Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.
Δείτε τις τρέχουσες ειδήσεις που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα και αφήστε τα σχόλιά σας ώπου νομίζετε...

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Σε καλους ρυθμους ο ΑΟΝΦ Ατταλος

Σε καλους ρυθμους κινειται ο ΑΟΝΦ για τον προσεχη εκτος εδρας αγωνα με την Αναγεννηση Πετρ. Οι προπονησεις συνεχιζονται χωρις πολλες απουσιες για τον Βασιλη Νταρλα με εξαιρεση αυτες του αρχηγου Μακη Μιλα ο οποιος εχει ενοχλησεις στον προσαγωγο (θα δωσει το παρον ομως), Πεπονουλα (τραβηγμα προσαγωγους θα δωσει και αυτος το παρον) και των δυο τερματοφυλακων Μιχαηλιδη και Νιαρχου του οποιου η μαγνητικη δεν εδειξε κατι σοβαρο και αναμενεται να επιστρεψει στις προπονησεις σε 2 εβδομαδες περιπου.
 (Στη φωτο ο προπονητης του ΑΟΝΦ Βασιλης Νταρλας)

Το παιχνιδι θα ειναι δυσκολο, ο ΑΟΝΦ ομως μπορει να παρει τους τρεις βαθμους αν οι παικτες του παρουσιαστουν σοβαροι και στα 90 λεπτα του αγωνα. Το γηπεδο δεν ειναι σε πολυ καλη κατασταση και σε περιπτωση βροχης τα πραγματα δυσκολευουν καθως η μια πλευρα του παρουσιαζει  κλιση στην οποια δυκολευονται να προσαρμοστουν οι φιλοξενουμενες ομαδες.

Σφιχτη ομαδα
Η  ομαδα της Πετρουπολης ειναι μια σφιχτη ομαδα με στοχο να διαφυλλατει τα νωτα της και να πετυχαινει το γκολ κυριως με ανορθοδοξους τροπους. Αυτο δειχνουν αλλωστε και οι αριθμοι στα εντος εδρας παιχνιδια της: 4 Νικες - 1 ισοπαλια  - 4 ηττες και τερματα μολις 7-8 ειναι ο απολογισμος της μια ομαδα που δειχνει αρκετα ταμπουρωμενη στα καρε της. Επιπλεον απο τα οκτω τερματα που δεχτηκε η Αναγεννηση εντος τα τεσσερα ηταν στην ηττα απο τα Σουρμενα.

Υπομονη στην επιτευξη του γκολ
 Οι παικτες του ΑΟΝΦ παντως αν δεν προσεξουν μπορει να παθουν ζημια (θυμηθειτε Γαλατσι) απο το πουθενα. Επιπλεον θα πρεπει ο ΑΟΝΦ να δειξει ιδιαιτερη υπομονη στην προσπαθεια για να επιτυχει γκολ καθως αυτο μπορει να ερθει στο 70', στο 80', στο 90'. Αν παλι δεν ερθει ο ΑΟΝΦ να μπορεσει να παρει εστω τον βαθμο της ισοπαλιας.
Εντος η ομαδα της Πετρουπολης εχει τα εξης αποτελεσματα:

Αναγέννηση Πετρούπολης-Δαφνη Π. Φαλήρου 0-1 
Αναγέννηση Πετρούπολης-Τράχωνες 0-0
Αναγέννηση Πετρούπολης-Περιστέρι 0-1
Αναγέννηση Πετρούπολης-Ανθούπολη 3-1
Αναγέννηση Πετρούπολης-Καλαμάκι 2-0
Αναγέννηση Πετρούπολης-Σούρμενα 0-4
Αναγέννηση Πετρούπολης-Αττικός 1-0
Αναγέννηση Πετρούπολης-Μελίσσια 0-1
Αναγέννηση Πετρούπολης-Γαλάτσι 1-0



1 σχόλιο:

Παλαιότερες αναρτήσεις

Λίστα χρηστών