Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.
Δείτε τις τρέχουσες ειδήσεις που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα και αφήστε τα σχόλιά σας ώπου νομίζετε...

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Ο ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ σας ευχεται καλο καλοκαιρι

Ο ΑΟΝΦ Ατταλος σας ευχεται καλες διακοπες
και σας ενημερωνει πως οι ελληνικοι δρομοι και οδηγοι δεν ειναι και οι καλυτεροι.
Γι' αυτο μεγαλη προσοχη και καλη επιστροφη σε οσους φυγουν......


Μια καλή λυση για ασφαλεις διακοπες ειναι να ταξιδεψετε με... http://www.diakoporama.gr

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Οι ποδοσφαιριστές αναμένουν στα ακουστικα τους

Στα τηλέφωνα τους αναμένουν οι περισσοτεροι ποδοσφαιριστές του ΑΟΝΦ για δυο λόγους. Πρωτα από όλα να λαβουν τα χρωστουμενα οδοιπορικα τους και κατα δευτερον να συζητησουν την ανανεωση ή οχι με την ομαδα του Ατταλου.
Αισιως φτασαμε στις 4 Ιουλιου και ακομα δεν υπαρχει καμια εξελιξη. Λογικα παντως αυτη την εβδομαδα θα ξεκαθαρισουν τα θεματα με την εκλογη της νεας διοικησης.

Παντως επικρατει καποια δυσαρεσκεια οσον αφορα τα οδοιποιρικα τα οποια επρεπε να ειχαν ηδη δοθει. Ας ελπιζουμε μεχρι να ξεκαθαρισει συντομα το θεμα.

H νέα διοίκηση του ΑΟΝΦ

Αύριο το απόγευμα στα γραφεία του συλλόγου θα συγκροτηθεί σε σώμα η νέα διοίκηση του Ατταλου Νέας Φιλαδέλφειας.
Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου όπως αυτά προέκυψαν από την πρόσφατα διεξαχθείσα γενική συνέλευση του συλλόγου είναι τα εξής: Σ. Τζέλης, Ι. Τζέλης, Π. Μανώλης, Θ. Σήρμας, Ε. Νικολέτου, Κ. Πούλιος, Α. Δέκος, Σ. Γεωργόπουλος, Α. Δράκος, Ι. Ιντζεγιάν, Τ. Νικολάου, Π. Κατσίπρας, Β. Στανέλλος, Κ. Ράγιας και Σ. Σκαρπαθιώτης.
πηγή: http://www.sentragoal.gr

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Στο Καρπενησι ο τεχνικος Βασιλης Νταρλας


Στο Καρπενησι ο Βασιλης Νταρλας
Ο ακουραστος τεχνικος βρεθηκε στο Καρπενησι για πεντε ημερες συμμετεχοντας σε τουρνουα τοσο με την ομαδα του εφηβικου οσο και με την ομαδα του παιδικου με τις οδηγιες εκει του Δημου Σταματη. Ειναι κατι που δεν ειχαμε τονισει αν και επρεπε.

Παντως η εμπειρια ηταν θαυμασια μεσα σε ενα καταπρασινο τοπιο ιδανικο. Ειναι παντως πραγματα που αρεσουν στον τεχνικο Βασιλη Νταρλα.
Το εφηβικο καταφερε και εφτασε στον ημιτελικο ενω η ομαδα του Δημου Σταματη εφτασε στον τελικο χανοντας με 3-1 απο την ομαδα της Δαφνης Π.Φ.

Λίστα χρηστών