Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.
Δείτε τις τρέχουσες ειδήσεις που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα και αφήστε τα σχόλιά σας ώπου νομίζετε...

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Την Κυριακη στις 15:00 με τα Μελίσσια

Ενα απο τα πιο δυσκολα παιχνιδια καλειται να δωσει ο Ατταλος την Κυριακη με τα Μελισσια. Προκειται για μια απο τις δυσκολοτερες εδρες τοσο απο τις ιδιομορφιες του γηπεδικου χωρου (σχετικα μικρες διαστασεις) οσο και απο τον κοσμο. Βεβαια το σημαντικοτερο ειναι οτι τα Μελισσια καιγονται για βαθμους μετα το τελευταιο τους ανεπιτυχες αποτελεσμα και με το Περιστερι εντος εδρας με 0-2.
Ο προπονητης των Μελισιων Νικος Παναγιωταρας αναγνωρίζει δημοσια πως ο Ατταλος βρισκεται σε καλη κατασταση αναφέροντας στο erasitexniko.com: «Είναι ένα δύσκολο ματς, αφού ο Άτταλος έχει καλή ομάδα, ενώ το τελευταίο διάστημα είναι σε καλή κατάσταση».
Το γεγονος της αναγνωρισης απο αντιπαλους δεν θα πρεπει να εφυσυχασει τους παικτες του ΑΟΝΦ ουτε να τους γεμιζει με αγχος αλλα θα πρεπει να πιστοποιούν με τις παρουσιες τους πως μονο τυχαια δεν βρισκονται ψηλα στον βαθμολογικο πινακα.
Εξαλλου το ευκολο ειναι να ανεβεις καπου, το δυσκολο ειναι να σταθεροποιηθεις.

Στα αγωνιστικα η προετοιμασια του ΑΟΝΦ Ατταλου συνεχιζεται και σημερα και μαλλον ο προπονητης Βασιλης Νταρλας θα εχει τον ευχαριστο πονοκεφαλο να εχει σχεδον ολους τους παικτες στην διαθεση του μετα απο πολυ καιρο.

1 σχόλιο:

Παλαιότερες αναρτήσεις

Λίστα χρηστών