Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.
Δείτε τις τρέχουσες ειδήσεις που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα και αφήστε τα σχόλιά σας ώπου νομίζετε...

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Με Γαλατσι ...ματς σταθμος

Ετσι πως ειναι τα πραγματα το παιχνιδι του Σαββατου εκτος εδρας με Γαλατσι ειναι απο τα σημαντικοτερα που έχει δωσει εως τωρα ο ΑΟΝΦ Ατταλος. Μετα τις δυο συνεχομενες ηττες απο Μελισσια και Τραχωνες κρινεται επιτακτικη μια νικη η οποια θα δωσει αλλο αερα και ψυχολογια για την συνεχεια.
Η ομαδα θελει να παραμεινει ψηλα στον βαθμολογικο πινακα καθως παρα τις δυο ηττες δεν επεσε παρα μονο μια θεση, απο την 6η στην 7η.
Ο προπονητης της ομαδας της Νεας Φιλαδελφειας Βαισλης Νταρλας θα εχει στην διαθεση του και τον επιθετικο Χρηστο Παπαχρηστου ο οποιος δεν αγωνιστηκε στις τελευταιες δυο αναμετρησεις.
Εξαλλου μετα το Γαλατσι ακολουθει η αναμετρηση με το Περιστερι, ομαδα που διεκδικει την ανοδο και ο ρολος των παικτων στον συγκεκριμενο αγωνα θα ειναι δυσκολος. Στην συνεχεια ακολουθει το προγραμματισμενο ρεπο της ομαδας.

 Πονηρο ματς
Το παιχνιδι που καλειται να δωσει ο ΑΟΝΦ οσο κι αν φαινεται περιεργο ειναι απο τα πιο δυσκολα εστω κι αν η συγκεκριμενη ομαδα προερχεται απο οκτω συνεχομενες ηττες. Οι αντιπαλοι θα μπουν δυνατα και θα προσπαθησουν με οποιδηποτε τροπο να κερδισουν προκειμενου να ξεφυγουν απο το τελμα που εχουν πεσει τους τελευταιους τρεις μηνες. Με ηττα μπαινουν σε μεγαλες περιπετειες. Αν οι παικτες του ΑΟΝΦ εφησυχαστουν μπορει να την πατησουν με το χειροτερο τροπο.

Ορισμενοι παικτες πρεπει να συνελθουν
Επιπλεον παικτες που προφανως ειναι πιο εμπειροι απο καποιους αλλους θα πρεπει να συνελθουν απο την αγωνιστικη πτωση των τελευταιων εδομαδεων και να δωσουν ωθηση στους μικροτερους προκειμενου η ομαδα να αποκτησει τον χαμενο της εαυτο. Αυτο πρεπει να γινει απο τον προσεχη αγωνα με το Γαλατσι.

Το βραδυ του Σαββατου ο χορος
Οι παικτες του ΑΟΝΦ εκτος των αλλων θελουν ενα θετικο αποτελεσμα κοντρα στο Γαλατσι καθως ακολουθει ο προγραμματισμενος χορος της ομαδας στο κεντρο "Βορεια" και λογικο ειναι να θελουν να παρευρεθουν με την καλυτερη δυνατη ψυχολογια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερες αναρτήσεις

Λίστα χρηστών