Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.
Δείτε τις τρέχουσες ειδήσεις που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα και αφήστε τα σχόλιά σας ώπου νομίζετε...

Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ - ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ 0-1. ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ!

Πολυτιμο τριποντο
Ο ΑΟΝΦ Ατταλος πηρε πολυτιμη νικη με 1-0 εκτος εδρας επι της Δοξας Βυρωνα, νικη οχι μονο πλεον τον βγαζει απο μπελαδες παραμονης οπως συνεβαινε πριν απο δυο εβδομαδες αλλα τον ανεβασε και στην 7η θεση της βαθμολογιας.

Ο ΑΟΝΦ ελεγξε σε ολο το 90 λεπτο το παιχνιδι και παιζοντας με την απιτουμενη σοβαροτητα επικρατησε με γκολ του Κορνελατου στο 38'.
Φασεις μπροστα απο τις δυο εστιες δεν εγιναν πολλες και αν καποιος δικαιουταν ενα ακομα αγκολ αυτος θα ηταν ο Ατταλος.

Το δεκατο τεταρτο ο Κορνελατος
Ο Ανδρεας Κορνελατος πετυχε το 14ο φετινο του τερμα και ειναι απο τους πρωτους σκορερ της κατηγοριας. Για να πετυχει ομως το γκολ επρεπε να προηγηθει η πολυ ωραια καθετη πασα του πολυ καλου Δημητρη Ραγια στον Παπαχρηστου ο οποιος με πλασε πλασαρε το τερματοφυλακα της Δοξας που απεκρουσε ασταθως και ο επερχομενος Κορνελατος εγραψε το πολυτιμο 1-0.

Στο δευτερο ημιχρονο η Δοξα προσπαθησε να πιεσει με ανορθοδοξο τροπο και αξιοσημειωτο ειναι το γεγονος πως η μοναδικη ευκαιρια που εχασε ηταν στο τεταρτο λεπτο των καθυστερησεων οταν σε σουτ του Σκουρα απεκρουσε με δυσκολια σε κορνερ ο τερματοφυλακας Αναγνωστοπουλος.

Το "0" μετα απο καιρο
Στα ευχαριστα περαν της νικης ηταν πως ο ΑΟΝΦ κρατησε το μηδεν στην αμυνα του μετα απο τον αγωνα της 6ης αγωνιστικης στην νικη επι της Αναγεννησης Πετρουπολης με 2-0. Ειναι γεγονος πως η παρουσια του Σκαρπαθιωτη εχει βοηθησει σε ολη την λειτουργια της ομαδας αφου αρκετα ανεβασμενος δειχνει ο Ραγιας αλλα και ο Κορνελατος που δειχνει να παιρνει παλι τα πανω του.
Αρκετα καλος ο Χαλιλαι που παλεψε ενω οι Πωχος, Σταματης, Σιαδημας αρκετα καλοι στα μετοπισθεν. Γενικως οσοι αγωνιστηκαν ειχαν το απιτουμενο παθος για την νικη απεναντι βεβαια σε μια ομαδα που δειχνει να μην εχει τα κουραγια να κρατηθει στην κατηγορια

Ικανοποιηση για τον τεχνικο Βασιλη Νταρλα
Μετα την δευτερη συνεχομενη νικη εστω και επι της τελευταιας Δοξας ο Βασιλης Νταρλας μπορει να νιωθει ικανοποιημενος αν κα εχει τονισει πως θελει την ομαδα να τερματιζει οσον τον δυνατον ψηλοτερα. Παντως αυτο που εχει σημασια ειμναι ο ΑΟΝΦ να εξασφαλισει και την μαθηματικη του παραμονη στην Α' Κατηγορια και το προγραμμα που εχει ευνοει σε κατι τετοιο.

Να τονισουμε πως η διαιτησια του Σταματογιαννοπουλου και των βοηθων του ηταν αψογη.
ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ-ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ 0-1

ΣΚΟΡΕΡ: 38’ Κορνελάτος
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σταμογιαννόπουλος- Φωτόπουλος, Γκοτσόπουλος
ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ: Γεωργακάς, Νάτσος, Στουτζένι, Παπαδάκος, Τρίμης, Γοργολίτσας, Κουρής (65’ Ντασιακλής), Κριεμάδι, Σκούρας, Τσαγαλάς, Ρόπας (88’ Ξένος).
ΑΤΤΑΛΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Τσιαδήμας, Σκούταρης, Σταμάτης, Πόχος, Ράγιας, Χαλιλάι, Κορνελάτος, Κιάρι (55’ Περάκης), Σκαρπαθιώτης (60’ Πεπονούλας), Παπαχρήστου (85’ Κεϊτά).

Τα Σουρμενα πηραν το ντερπυ
Στα αλλα παιχνιδια ξεχωρισε η νικη της Αναγεννηση επι της Ανθουπολης με σκορ 2-1 εκτος αλλα και του Αστερα επι του Γαλατσιου με 1-0.
 Στο μεγαλο ντερμπυ του ομιλου τα Σουρμενα αν και εχαναν με 0-1 στο 87' καταφεραν και πηραν την νικη με 2-1 επι των Τραχωνων που δειχνουν οτι για αλλη μια φορα δεν θα αταφερουν να πετυχουν το στοχο τους που ειναι η ανοδος.
Τα πληρη αποτελεσματα:
Ανθούπολη-Αναγέννηση Πετρούπολης 1-2
Αττικός-Δαφνη Π. Φαλήρου σήμερα στος 17:00
Καλαμάκι-Περιστέρι 0-2
Ηράκλειο-Μελίσσια 2-1
Αστέρας 2004-Γαλάτσι 1-0
Σούρμενα-Τράχωνες 2-1
Δόξα Βύρωνα-Ατταλος 0-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερες αναρτήσεις

Λίστα χρηστών