Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.
Δείτε τις τρέχουσες ειδήσεις που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα και αφήστε τα σχόλιά σας ώπου νομίζετε...

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Βαρια ήττα για τον Ατταλο...με ολικη καταρρευση στο β' ημιχρονο

Τη πιο βαρια ηττα γνωρισε ο ΑΟΝΦ στο φετινο πρωταθλημα  στα Μελισσια απο την τοπικη ομαδα. Σκορ ημιχρονου 0-1 και τελικο σκορ 4-1.
Ολικη καταρρευση στο β' ημιχρονο.
Οι γηπεδουχοι μπηκαν δυνατα στο παιχνιδι εχοντας την υπεροχη. Ο ΑΟΝΦ απειλουσε κυριως με ανεπιθεσεις εχοντας ως μεγαλυτερες ευκαιριες το σουτ του Κειτα στο 32' να περναει αουτ και φαουλ του Μακη Μιλα να εχει την ιδια καταληξη. Τα Μελισσια απειλουσαν με συνεχη κορνερ αλλα εδειχναν να πατανε καλυτερα στον αγωνιστικο χωρο εχοντας τρια πολυ καλα σουτ στην εστια του ΑΟΝΦ τα οποια απεσωβησε ο Αναγνωστοπουλος (15', 23', 35').
Στο 44' ο Σκουταρης με αψογο πλασε εκανε το 0-1.

 Ολική καταρρευση στο β'
Αυτο που θα ακολουθουσε στο Β' ημιχρονο δεν το περιμενε κανεις.

Τα Μελισσια μπηκαν και παλι δυνατα στον αγωνιστικο χωρο αλλα και ο ρεφερυ της αναμετρησης εμφανως ηθελε να ανακοψει την πολυ καλη πορεια του Ατταλου στο φετινο πρωταθλημα.
 Τα αποτελεσματα προφανως των Σουρμενων (2-2 που ηδη ειχε γινει το πρωϊ), του Ηρακλειου (0-1 απο το Σαββατο) αλλα και το ντερμπυ (Τραχωνες-Περιστερι) δεν επετρεπαν την νικη του Ατταλου καθως θα ταρακουνουσε πολυ τα θεμελια της κατηγοριας.

Στο αγωνιστικο σκελος σε μια φαση που δεν μυριζε γκολ ο Νανος στο 50' με βολε απο το υψος της περιοχης εκανε το 1-1. Λιγα λεπτα αργοτερα (60') ο διαιτητης εδωσε φαουλ που μονο αυτος ειδε στην γραμμη της μεγαλης περιοχης του ΑΟΝΦ. Στην εκτελεση μετα απο δυνατο σουτ απεκρουσε με δυσκολια ο γκολκιπερ του ΑΟΝΦ και στην επαναφορα ο επερχομενος Πλεξιδας απο θεση οφσαϊντ  εγραψε το 2-1.
Ο ΑΟΝΦ ανεβασε αποδοση για ενα δεκαλεπτο και εφτασε στην κοντα στην ισοφαριση οταν σε σουτ του Τσιαδημα η μπαλα περασε λιγο αουτ. Ο ΑΟΝΦ φαινοταν πως ηταν θεμα χρονου να ισοφαρΙσει.
Ο διαιτητης σφυριζε διαρκως αναποδα εκνευριζοντας του παικτες του ΑΟΝΦ. Στο 70' χαριστηκε εμφανως σε αμυντικο των Μελισσιων οταν σε σκληρο φαουλ δε του εβγαλε την καθαρη δευτερη κιτρινη καρτα.
Στο 75' αδρανησε ο Περρακης σε σεντρα απο αριστερα και με κεφαλια ο Κιντεραογκα εκανε το 3-1 στελνοντας την μπαλα στα διχτυα του Αναγνωστοπουλου που θα μπορουσε ομως να αντιδρασει καλυτερα. Το τελικο σκορ εγραψε ο Κωνσταντακοπουλος με επευθειας εκτελεση φαουλ απο πλαγια ( τραγικο λαθος Αναγνωστοπουλου) γραφοντας το βαρυ 4-1.

Σε γενικες γραμμες τα Μελισσια ηταν καλυτερα στο μεγαλυτερο μερος του αγωνα. Ειχαν περισσοτερα σουτ και απειλουσαν περισσοτερο την εστια της ομαδας μας.
Απο τον ΑΟΝΦ δεν πηγε τιποτα στο β' ημιχρονο. Καθε φαση μυριζε ιδιως στο β' και γκολ...
Ολη η ομαδα πελαγοδρομουσε στις επιθεσεις των γηπεδουχων. Μαρκαρισματα δεν υπηρχαν...οτι διασωθηκε στο πρωτο ημιχρονο επεσε σαν χαρτινος πυργος στο δευτερο.
Σχεδον ολοι οι παικτες ηταν πολυ κατω του μετριου. Ο ΑΟΝΦ ξεκινησε με αρκετους μικρους στην αρχικη ενδεκαδα σε ενα βαρυ γηπεδο. Ισως χρειαζοταν μεγαλυτερη εμπειρια στον αγωνιστικο χωρο. Εμειναν στον παγκο οι Σταματης, Πωχος, Κουβελης, Κομποροζος (Σβιγγος, Παπαχρηστου εκτος αποστολης).
Μετα απο τετοιες ηττες το καλυτερο φαρμακο ειναι μια σπουδαια νικη. Το σκορ μπορει να ειναι βαρυ αλλα δεν παυει να χαθηκαν απλα τρεις βαθμοι.
Θα πρεπει να αναλογιστουν ολοι τις ευθυνες τους γιατι το πρωταθλημα εχει πολυ δρομο ακομα..υπερομαδα δεν γιναμε...
Και νομιζουμε ειναι καιρος η διοικηση να βγαλει καποια επισημη ανακοινωση για την διαιτησια..δεν ειναι κακο...

ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΑΤΤΑΛΟΣ 4-1
ΣΚΟΡΕΡ: 55' Νάνος 60' Πλεξίδας 75' Κιντεραόγκα, 88' Κωνσταντακόπουλος-44’ Σκούταρης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λαμπρόπουλος
ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Νικολάου, Κουτσογιάννης, Λίγι, Τσουκαλάς (46' Παράσογλου), Αντωνόπουλος, Μίκας, Νάνος, Παγώνης (85' Λεάκος), Κιτεραόγκα (70' Τσίγγας), Πλέξίδας, Κωσταντακόπουλος.
ΑΤΤΑΛΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Τσιαδήμας, Περάκης, Γκιβίσης, Ράγιας, Μίλας, Χαλιλάι, Κορνελατος, Κεϊτά, Σκούταρης, Πεπονούλας. Επαιξαν ως αλλαγη οι Κοροβεσης, Κουβελης, Θανοπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερες αναρτήσεις

Λίστα χρηστών