Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.
Δείτε τις τρέχουσες ειδήσεις που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα και αφήστε τα σχόλιά σας ώπου νομίζετε...

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Τα αποτέλεσματα της 20ης αγωνιστικής - Κρισιμος αγωνας με Αναγεννηση

 Ο ΑΟΝΦ πραγματοποίησε το ρεπο του αυτο το Σαββατοκύριακο και ετσι ξεμπερδεψε ας το πουμε έχοντας απο εδω και περα 10 παιχνιδια που εξαρταται απο τον ιδιο αν θα περασουν ευχαριστα ή θα ειναι κρισιμη. 
Η βαθμολογια οπως αυτη εχει διαμορφωθει σημερα μοιαζει αρκετα με αυτην του πρωτου γυρου οταν στο ρεπο του (5η αγωνιστικη) ο ΑΟΝΦ βρισκοταν κατω απο ομαδες όπως η Ανθουπολη, Δαφνη Π. Φαληρου, Μελισσια αλλα στο τελος βρεθηκε  μπροστα απο αυτες και μαλιστα με διαφορα. Ας ελπισουμε να γινει το ιδιο και τωρα

Τα αποτελεσματα της 20ης αγωνιστικής έχουν ως εξής:
Περιστέρι-Αναγέννηση Πετρούπολης 2-1
Τράχωνες-Δόξα Βύρωνα 3-0
Μελίσσια-Καλαμάκι 1-1
Δαφνη Π. Φαλήρου-Αστέρας 2004 1-1
Αρης Πετρούπολης-Σούρμενα 0-2
Αττικός-Ηράκλειο 0-2
Γαλάτσι-Ανθούπολη 1-3
Ρεπό είχε ο ΑΟΝΦ Ατταλος

Με τα χθεσινα αποτελεσματα ο ΑΟΝΦ παρέμεινε στην 9η θεση της βαθμολογιας και ειναι ετοιμος να κανει αντεπιθεση διαρκειας οπως αυτη του πρωτου γυρου.

Σημαντικος αγωνας με Αναγεννηση
Η επομενη αγωνιστικη ειναι κρισιμη για τον ΑΟΝΦ που θα πρεπει να αποσπασει θετικο αποτελεσμα κοντρα στην Αναγεννηση Πετρουπολης μια ομαδα που ειναι αρκετα φορμαρισμενη το τελευταιο διαστημα. Δεχεται δυσκολα γκολ αλλα και βαζει δυσκολα. Αν ο ΑΟΝΦ παρει το τριποντο θα αποσπαστει 8 ολοκληρους βαθμους απο τον Αττικο ο οποιος εχει ρεπο ενω το Γαλατσι παιζει στο Βυρωνα με τη Δοξα η οποια παιζει το τελευταιο της χαρτι για την σωτηρια. Ολοι οι αγωνες:
Αναγέννηση Πετρούπολης-Ατταλος
Ανθούπολη-Περιστέρι
Καλαμάκι-Τράχωνες
Ηράκλειο-Αρης Πετρούπολης
Αστέρας 2004-Μελίσσια
Σούρμενα-Δαφνη Π. Φαλήρου
Δόξα Βύρωνα-Γαλάτσι

Προσοχη: Οι ομαδες που πεφτουν εχουν αυξηθει
Σημαντικο γεγονος ειναι πως οι ομαδες που πεφτουν στην Β' Κατηγορια δεν ειναι 2+1 οπως ενεφερε η προκυρηξη του πρωταθληματος αλλα πιθανον 3+1, διοτι ως γνωστον δυο αθηναικες ομαδες του 8ου ομιλου της Δ' Εθνικης (Ολυμπιακος Λιοσιων, Αγ. Ιεροθεος) κατα 90% θα αποχαιρετησουν την κατηγορια με συνεπεια να επηρεασει τις ομαδες που πεφτουν απο την Α' κατηγορια.
Κατα συνεπεια ο ΑΟΝΦ πρεπει να ειναι αρκετα σοβαρα καθως ακομα και οι τελευταιες ομαδες παιρνουν βαθμους εντος και εκτος εδρας και μπορει να κανουν ζημιες σε οποιοδηποτε παιχνιδι.





































































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερες αναρτήσεις

Λίστα χρηστών