Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.
Δείτε τις τρέχουσες ειδήσεις που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα και αφήστε τα σχόλιά σας ώπου νομίζετε...

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Ανωμαλη προσγειωση Νο 2!

Πριν καιρο λεγαμε πως για μια νεοφωτιστη ομαδα το δυσκολο δεν ειναι να ανεβει στον βαθμολογκο πινακα, το δυσκολο ειναι να σταθεροποιηθει.
Και ο ΑΟΝΦ δειχνει να μη τα καταφερνει...
Αν στο παιχνιδι με τα Μελισσια εγινε η ολικη καταρρευση στο β' ημιχρονο χθες με τους Τραχωνες δεν υπηρχε ουτε αυτη. Γιατι απλα δεν υπηρχε ομαδα μεσα στο γηπεδο, δεν ηπηρχε Ατταλος.
Με παικτες χωρις προσανατολισμο, με αποστασεις μεγαλυτερες και απο την γεφυρα Ριου-Αντιρριου ο ΑΟΝΦ εβαλε χθες στολη καρναβαλιου...
Επι 90 λεπτα εγινε ερμαιο στις ορεξεις των παικτων των Τραχωνων που εκαναν οτι ηθελαν μεσα στον αγωνιστικο χωρο.
Με αλλαγες που αντι να δωσουν πνοη εκαναν την κατασταση απλα ανυποφορη. Και οι δεκατεσσερις που αγωνιστηκαν ηταν απλα τραγικοι...
Σχολια πολλα δεν χρειαζεται να κανεις , οποιος ηταν στο γηπεδο ειδε.
Μαρκαρισματα δεν υπηρχαν, θεσεις δεν υπηρχαν, παθος ουτε κατα διανοια, αντιδραση μετα τα γκολ καμια.
Ο ΑΟΝΦ σε δευτερο συνεχομενο παιχνιδι στο β' ημιχρονο καταρρεει και αυτο θα πρεπει να προβληματισει. Στο προηγουμενο μεσα σε τριαντα λεπτα δεχτηκε τεσσερα (!) γκολ, χθες μεσα σε δεκαεπτα (!!!) λεπτα τρια...και λιγα ηταν...
Στο πρωτο ημιχρονο το προσπαθησε και σταθηκε τυχερος καθως οι Τραχωνες δεν μπορεσαν να προηγηθουν σε τρεις περιπτωσεις.
Ο ΑΟΝΦ απο την αλλη προσπαθησε καπως στο πρωτο ημιχρονο και ως μεγαλυτερη ευκαιρια ηταν στο 43' οταν ο Τσιαδημας απο τα δεξια και απο το υψος της μικρης περιοχης δεν μπορεσε ολομοναχος να κοψει την μπαλα στο πεναλτυ σε πεντε (!) παικτες που περιμεναν απλα να σπρωξουν τη μπαλα στα διχτυα.
Στο β' ημιχρονο το γρηγορο γκολ τον φιλοξενουμενων μολις στο 46' απο τον Μογκα ηταν αρκετο για να φερει την πληρη αναστατωση στους γηπεδουχους. Ο ΑΟΝΦ εδειξε πως ηταν αδυνατον να αντιδρασει γιατι ολοι οι παικτες του ηταν σαν ακουνητα στρατιωτακια.
Σαν να μην εφτανε αυτο μετα απο δυο λεπτα ο Σταματης υπεπεσεσε πεναλτυ το οποιο ο διαιτητης Κατσιμιγκος καταλογισε με χαρακτηριστικη ευκολια και ο Μογκα διπλασιασε τα τερματα της ομαδας του. Την νικη για τους Τραχωνες ολοκληρωσε ο Σκονδρας με σεντρα-σουτ απο την κερκιδα η οποια κρεμασε τον Αναγνωστοπουλο και εγραψε το 0-3 στο 62'.
Ο ΑΟΝΦ στο δευτερο ημιχρονο δεν πατησε ουτε μια φορα περιοχη και αξιοσημειωτο της εμφανισης του ΑΟΝΦ ειναι το γεγονος πως ειναι το πρωτο παιχνιδι στα δεκαεπτα που η ομαδα του Βασιλη Νταρλα δεν σκοραρει.


  • Οι εμφανισεις αυτες θα πρεπει να προβληματισουν τους ιδιους τους παικτες οι οποιοι γκρεμιζουν οτι εχτισαν στον πρωτο γυρο.

  • Αν δεν εχει θιχτει ο εγωισμος των παικτων μετα απο αυτες τις βαριες ηττες τοτε μαλλον βρισκονται αλλου.

  • Παρα τις δυο συνεχης ηττες η ομαδα ειναι ακομα στην 7η θεση της βαθμολογιας.

  • Ακολουθει η αναμετρηση με το Γαλατσι μια ομαδα που κεισε τον ΑΟΝΦ στον πρωτο γυρο με περιπατο και αυτο απο μονο του θα πρεπει να γεμισει με ποδοσφαιρικο εγωισμο ολους στην ομαδα.

  • Ο ΑΟΝΦ πρεπει οπωσδηποτε να επιστρεψει στις νικες και να ξεφυγει απο την κατρακυλα των τελευατιων δυο εβδομαδων.

  • Η ανεση που ειχε εχοντας μαζεψει 24 βαθμους στον πρωτο γυρο δεν θα κρατησει για πολυ καθως ολες οι ομαδες και κυριως οι ουραγοι χτυπανε τα παιχνιδια προκειμενου να σωσουν την παρτιδα.

  • Με το Γαλατσι η νικη ειναι μονοδρομος αλλα στην χειροτερη θα ειναι να μην χασει καθως ακολουθει η αναμετρηση με το Περιστερι και μετα η ομαδα εχει ρεπο.

  • Με λιγη συγκεντρωση ο ΑΟΝΦ μπρει να επιστρεψει στις νικες και στις καλες εμφανισεις, εξαλλου οι αλλες ομαδες θα πρεπει να εχουν το αγχος και οχι ο Ατταλος

  • Να γινει κατι με το θεμα της διαιτησιας που στα τελευταια παιχνιδια δειχνει να μην σεβεται την ομαδα μας. Σε αυτο πρεπει να ενεργησει η διοικηση το τονισαμε και την προηγουμενη φορα

ΑΤΤΑΛΟΣ – ΤΡΑΧΩΝΕΣ 0-3
ΣΚΟΡΕΡ: 47' Μόγκα με σουτ, 49' πεν. Μόγκα, 62' Σκόνδρας
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κατσιμίγκος (τραγικος), Παπαχαραλάμπους-Τουμπακάρης,
ΑΤΤΑΛΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Σβίγκος, Περράκης, Σταμάτης (53' Κοροβέσης), Μήλας, Γκιβίσης, Κουβέλης, Κορνελάτος, Χαλιλάι (53' Κεϊτά), Σκούταρης, Τσιαδήμας (60' Θανόπουλος)
ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Βαγγελάκος, Σκόνδρας, Γκαγκάς, Ποπιέλα, Πανόπουλος, Ντεντόπουλος, Χριστόπουλος (46' Στεφάνου), Κολώνης, Ρόκα (75' Λουκάς), Μόνγκα, Ευαγγελόπουλος (65' Άγγος).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερες αναρτήσεις

Λίστα χρηστών