη νεολαια, αλλοι στους γονεις, αλλοι στα παιδια απο την Αιτη κ.ο.κ.
Εμεις παντως το κομματι μας θα το κοβαμε στον κυρ Νικο Θεοχαρη τον εφορα υλικου της ομαδας, που φροντιζει με επιμελεια την εμφανιση των ποδοσφαιριστων και με πολυ κοπο και μερακι φροντιζει ωστε να ειναι τελεια ολα στις αποστολες της ομαδας
χωρις ποτε να γκρινιαζει και να αποτελει ενα απο τα σπουδαιοτερα εργαλεια του συλλογου. Του αξιζουν συγχαρητηρια και λυπομαστε που δεν αναφερθηκε στην εκδηλωση!!!!

Στις 6:30 η κοπή της πίττας του ΑΟΝΦ

Σημερα στις 6:30 στο Πνευματικο Κεντρο της Ν. Φιλαδελφειας η ποδοσφαιρικη ομαδα του ΑΟΝΦ Άτταλου κόβει την πιττα για την ελευση του νεου ετους. Θα παρευρεθει σύσσωμη ολη η ποδοσφαιρική ομαδα με ολα τα τμηματα της καθώς και μέλη του συλλογου.
Στα αγωνιστικά η ομαδα συνεχιζει την προετοιμασια της για τον εκτος εδρας αγωνα με τη Δαφνη Παλαιου Φαληρου. Στοχος του ΑΟΝΦ ειναι η νικη με την οποια θα προσπερασει και τον προσεχη αντιπαλο βαθμολογικα.
Ο αγωνας με τον Αρη Πετρουπολης αποτελει παρελθον αν και η ομαδα θα μπορουσε να παρει την νικη καθως βρεθηκε να προηγειται στο 25' με δυο τερματα διαφορα.
Αρνητικο σημειο αποτελει το γεγονος οτι για αλλη μια φορα παικτες τους ΑΟΝΦ δεχτηκαν την κοκκινη καρτα (Σταματης, Πεπονουλας) και δεν θα υπολογιζονται για τον επομενο αγωνα. Επιπλεον θα απουσιασει και ο Κωστας Κουβελης που και αυτος ειχε δεχτει την κοκκινη καρτα με τον Αττικο.

Στα θετικα για τον προπονητη Βασιλη Νταρλα συγκαταλεγεται η επιστροφη του τερματοφυλακα Χρ. Αναγνωστοπουλου (φωτο αριστερα) ο οποιος εξετισε την ποινη δυο αγωνιστικων που του επιβληθηκε για την κοκκινη που δεχτηκε με το Ηρακλειο.

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Κόβουμε την πίτα μας στις 27/1

Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη κοπή πίτας της ομαδας μας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό κέντρο του δήμου Ν. Φιλαδέλφειας που βρίσκεται στην οδό Νικολάου Τριπιά 60-62 και οι διοικούντες το αθηναϊκό σωματείο απεύθυναν κάλεσμα προς τον κόσμο να τιμήσει την εκδήλωση. Στα αγωνιστικά, το ενδιαφέρον στρέφεται στον αγώνα με την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, όπου στόχος είναι η νίκη.

ΑΤΤΑΛΟΣ - ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2-2. MAΓΚΕΣ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΤΤΑΛΟΥ

Μαγκες με καρυδια οι παικτες του ΑΟΝΦ. Επαιξαν 9 εναντιον 13 και παρολα αυτα δεν εχασαν ενα παιχνιδι το οποιο το ειχαν φερει στα μετρα τους μεχρι ο κυριος Δημητροπουλος διαιτητης της αναμετρησης να κλεψει την παρασταση.
Ο Αρης Πετρουπολης ειδε τον χαρο με τα ματια του καθως βρεθηκε να χανει στο 25' με 2-0. Σκουταρης (2') και ο συνηθης υποπτος Κορνελατος (25') καταφεραν να δωσουν προβαδισμα ασφαλειας στον ΑΟΝΦ. Ο ομαδα της Πετρουπολης τα εδειχνε χαμενα σε αυτο το διαστημα ομως η γρηγορη μειωση του σκορ την εβαλε στο παιχνιδι (Τσαγκαβελης 28').
Πριν ομως γινει αυτο ο διαιτητης Δημητροπουλος επνιξε πεναλτυ σε πλονζον του αμυντικου του Αρη υστερα απο πασα του Θανοπουλου. Αν το ειχε δωσει ολα θα ειχα τελειωσει αρκετα νωρις.
Στο δευτερο ημιχρονο ο διαιτητης Δημητροπουλος ειχε τον πρωτο λογο.
Απεβαλε στο 58' τον Σταματη (2 κιτρινες σε ενα λεπτο, 57'-58') και οι φιλοξενουμενοι πηραν τα πανω τους. Ο Ατταλος ομως ηταν αυτος που τις μεγαλες ευκαιριες και δεν καταφερε να σκοραρει καθως εβρισκε αρκετους χωρους για αντεπιθεσεις. Στο 74' απέβαλε τον Bakayoko (2η κιτρινη) και στο αμεσως επομενο λεπτο τον κορυφαιο Πεπονουλα (η 2η κιτρινη ανυπαρκτη).
Στο 83' εγινε η φαση του αγωνα.
Ο Μαμακος απο τον Αρη μπαινει μονος του αλλα ανατρεπεται εκτος περιοχης απο τον Σβιγκο ο διαιτητης αφηνει το πλεονεκτημα και στην συνεχεια ο επερχομενος Σφακιανακης σε αδεια εστια στελνει την μπαλα πανω απο το δοκαρι. Ο διαιτητης αφου βλεπει την καταληξη της φασης δινει πεναλτυ για τον Αρη. Υπαρχει πλεονεκτημα στο πεναλτυ????
Ο Μαμακος εκτελει ευστοχα και 2-2.


Ο Αρης Πετρουπολης πιεσε αρκετα στο τελευταιο πενταλεπτο (στο 87' καλη αποκρουση Μιχαηλιδη) και εχασε ευκαιριες ενω δεν του δοθηκε και πεναλτυ στο 89'.
Απο τον Ατταλο δεν υστερησε κανεις και θα ηταν αδικο να εξαιρεσουμε καποιους. 



ΑΤΤΑΛΟΣ - ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ/2-2
ΣΚΟΡΕΡ: 2' Σκούταρης , 26' Κορνελάτος- 28' Τσαγκαβέλης , 83' πεν. Μαμάκος
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 58' Σταμάτης, 75' Πεπονούλας- 74' Μπακογιόκο
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δημητρόπουλος, Τριάντος-Ζήκος
ΑΤΤΑΛΟΣ: Μιχαηλίδης, Σβίγκος (81' Κεϊτά), Περράκης, Σταμάτης, Μήλας, Κοροβέσης, Πεπονούλας, Κορνελάτος, Χαλιλάι (72' Παπαχρήστου), Σκούταρης, Θανόπουλος (61' Πώχος)
ΑΡΗΣ: Σιντιμπέ, Πηλίτσης (31' Μιχαλόπουλος), Βλαχόπουλος (76' Μαντζουράνης), Σκεπετάρης (31' Μεΐντι), Γκίκα, Μαμάκος, Συγγελάκης, Σφακιανάκης, Μπακαγιόκο, Λουρμπάκος, Τσαγκαβέλης.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ: 
1) Μην προσπαθουν οι αρμοδιοι απο τωρα να διαχωρισουν τις ομαδες που λενε οτι διεκδικουν πρωταθλημα βαζοντας διαιτητες να εκτελεσουν υπηρεσιες. Το πρωταθλημα εχει 15 ομαδες.
2) Πως γινεται μια ομαδα σαν τον Ατταλο ο οποιος διαθετει την 2η καλυτερη επιθεση στο πρωταθλημα (26 γκολ σε 13 παιχνιδια) να μην εχει κερδισει ουτε ενα πεναλτυ.  Οι παικτες του δεν πατανε περιοχη? Στα ιδια παιχνιδια εχουν δοθει σε βαρος του πεντε!!!
3) Ο Ατταλος με τις εμφανισεις του αν και νεοφωτιστος δειχνει πως θα δεινοπαθησουν οσοι θελουν να τον κερδισουν και εντος και εκτος εδρας.

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Η αυτοί ή εμείς...δείξτε το!!!

Η αυτοί ή εμείς.

Ας δείξουμε παρά τις ελείψεις ποιος είναι αφεντικό αυριο στο γηπεδο. Τι κι αν ολες οι ομαδες κανουν μεταγραφες. Αρης Πετρουπολης, Περιστερι, Τραχωνες, Σουρμενα, Ηρακλειο αλλα και ομαδες που κινδυνευουν με υποβιβασμο εχουν επιδοθει σε μπαραζ μεταγραφων την χειμερινη περιοδο προκειμενου να παρουν τα σκηπτρα της Α' Κατηγοριας.
Ο ΑΟΝΦ αυτους εχει και με αυτους πορευεται. Ας δειξουν αυριο οι παικτες του ΑΟΝΦ στον Αρη οτι καμια ομαδα δεν θα εχει ευκολο εργο απεναντι στην ομαδα της Ν. Φιλαδελφειας.
Με αυτους καθαρισε τα Μελισσια, το Ηρακλειο, την Δοξα Βυρωνα, με αυτους εκανε τα Σουρμενα τρεχουν και μη φτανουν στην εδρα τους με αυτους θα συνεχισει.
Ας το δειξουν λοιπον οι παικτες του ΑΟΝΦ Ατταλου στον αυριανο αγωνα με τον Αρη εστω και αν προπονητης τους αντιμετωπιζει απουσιες σημαντικες. Κουβελης και Αναγνωστοπουλος ειναι αποντες απο τον αυριανο αγωνα με τον πρωτο να εκτιει ποινη δυο αγωνιστικών και τον δευτερο να επιστεφει την επομενη Κυριακη. Ο Πωχος δειχνει καλα και θα ειναι στην διαθεση του προπονητη μετα απο την διμηνη απουσια του.
Ο προπονητης του ΑΟΝΦ Βασιλης Νταρλας (φωτο αριστερα) γνωριζει ομως τι πρεπει να κανει, εχει δειξει οτι χτυπαει ολα τα ματς και του αξιζουν συγχαρητηρια καθως εχει χρησιμοποιησει εως τωρα (σε 13 αγωνες) ολους τους παικτες που εχει στη διαθεση του.

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Με βέλος "Δημητρη Σκουταρη" ο ΑΟΝΦ την Κυριακη

Με τον Δημητρη Σκουταρη να δειχνει σε εξαιρετικη κατασταση ο ΑΟΝΦ την Κυριακη υποδεχεται τον Αρη Πετρουπολης. Η ταχύτητα του νεαρού εξτρεμ αποτελει ατου για τον προπονητη Βασιλη Νταρλα προκειμενου να διεμβολισει την αμυνα του αντιπαλου. Ο ιδιος επανηλθε την προηγουμενη αγωνιστικη υστερα απο απραξια 3-4 εβδομαδων λογω τραυματισμου που αντιμετωπισε κανοντας ενα αρκετα καλο παιχνιδι με τον Αττικο. Σταθεροποιώντας την αποδοση του θα αποτελεσει ενα απο τα βασικα οπλα στην φετινη πορεια του Ατταλου.

Στη φωτο ο Σκουταρης απο προσφατο αγώνα του ΑΟΝΦ Ατταλου

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

ΔΑΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ...

Να δαμάσουν τον Αρη Πετρούπολης απο την αρχή θέλουν οι παικτες του ΑΟΝΦ. Η επιθετική φιλοσοφία του προπονητή του ΑΟΝΦ Βαιλη Νταρλα είναι ικανή να δαμάσει και να πνιξει κάθε αντίπαλο. Το παιχνιδι σαφως ειναι πολυ δυσκολο αλλα ο Ατταλος δειχνει να τα καταφερνει καλα την φετινη περιοδο. Αν και φαβορι ειναι ο Αρης καθως εχει στις ταξεις εμπειρο ροστερ (Bakayoko, Sintimbe κ.α) ο Ατταλος δεν εχει τιποτα να χασει. Ηδη έχει πραγματοποιησει μια αξιοζηλευτη πορεια στην Α' Αθήνας και έτσι θελει να συνεχισει εως το τελος του πρωταθληματος.

Στη φωτο η ομαδα του Αρη Πετρουπολης

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Την Κυριακή 24/1/10 στις 12:00 το ματς με Άρη

Μεγάλο ματς την Κυριακή στο Γήπεδο του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών. Ο ΑΟΝΦ Ατταλος αντιμετωπίζει τον φορμαρισμένο και τρίτο στην βαθμολογία Άρη Πετρούπολης. Ο ΑΟΝΦ προέρχεται απο δύο σπουδαίες νικες επι του Ηρακλειου με σκορ 3-2 και Αττικού εκτός με σκορ 1-3.
Με νικη το πρωταθλημα παιρνει στην κριολεξια φωτια. Η βαθμολογια των πρωτοπορων έχει ως εξης:

1. Σουρμενα....................25
2. Αρης Πετρουπολης.....24
3. Τραχωνες....................24
4. Περιστερι....................24
5. Δαφνη Π. Φαληρου.....23
6. Ηρακλειο....................21
7. ΑΟΝΦ Ατταλος..........20
8. Ανθουπολη.................17

Τα 6 τελευταια ματς του Αρη
Αρης Πετρούπολης-Περιστέρι.......... 3-0
Γαλάτσι-Αρης Πετρούπολης.............. 0-4
Αρης Πετρούπολης-Τράχωνες.......... 0-1
Μελίσσια-Αρης Πετρούπολης.......... 0-2
Αρης Πετρούπολης-Δαφνη Π. Φαλήρου.. 4-2
Αττικος-Αρης Πετρουπολης........... 4-5

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Η κριτική των παικτων στον αγωνα με τον Αττικο

ΑΤΤΙΚΟΣ-ΑΤΤΑΛΟΣ /1-3  
ΣΚΟΡΕΡ: 20’ πεν. Αγαλιανός- 54’, 75’ Κορνελάτος, 65’ Παπαχρήστου
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 21’ Αγαλιανός, 85’ Καρίτζης-55’ Κουβέλης
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γρίμμας, Κουτσογιάννος, Τσίλης
ΑΤΤΙΚΟΣ: Τσαλίκης, Συριόπουλος, Κοτούλιας (80 Στοίκοβ), Παπαβασιλείου, Καρίτζης, Ντζέλιας, Γραμματικόπουλος, Κιμέρης (65 Χατζηθωμά), Αγαλιανός, Τσεκούρας, Τσούλιας.
ΑΤΤΑΛΟΣ: Μιχαηλίδης, Τσιαδήμας (42 Παπαχρήστου, 85’ Θανόπουλος), Περράκης, Σταμάτης, Μίλας, Κοροβέσης, Κουβέλης, Κορνελάτος, Κομπορόζος (58’ Σβίγγος), Σκούταρης, Πεπονούλας

Η κριτική των παικτών
Μιχαηλιδης: 6,5 Κληθηκε να υπερασπιστει την εστια και το εκανε με επιτυχια. Φερει ευθυνη για το πεναλτυ αλλα εχει στο ενεργητικο του δυο-τρεις καλες επεμβασεις. Μονο και μονο που αγωνιστηκε σε παιχνιδι που εκαιγε και ο ΑΟΝΦ κερδισε κρινεται θετικος.
Τσιαδημας: 4,5 Δεν φανηκε ιδιαιτερα οσο επαιξε. Αντικατασταθηκε γρηγορα χωρις να κανει κατι το ιδιαιτερο. Ειναι εμπειρος ομως και το δειχνει στα κρισιμα παιχνιδια.
Περρακης: 6 Καλος στα αμυντικα του καθηκοντα. Ανεβαινε στην αριστερη πλευρα πολλες φορες χωρις ουσια αλλα απο αυτον προηλθε η σεντρα στο πρωτο γκολ του ΑΟΝΦ.
Σταματης: 6 Εδωσε μαχες και οταν εβρισκε χωρο ανεβαινε. Θα μπορουσε να τελειωσει μια δυο φασεις με σουτ αλλα δεν το εκανε. Αν αποφυγει επιπολαια λαθη στην αμυνα θα βοηθησει πολυ. Ειναι απο τους λιγους που βγαινουν πρωτοι στην μπαλα.
Μιλας: 7,5 Ογκολιθος για δευτερο συνεχομενο παιχνιδι. Καθαρισε οτι περνουσε προς τα πισω και βοηθησε με την εμπειρια του.
Κοροβεσης: 6 Εδωσε μαχες αλλα κανει επιπολεα λαθη που μπορει να στοιχισουν και να βγαλουν τον αντιπαλο στην κοντρα. Ειχε χωρους και μπορουσε να σουταρει αλλα δεν το εκανε.
Κουβελης: 4 Τη στιγμη που η ομαδα πιεζει αυτος δεχεται την κοκκινη καρτα. Οσο επαιξε δεν φανηκε ιδιαιτερα.
Κορνελατος: 8 Σκοραρει για τριτη φορα φετος απο δυο γκολ. Ενω δεν ειχε σπουδαια αποδοση εβαλε δυο προσωπικα γκολ και καθαρισε το παιχνιδι. Δειχνει εμπειρος για την ηλικια του αλλα πρεπει να κοψει τις επιπολαιοτητες.
Κομποροζος: 4,5 Μπορουσε να βοηθησει γιατι ειχε τους χωρους αλλα δεν το εκανε. Δεν εκμεταλλευτηκε ουτε μια φορα τα κενα των αντιπαλων. Μπορει να βοηθησει στη συνεχεια περισσοτερο.
Σκουταρης: 7 Ταλαιπωρησε τον αντιπαλο απο την αριστερη πλευρα ουκ ολιγες φορες. Το ντεμπουτο του μετα τον τραυματισμο του κρινεται θετικο. Πρεπει να σταθεροποιήσει ομως την αποδοση του και να βοηθησει περισσοτερο.
Πεπονουλας: 6 Μπορουσε να προσφερει περισσοτερα. Εχει τα ποδια αλλα δεν παιρνει την πρωτοβουλια να τα κανει. Πρεπει να ρισκαρει περισσοτερο.
Παπαχρηστου: 6,5 Αγωνιστηκε για σχεδον ενα ημιχρονο. Δεν μαρκαρει ουτε ζαλισμενο κοτοπουλο αλλα η ομαδα τον πηρε για να σκοραρει και αυτο το κανει καλα τα τελευταια παιχνιδια. Σκοραρε και προχθες υστερα απο αριστη συνεργασια.
Σβιγγος: 6 Αγωνιστηκε για τριαντα λεπτα. Ηταν καλυτερος απο τον Κομποροζο αλλα και αυτος πρεπει να ανεβασει αποδοση στην κρισιμη καμπη του πρωταθληματος.
Θανοπουλος: - Επαιξε λιγο και δεν μπορει να κριθει.

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥ Ο ΑΤΤΑΛΟΣ ΜΕ ΝΕΑ ΤΡΙΑΡΑ!!! 1-3 ΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ

Το χαβα του συνεχισε ο ΑΟΝΦ Ατταλος και αυτην την αγωνιστικη. Μετα την νικη με το Ηρακλειο περασε αλωβητος και απο τον Αττικο με σκορ 1-3 εκτος εδρας. Σκορερ της ομαδας ο συνηθης υποπτος Ανδρεας Κορνελατος και ο killer Χρηστος Παπαχρηστου.
Η ομαδα στο πρωτο ημιχρονο εκανε ενα απο τα χειροτερα της παιχνιδια και βρεθηκε πισω στο σκορ με πεναλτυ στο 22'. Ο τερματοφυλακας Μιχαηλιδης υπεπεσε στο πεναλτυ το οπιο εκτελεσθηκε ευστοχα. Στην συνεχεια πραγματοποιησε δυο καλες επεμβασεις (27', 30') και κρατησε την ομαδα στο παιχνιδι.
Στο 33' οι γηπεδουχοι εμειναν με 10 παικτες.
Στο 51' ο Κορνελατος εφερε το ματς στα ισια με ψιλοκρεμαστη κεφαλια και 1-1.
Αποβολη για τον Ατταλο στο 59' με τον Κουβελη να παιρνει την αγουσα για τα αποδυτηρια και να φερνει την αριθμητικη ισσοροπια.
Στο 65' αριστη συνεργασια Σκουταρη-Παπαχρηστου με τον τελευταιο να πλασαρει ευστοχα και 1-2.
Οι φιλοξενουμενοι μενουν με εννια παικτες δεκα λεπτα αργοτερα για αντιαθλητικο μαρκαρισμα στον Κορνελατο.
Στο 82' ο ιδιος παικτης με αψογη ενεργεια γραφει το 1-3.
Στο 85' ο Μιχαηλιδης αποκρουει σε κορνερ.

Μετα την νικη αυτη ο Ατταλος ειναι μολις τεσσερις βαθμους απο το πρωτοπορο Περιστερι.

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Νικη παση θυσια!

Με στοχο την νικη που θα τον εδραιωσει στις πρωτες θεσεις της βαθμολογιας θα παραταχθει ο ΑΟΝΦ Ατταλος στον αγωνα με τον Αττικο. Το παιχνιδι θελει μεγαλη προσοχη καθως μετα την μεγαλη νικη επι του Ηρακλειου κρυβονται και μεγαλες παγιδες.
Ο Βασιλης Νταρλας θα εχει ολο το οπλοστασιο του γεματο εκτος απο τον "ασο" αφου ο τερματοφυλακας της ομαδας Χρηστος Αναγνωστοπουλος αποβληθηκε στον αγωνα με το Ηρακλειο.

Παρ' ολα αυτα η ομαδα δεν θα εχει προβλημα σε αυτον τον τομεα αφου ο Νταρλας δειχνει εμπιστοσυνη στους αλλους τρεις τερματοφυλακες, Μακη Κατηφορη, Σωτηρη Μιαχαηλιδη και Βασιλη Νιαρχο.

Θετικο για τον Ατταλο ειναι οτι ο αγωνας με τον Αττικο διεξαγεται σε ουσδετερο γηπεδο αυτο του Χαλανδριου.

Ποινη δυο αγωνιστικών σε Αναγνωστοπουλο
Αν και δεν εχει ανακοινωθει επισημως πληροφοριες αναφερουν πως η ποινη του τερματοφυλακα του Ατταλου θα ειναι δυο αγωνιστικές. Συνεπως χανει τον αυρια αγωνα με Αττικο αλλα και το επομενο που ειναι το ντερμπι με Αρη Πετρουπολης εντος.

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Σκληρο... ροκ στην Α' ΕΠΣΑ (πηγή: www.sentragoal.gr)

Οταν το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ ξεκινούσε, κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει πως με την ολοκλήρωση της 12ης αγωνιστικής η κατάσταση στο βαθμολογικό πίνακα θα ήταν έτσι διαμορφωμένη ώστε οκτώ ομάδες να βρίσκονται με αξιώσεις στο κυνήγι της ανόδου.
Και όμως η δράση στο γήπεδο, που αποτελεί τον «καθρέφτη» για κάθε ομάδα, έχει επιφέρει ως αποτέλεσμα το πρωτοπόρο Περιστέρι να απέχει μόλις επτά πόντους από την Ανθούπολη και τον Ατταλο, που ισοβαθμούν στην 7η θέση του πρωταθλήματος. Μεταξύ των προαναφερόμενων ομάδων, μάλιστα, μεσολαβούν πέντε ακόμη (Τράχωνες, Σούρμενα, Αρης Πετρούπολης, Δάφνη Παλαιού Φαλήρου και Ηράκλειο), με τη διαφορά από την κορυφή να ξεκινά μόλις από τον έναν και να φτάνει τους έξι πόντους.
Κάθε Κυριακή, επίσης, σημειώνεται και τουλάχιστον ένα αποτέλεσμα-έκπληξη, γεγονός που μας δίνει «απλόχερα» τη δυνατότητα να προσδώσουμε στον εν λόγω όμιλο το χαρακτηρισμό «συγκλονιστικός». Αλλωστε τρανά παραδείγματα για αυτό αποτελούν η προχθεσινή επικράτηση του Ατταλου επί του Ηρακλείου με σκορ 3-2 στις καθυστερήσεις, αλλά και το εντυπωσιακό 6-1 (!) των δεύτερων της βαθμολογίας Τραχώνων επί της (μέχρι πρότινος «συγκατοίκου» τους) Δάφνης Παλαιού Φαλήρου.


Οσοι, λοιπόν, στις αρχές της περιόδου νόμιζαν πως το Περιστέρι, οι Τράχωνες και το Ηράκλειο (τα τρία μεγάλα φαβορί) θα έπαιζαν μόνοι τους μπάλα στον όμιλο «γελάστηκαν». Τους διέψευσαν τα αποτελέσματα στο γήπεδο, που αποδεικνύουν πως η υπόθεση «άνοδος» στον 1ο όμιλο θα εξελιχθεί σε σκληρό ροκ. Σίγουρα οι οκτώ προαναφερόμενες ομάδες δεν θα μείνουν στο κυνήγι της μέχρι το τέλος, αλλά τουλάχιστον οι τέσσερις μπορεί να το πετύχουν.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ

(σε 12 αγωνιστικές)
1. Περιστέρι/24
2. Τράχωνες/23
3. Σούρμενα/22
4. Αρης Πετρούπολης/21
5. Δάφνη Π. Φαλήρου/20
6. Ηράκλειο/18
7. Ανθούπολη/17
- Ατταλος/17







Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Κοιταμε μπροστα...Αττικό μερια!!!

Η σπουδαια νικη που πετυχε ο ΑΟΝΦ την Κυριακη απεναντι στο Ηρακλειο δε σημαινει ξαφνικα οτι ο Ατταλος εγινε υπερομαδα. Ηταν μια καλη νικη αν λαβουμε υποψιν την αξια του αντιπαλου και το γεγονος πως αυτος εχασε αρκετες ευκαιριες αποκτα ακομα μεγαλυτερη σημασια.
Μελανο σημειο ηταν η αποβολη του τερματοφυλακα Αναγνωστοπουλου αμεσως με την ληξη του παιχνιδιου ο οποιος εκανε την Κυριακη την καλυτερη εμφανιση φετος με τα χρωματα του ΑΟΝΦ. Η πιθανη τιμωρια του θα ειναι εως δύο αγωνιστικές καθως μεγαλυτερη τιμωρια θα ειναι υπερβολικη.

Ολοι οι αλλοι παικτες θα ειναι στην διαθεση του Βασιλη Νταρλα για τον Σαββατιατικο αγωνα που θα διεξαχθει σε ουδετερη εδρα (Γηπεδο Χαλανδριου) λογω τιμωρια της εδρας του ΑΤΤΙΚΟΥ.

Ετοιμος δειχνει και ο Σκουταρης που ξεπερναει το προβλημα τραυματισμού του και θα τεθει στην διαθεση του προπονητη.

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3-2. Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΤΙΖΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΝΕΛΑΤΟΣ ΚΕΡΝΟΥΣΕ

Μεγαλη νικη. Τεραστια νικη. Πολυτιμη νικη. Παλικαρισσια νικη. Νικη επι ενος πολυ καλου και διαφημισμενου αντιπαλου. Ενος αντιπαλου που ισως δικαιουταν τους τρεις βαθμους. Δεν πηρε ομως τιποτα. Πηρε μονο πικρα.



Ο ΑΟΝΦ πετυχε χθες την πιο αντρικεια νικη με 3-2 επι του Α.Ε. Ηρακλειου στο πεμπτο λεπτο των καθυστερησεων. Για να το πετυχει ομως αυτο χρειαστηκε εναν κερβερο κατω απο τα δοκαρια του που στην κυριολεξια τους εκλεισε το σπιτι. Τον Αναγνωστοπουλο. Σιγουρα θα τον θυμουνται για πολυ καιρο στο Ηρακλειο. Ο 3Οχρονος τερματοφυλακας πραγματοποιησε σωρεια εκπληκτικων αποκρουσεων σε επιθεσεις των φιλοξενουμενων αποκρουντας τουλαχιστον πεντε (!) τετ α τετ των παικτων του Ηρακλειου και αλλων τουλαχιστον τριων επεμβασεων για οσκαρ. Οτι δε πετουσε στον αερα το καθαριζε... 

Απο την αλλη ειχε τον μικρο της ομαδας (ω!!! αληθεια τι μικρος ειναι αυτος) τον Κορνελατο που σε ενα κακο ματσ γι' αυτον πετυχε δυο γκολ (το 8ο που πετυχαινει φετος) και εδειξε πως η κατηγορια γι' αυτον ειναι λιγη. Εβγαλε το οπλο του και πυροβολησε στο 70' και στο 95'  αφηνοντας ξερους τους Ηρακλειωτες. 
Το αλλο γκολ πετυχε ο Παπαρηστου με ασυλληπτο φαουλ στο 9'!!!!

Ο ΑΟΝΦ ειχε ακομα τον στρατηγο Μακη Μιλα να μαχεται πισω στην αμυνα, τον στρατιωτη Δημο Σταματη να περιοριζει τον Νεντελκοβιτς, τους μαχητες Περρακη, Γκιβιση και Σβιγγο, της σαϊτες Σιαδημα και Θανοπουλο, τον ελευθερο σκοπευτη Παπαχρηστου, τον επικυνδυνο Χαλιλαι αλλΑ και αυτους που μπηκαν αλλαγη.


Ειχε ομως και στον παγκο τον αρχιστρατηγο Βασιλη Νταρλα που δεν κρυβεται ποτε στα χαρακωματα αλλα βγαινει μπροστα με ολα τα ρισκα, με οποιον και να παιζει!!!!


Φασεις και γκολ:
5' Φαουλ Χαλιλαι κεφαλια Κορνελατου το γκολ ακυρωνεται ως οφσαιντ
9' ΓΚΟΛ Φαουλ Παπαχρηστου η μπαλα στο "Γ" της εστιας του Περτσα (τραυματιζεται και βγαινει αλλαγη)
13' Εξ επαφης σουτ Σεραφειγκου αποκρουει ο Αναγνωστοπουλος
20' Φαουλ Νεντελκοβιτς με δυσκολια ο Αναγνωστοπουλος σε κορνερ
23' Ο τερματοφυλακας του Ατταλου βγαινει με τα ποδια και διωχνει μακρια
27' Παλι ο γκολκιπερ του Ατταλου βγαινει εγκαιρα και απομακρυνει την καθετη πασα

31' Καθετη πάσα μοναδικο τετ α τετ για το Ηρακλειο εκπλητικη επεμβαση Αναγνωστοπουλου

37' Μπαλια στην πλατη της αμυνας ο Παπαχρηστου με σουτ αλλα Βαν Μπαστεν λιγο αουτ
45' Ληξη ημιχρονου
Το Ηρακλειο εχει ανεβασει αποδοση και χανει κλασικες ευκαριες.
50' Μοναδικο τετ α τετ αποκρουει εξαιρετικα ο Αναγνωστοπουλος
54' ΓΚΟΛ. Φαουλ Νελντεκοβιτς απιαστο η μπαλα καρφωνεται στο "Γ"
58' Καθετη  πασα στον Νεντελκοβιτσ που πλασαρει ο τερματοφυλακας ομως του Ατταλου του λεει "οχι"
64' Σεραφειγκος κοβει την μπαλα απο αριστερα πλασε με κενη εστια αλλα σαν απομηχανης θεος ο Σβιγγος σταματαει την μπαλα στην γραμμη και κατοπιν ο Αναγνωστοπουλος προλαβαινει και γραπωνει την μπαλα.
70' ΓΚΟΛ. Ο Κορνελατος τιμωρει . 2-1 με πλασε  και η γκρινια μολις εχεις ξεκινησει για το Ηρακλειο.
Παγακια και αναπτηρες μεσα απο τους οπαδους του Ηρακλειου μεσα στον αγωνιστικο χωρο. Μηπως κερνουσαν καφε???Ευχαριστουμε δεν θα παρουμε....
83' Ασυλληπτο τετ α τετ ο Αναγνωστοπουλος εχει ηδη ριξει τα μπετα. Διωχνει σε κορνερ.
85' Φαουλ Νεντελκοβιτσ η μπαλα αουτ
88' Οι οπαδοι του Ηρακλειου εκτοξευουν και ...καθισμα(!) τωρα στον αγωνιστικο χωρο.

92' ΓΚΟΛ. Γκολ κλασης απο Σεραφειγκο. Στοπαρει και πιανει στον υπνο τους παντες. Η μπαλα στο "Γ"  και 2-2!!
94' ΓΚΟΛ. Ο Κορνελατος που εχει παρει τα παγακια απο πριν  κερναει. 3-2!!!!Πλασε και ταβλα ολοι...Εξαλλοι πανηγυρισμοι.
96' Ο Νεντελκοβιτσ δεν εχει πει την τελευαταια του λεξη. Δειχνει την κλαση του αφου με την σεντρα πιανει φοβερο σουτ και η μπαλα οδευει κατευθειαν στα διχτυα. Δεν εχει πει ομως ουτε ο Αναγνωστοπουλος την τελευταια του λεξη. Εκτινασσεται και διωχνει πλυ δυσκολα σε κορνερ.

97' Ληξη αγωνα. Ο διαιτητης Λαμπροπουλος αποβαλει τον Αναγνωστοπουλο με υποδειξη του εποπτη. Κριμα. Ηταν το μελανο σημειο της μεγαλης αυτης νικης.

ΑΤΤΑΛΟΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ/3-2
ΣΚΟΡΕΡ: 9' Παπαχρήστου, 70', 95' Κορνελάτος - 54' Νεντέλκοβιτς, 92' Σεραφείγγος
ΑΠΟΒΟΛΗ: 97' Αναγνωστόπουλος
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λαμπρόπουλος, Τουμπακάρης-Κοσμάς
ΑΤΤΑΛΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Σβίγκος, Περράκης, Σταμάτης, Μηλάς, Γκιβίσης (56' Κοροβέσης), Τσιαδήμας, Κορνελάτος, Θανόπουλος, Χαλιλάι (50' Πεπονούλας), Παπαχρήστου (78' Κουβέλης)
ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Περτσάς (11' λ. τρ. Μυτιληναίος), Σαζακλής, Λιόνας (46' Καφετζής Β.), Κετετζίδης, Κουρούμπαλος (18' Μήλιος), Διαμαντάκης, Λαγός, Χατζημιχαήλ, Σεραφείγκος, Νεντέλκοβιτς, Υφαντής.


O χθεσινος αγωνας ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ θα μεταδοθει σε μαγνητοσκοπηση απο το ΚΑΝΑΛΙ 10 σημερα Δευτερα στις 8 το βραδυ.



Στη φωτο η ομαδα του ΑΟΝΦ Ατταλου

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

ΔΑΓΚΩΣΤΕ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ!!

Δαγκωστε το Ηρακλειο.
Αυτο πρεπει να κανουν αυριο οι παικτες του ΑΟΝΦ στον αγωνα με το Ηρακλειο. Δυσκολο ματσ αν οι παικτες του Ατταλου ξυπνησουν κυριολεκτικα (10:30 ο αγωνας το πρωϊ!) δεν εχουν να φοβηθουν τιποτα. Δυνατα και με παθος απο το πρωτο λεπτο προκειμενου η ομαδα να παρει τους τρεις πολυτιμους ποντους. Πιστη υπαρχει και στις ταξεις των φιλαθλων του Ατταλου αφου το 66% πιστευει σε νικη του ΑΟΝΦ εναντ 33% για νικη του Ηρακλειου.

Σημερα εγιναν τα αλλα παιχνιδια του ομιλου:
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ 0-4 ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ-ΑΣΤΕΡΑΣ 2004 3-1 ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ-ΚΑΛΑΜΑΚΙ 2-0 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΑΤΤΙΚΟΣ 2-0

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Δύσκολο παιχνιδι για τον Ατταλο με το Ηρακλειο

Ενα απο τα δυσκολοτερα παιχνιδια καλειται να δωσει ο Ατταλος την Κυριακη απεναντι στο Ηρακλειο. Προκειται για καλη και εμπειρη ομαδα που εχει σαν στοχο την ανοδο αφου την περυσινη χρονια την εχασε στο νημα. Ερωτηματικο για τον Ατταλο αποτελει ο φορμαρισμενος φορ Παπαχρηστου που υποφερει απο διαστρεμμα. Η συμμετοχη του θα αποφασιστει την τελευατια στιγμη. Διαιτητης της Σαββατιατικης αναμετρησης ο Λαμπροπουλος με βοηθους τους Τουμπακαρη και Κοσμα. Ο αγωνας ξεκιναει στις 10:30 π.μ στο Γηπεδο του Αχιλλεα Κατω Αχαρνων στον Κοκ. Μυλο.

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Στατιστικά στοιχεία του Α.Ο.Ν.Φ. Άτταλου

Εχουμε διανυσει 11 αγωνιστικές δηλαδη το 1/3 του πρωταθλήματος και με την ευκαιρία της επανεναρξης του πρωταθλήματος ειναι καλο να αναφέρουμε ορισμενα χρησιμα και ενδιαφεροντα στοιχεια. Οι σκορερ της ομαδας: Κορνελατος: 6 γκολ Παπαχρηστου: 5 γκολ Κουβελης: 2 γκολ Κειατα: 1 γκολ Πώχος: 1 γκολ Σταμάτης: 1 γκολ Πεπονούλας: 1 γκολ Χαλιλαι: 1 γκολ Ο ΑΟΝΦ έχει πετύχει 18 τέρματα και διαθέτει την 2η καλύτερη επιθεση με μεσο ορο 1,80 γκολ ανά παιχνίδι (καλύτερη επιθεση ο Αρης Πετρουπολης με 21 τερματα) Εχει δεχτει 16 τερματα δηλαδη μεσο ορο 1,60 ανα παιχνίδι διαθετοντας την 11η καλυτερη αμυνα ενα στοιχειο που ισως θα πρεπει να βελτιωσει στην συνεχεια. Μονο σε ένα παιχνιδι δεν εχει δεχτει γκολ σε αυτο με την Αναγεννηση Πετρουπολης (σκορ 2-0). Τροπος δεχομενων τερματων: Αξιοσημειωτο γεγονος ειναι πως απο τα 16 τερματα που εχει δεχτει ο Ατταλος τα 7 (!) ειναι με ξακαθαρα τετ α τετ ποσοστο 43,75% δηλ. σχεδον τα μισα. Ακολουθουν οι κεφαλιες (5) ποσοστο 31,25% ενω ενδιαφερον ειναι και τα γκολ με πεναλτυ που ειναι 3 (18,75%). Τελος 1 γκολ εχει δεχτει απο σουτ και κανενα απο φαουλ. Ο ΑΟΝΦ δεν έχει κερδισει (!) ουτε ενα πεναλτυ στις 11 πρωτες αγωνιστικες. Οι παικτες του εχουν δεχτει 2 κοκκινες καρτες (Σταματης, Περρακης) Διαστηματα επιτευξης τερματων Τα καλα διατηματα για το ΑΟΝΦ φαινεται πως ειναι η ληξη του πρωτου ημιχρονου και οι αρχες του δευτερου. Απο τα 18 γκολ που εχουν επιτυχει τα κανονια του τα 9 ειναι στα διαστηματα 31'-45' και 46'-60' με 5 και 4 γκολ αντιστοιχα. Τ αυπολοιπα 9 τερματα ειναι μοιρασμενα ως εξης: 1'-15': 3 γκολ, 16'-30': 1 γκολ, 61'-75': 3 γκολ, 76'-90': 2 γκολ. Πολυ ενδιαφερον στοιχειο ειναι το γεγονος οτι ο ΑΟΝΦ ειναι η μοναδικη ομαδα της Α' Κατηγοριας που εχει πετυχει γκολ σε ολα της τα παιχνιδια, εντος και εκτος. Διαστηματα τα δεχομενων τερματων Παρομοια ειναι η κατασταση και στα τερματα που δεχεται: 1'-15': 1 γκολ, 16'-30': 3 γκολ, 31'-45': 4 γκολ, 46'-60': 0 γκολ 61'-75': 5 γκολ, 76'-90': 3 γκολ. Ολα τα παραπανω αφορουν τις 11 πρωτες αγωνιστικές του πρωταθληματος αλλα με 10 αγωνες για τον Ατταλο καθως εχει πραγματοποιησει το ρεπο του. Τα συμπερασματα δικα σας.

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΝΙΚΗ ΜΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ


ΕΠΣΑ - Α Κατηγορία - 1ος όμιλος
Θέση
Ομάδα
Αγώνες
Β
Σύνολο
Εντός
Εκτός
N-I-H
Γκολ
N-I-H
Γκολ
N-I-H
Γκολ
1
Περιστέρι
10
21
7-0-3
13-5
4-0-1
8-3
3-0-2
5-2
2
Τράχωνες
11
20
5-5-1
16-8
2-3-0
8-5
3-2-1
8-3
3
Δαφνη Π. Φαλήρου
10
20
6-2-2
16-14
3-1-1
9-8
3-1-1
7-6
4
Σούρμενα
10
19
5-4-1
15-10
3-2-0
6-3
2-2-1
9-7
5
Αρης Πετρούπολης
10
18
5-3-2
21-14
3-1-1
11-6
2-2-1
10-8
6
Ηράκλειο
10
18
5-3-2
14-9
3-1-1
8-3
2-2-1
6-6
7
Γαλάτσι
10
15
4-3-3
13-9
3-1-1
7-3
1-2-2
6-6
8
Μελίσσια
11
15
4-3-4
14-14
3-0-2
7-6
1-3-2
7-8
9
Ανθούπολη
10
14
3-5-2
17-15
2-3-0
10-8
1-2-2
7-7
10
Ατταλος
10
14
4-2-4
18-16
3-1-1
10-7
1-1-3
8-9
11
Αναγ. Πετρούπολης
10
11
3-2-5
9-10
2-1-2
5-3
1-1-3
4-7
12
Αττικός
10
9
2-3-5
17-21
2-1-2
14-13
0-2-3
3-8
13
Δόξα Βύρωνα
10
6
2-0-8
9-19
2-0-3
6-7
0-0-5
3-12
14
Αστέρας 2004
11
6
1-3-7
9-24
0-2-4
3-13
1-1-3
6-11
15
Καλαμάκι
11
4
0-4-7
10-23
0-4-2
4-7
0-0-5
6-16

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Διακοπές τέλος!!!

Απο αυριο Δευτέρα επιστροφη σε κανονικους ρυθμους για τους παικτες του ΑΟΝΦ. Οι παικτες πρεπει γρηγορα να συνηδειτοποιήσουν οτι οι διακοπες τελειωσαν και πρεπει το συντομοτερο δυνατον να επιστρεψουν σε φουλ ρυθμους διοτι ακολουθει η πολυ δυσκολη αναμετρηση με το Ηρακλειο, ομαδα με υψηλους στοχους.
Το ραντεβου για την πρωτη προπονηση του νεου ετους ειναι στις 20:00 στο Γηπεδο της Ν. Φιλαδελφειας.

Παλαιότερες αναρτήσεις

Λίστα χρηστών