Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.
Δείτε τις τρέχουσες ειδήσεις που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα και αφήστε τα σχόλιά σας ώπου νομίζετε...

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

ΝΙΚΗ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Για την νικη με Τραχωνες
Μονοδρομος αποτελει η νικη για τον Ατταλο στο Σαββατιατικο αγωνα με τους Τραχωνες. Ο ΑΟΝΦ θελει τη νικη για να αποδειξει οτι ειναι πραγματικη ομαδα και η βαρια ηττα απο τα Μελισσια αποτελει παρελθον.
Το Σαββατο οι παικτες θα πρεπει να μασανε σιδερα και οποιος ποδοσφαιριστης δεν μπορει να το δηλωσει...δεν ειναι κακο...
Οι Τραχωνες προερχονται και αυτοι απο ηττα εντο εδρας με το Περιστερι με σκορ 2-1 και με νεα αποτυχια θα βγουν εκτος διεκδικησης των στοχων τους που δεν ειναι αλλος απο την ανοδο, οπως αλλωστε οι ιδιοι εχουν δηλωσει.
Αυτο ομως δεν εχει σημασια για την ομαδα του Ατταλου που θα πρεπει να αποκαταστησει τα πραγματα μετα την ηττα της περασμενης Κυριακης.

Ηττα με 2-1 στον πρωτο γυρο
Οι παικτες του ΑΟΝΦ εξαλου δεν θα πρεπει να ξεχνανε πως χασανε στον πρωτο γυρο. Οι Τραχωνες ειχαν προηγηθει, ο Κορνελατος σχεδον αμεσως ειχε ισοφαρησει και με αμφισβητουμενο πεναλτυ πηραν τη νικη οι Τραχωνες στο 78' της αναμετρησης. Ο τροπος που εχασε ο Ατταλος μονο πεισμα θα πρεπει να γεμισει τους παικτες του.

Μακρυα οι γκρινιες
Μακρυα οι γκρινιες κατα την διαρκεια του αγωνα για τους παικτες του Βασιλη Νταρλα. Τα κρουσματα της περασμενης Κυριακης με τα Μελισσια και η απειθαρχια ορισμενων ποδοσφαιριστων εφεραν γκρινια με συνεπεια την πτωσητης αποδοσης ολοκληρης της ομαδας.

Παθος απο ολους
Οποιος και να αγωνιστει το Σαββατο με τους Τραχωνες θα πρεπει να δωσει τον καλυτερο του εαυτο. Οποιος και να σκοραρει το γκολ θα ειναι ολοκληρης της ομαδας. Το ζητουμενο αποτελουν οι τρεις βαθμοι σε δαφορετικη περιπτωση ο ΑΟΝΦ θα μεινει αρκετα πισω στο βαθμολογικο πινακα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερες αναρτήσεις

Λίστα χρηστών