Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.
Δείτε τις τρέχουσες ειδήσεις που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα και αφήστε τα σχόλιά σας ώπου νομίζετε...

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ - ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ 1-2. ΔΙΠΛΟ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ...

Σπουδαιο διπλο για το ΑΟΝΦ χθες απογευμα στο Φαληρο. Η αρμαδα του Βασιλη Νταρλα ξεπερασε επιτυχως ενα πολυ δυσκολο εμποδιο και συνεχιζει.
Ο Ατταλος εφτασε στην νικη αν και για στο τελος εδειχνε τασεις αυτοκτονιας. Στο πρωτο ημιχρονο υπηρχε μια ομαδα μεσα στο γηπεδο και σε ουσιαστικα δυο φασεις στα καρε της Δαφνης ο Ατταλος πετυχε δυο γκολ. Στo 15'κορνερ του Κλειντι Χαλ, επαγγελματικη προβολη του Κορνελατου (4ο συνεχομενο παιχνιδι που σκοραρει - το 12ο γκολ του φετος) και 0-1.
Η Δαφνη δεν εδειχνε να απειλει την εστια του Αναγνωστοπουλου παρα μονο με κατι στημενες φασεις χωρις αποτελεσμα. Στο 43' ο Σκουταρης (σε εξαιρετικη κατασταση) εκανε το 0-2 με πλασε μεσα απο την περιοχη.
Το δευτερο ημιχρονο ανηκε στην Δαφνη που φαινοταν πιο απειλητικη. Στο 55' σεντρα απο αριστερα στο πρωτο δοκαρι ο Σιδερατος γραφει το 1-2 και το παιχνιδι παιρνει φωτια. Ο Ατταλος εβγαινε στις αντεπιθεσεις και για αλλη μια φορα δεν κλειστηκε στα καρε του.
Στο 60' ο διαιτητης Χαλδαιος καταλογισε αμφισβητουμενο πεναλτυ που υπεπεσε ο Σκουταρης (ειχε προηγηθει προβολη του παικτη της Δαφνης) και ο Τσιαμπηρας ανελαβε την εκτελεση του. Ο τερματοφυλακας ομως του ΑΟΝΦ του ειπε "οχι" μπλοκαροντας την μπαλα στην αριστερη του γωνια.
Στο 75' δοκαρι για την Δαφνη με τον Σιδερατο υστερα απο συγχυση στο τερμα του ΑΟΝΦ. 
Σπουδαια αποκρουση του Αναγνωστοπουλου στο 78' να αποκρουει σουτ του Κοροπουλη απο κοντινη αποσταση.
Στο 80' ο Κλειντι Χαλ κερδισε την μπαλα απο τον τερματοφυλακα των γηπεδουχων και ο αμυντικος με (πιθανως) το χερι της αλλαξε πορεια με τον διαιτητη να καταλογιζει την εσχατη των ποινων. Οι παικτες της Δαφνης διαμαρτυρηθηκαν εντονα και με την υποδειξη του βοηθου ο διαιτητης πηρε την αποφαση πισω. (Σημειωση: σε 14 αγωνες ο ΑΟΝΦ Ατταλος δεν εχει κερδισει κανενα πεναλτυ και σε βαρος του εχουν καταλογισθει έξι!!!)
Στο 83' ο Κειτα σε επελεση του σουταρει λιγο αουτ.
93' Σφυριγμα της ληξης.


ΔΑΦΝΗ ΠΦ - ΑΤΤΑΛΟΣ 1-2 ΣΚΟΡΕΡ: 55' Σιδεράτος - 15' Κορνελάτος, 43' Σκούταρης
ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ: 60' Τσαμπήρας (απέκρουσε ο Αναγνωστόπουλος)
ΔΟΚΑΡΙ: 75' Σιδεράτος
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Χαλδαίος, Κουτσόγιαννος, Δεληθοδωρής
ΔΑΦΝΗ ΠΦ: Κανδρής, Χιονάς (48' Λάσκα), Μπέλερης (82' Ζιάκα), Τσάγαρης, Παπαδάκης, Τσαμπήρας, Κρητικός, Τσούκας (60' Μουζάκης), Σιδεράτος, Κοροπούλης, Χατζηαντωνίου.
ΑΤΤΑΛΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Ζβίγγος, Γκιβίσης (56' Πόχος), Μίλας, Περράκης, Κοροβέσης (80' Κεϊτά), Χαλιλάι, Κορνελάτος, Τσιαδήμας, Σκούταρης, Παπαχρήστου (88' Ράγια).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερες αναρτήσεις

Λίστα χρηστών