Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.
Δείτε τις τρέχουσες ειδήσεις που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα και αφήστε τα σχόλιά σας ώπου νομίζετε...

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Να προσθεσει τρεις βαθμους θελει ο ΑΟΝΦ

Οταν αγωνιζεσαι με τον τελευταιο δεν εχεις παρα να επιδιωκεις το τριποντο. Αυτο θα κανει αυριο ο ΑΟΝΦ θελοντας να εκμεταλλευτει με το καλυτερο δυνατο τροπο το ευνοϊκο προγραμμα των προσεχων αγωνιστικων. Εξαλλου το θεμα παραμονη δεν εχει τελειωσει  ακομη και οι παικτες θα πρεπει να δειξουν την απαραιτητη σοβαροτητα στην αναμετρηση καθως η Δοξα Βυρωνα ελπιζει και θα παιξει το τελευταιο της χαρτι γαι τη σωτηρια.
Ο προπονητης της ομαδας Βασιλης Νταρλας, οπως παντα εχει ακτινογραφησει τον αντιπαλο και δε θελει να σκεφτεται πως οι παικτες του μπορει να παρουσιαστουν χαλαροι στην συγκεκριμενη αναμετρηση. Εξαλλου συνεστησε την προσοχη των παικτων σε τυχον προκλησεις καθως ως γνωστον μια ομαδα που εχει τιμωρηθει με ποινη αποκλεισμου της εδρας της και δειχνει καταδικασμενη, δεν εχει τιποτα να χασει απο τυχον προκλητικη συμπεριφορα.

Η ομαδα του Βυρωνα εχει να κερδισει 9 αγωνιστικες οταν επικρατησε του Καλαμακιου εντος εδρας με 1-0.  
Στα τελευταια 5 παιχνιδια εχει αποσπασει μια μονο ισοπαλια με τα Μελισσια με 1-1 παιχνιδι στο οποιο ισοφαριστηκαν στις καθυστερησεις της αναμετρησης. Οποτε ο ΑΟΝΦ θα πρεπει αυριο να ειναι ιδιαιτερα προσεκτικος.


Τα τελευταια αποτελεσματα της Δοξας:

17η
Δόξα Βύρωνα-Αρης Πετρ.
0-3


18η


Δαφνη Π.Φ.-Δόξα Βύρωνα
4-1
19η
Δόξα Βύρωνα-Μελίσσια
1-1


20η


Τράχωνες-Δόξα Βύρωνα
3-0
21η
Δόξα Βύρωνα-Γαλάτσι
1-2


22η


Περιστέρι-Δόξα Βύρωνα
5-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερες αναρτήσεις

Λίστα χρηστών