Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.
Δείτε τις τρέχουσες ειδήσεις που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα και αφήστε τα σχόλιά σας ώπου νομίζετε...

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ: ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ

Η πορεια των τελευταιων αγωνιστικών δεν ειναι αυτη που αρμοζει στον Ατταλο.
Δεν ειναι αυτη που αρμοζει στους παικτες, στον προπονητη της ομαδας Βασιλη Νταρλα αλλα και στην διοικηση.
Ομως το ποδοσφαιρο εχει αριθμους. Και οι αριθμοι λενε πως ο ΑΟΝΦ σε 14 αγωνες πρωταθληματος στον 1ο γυρο συγκεντρωσε 24 βαθμους έχοντας δεχτει 22 γκολ και πετυχαινοντας 28 διαθετοντας  μεχρι εκεινη την στιγμη την 2η καλυτερη επιθεση του ομιλου και μια απο τις μετριες αμυνες.
Σε μολις τεσσερα παιχνιδια του 2ου γύρου ο ΑΟΝΦ δεχτηκε 14 (!) τερματα και πετυχε μολις 2 διαθετοντας πλεον την χειροτερη αμυνα της κατηγοριας και συντελεστη τερματων 30-36. Σε αυτα τα παιχνιδια δεν συγκεντρωσε ουτε μισο βαθμο.
Παρ' ολα αυτα η ομαδα παραμενει ακομα στην 9η θεση της βαθμολογιες που μεταφραζεται ως εξης: Με 2-3 νικες η ομαδα θα πλασαριστει ξανα στην πρωτη εξαδα ενω με 2-3 ηττες θα μπλεξει σε περιπετειες.
Αξιοσημειωτο ειναι το γεγονος πως στα αντιστοιχα πρωτα τεσσερα παιχνιδια του πρωτου γυρου η ομαδα ειχε μολις τρεις βαθμους παραπανω απο τα αντιστοιχα του δευτερου, εχοντας μολις 1 νικη (με Μελισσια εντος 3-2) και τρεις ηττες.

Δεν ηρθε η συντελεια του κοσμου
Η διαφορα ειναι πως η ομαδα εδειχνε καλυτερη εικονα και οι παικτες ειχαν περισσοτερη αυτοπεποιθηση.
Το βαρυ προγραμμα με τις ομαδες που διεκδικουν την ανοδο περασε και ακολουθει ενα πιο βατο προγραμμα στο οποιο ο ΑΟΝΦ ειναι συγουρο πως θα ανταπεξελθει καλυτερα.

Ουδεις αλανθαστος
Οταν η ομαδα κερδιζει σε ολες τις ομαδες του κοσμου ολα ειναι καλα και οτιδηποτε στραβο γινεται περναει σε δευτερη μοιρα. Οταν η ομαδα χανει ειναι το πιο ευκολο πραγμα να αποδωσεις και να αποποιηθεις των ευθυνων. Η ομαδα εχει τον ιδιο προπονητη, τους ιδιους παικτες και την ιδια διοικηση οπως στον πρωτο γυρο. Με αυτους θα πορευτει. Απλα το σημαντικοτερο ολων ειναι το "γνωθις εαυτον" δηλαδη ο καθενας να αναγνωριζει τα λαθη του και να προχωραει. Να μην κρυβεται πισω απο δικαιολογιες που το μονο που κανουν ειναι να τον "μικραινουν".
Οι παικτες να αναγνωριζουν τα λαθη τους στον αγωνιστικο χωρο οταν καλουνται να αγωνιστουν, να ειναι συνεπεις στις υποχρεωσεις τους ολη την εβδομαδα, ολο τον χρονο. Εξαλλου ειναι αποδεδειγμενο πως με την συμπεριφορα του ο καθενας κρινεται, αξιολογειται και συνεχιζει με ανοδικη ή πτωτικη του πορεια. Το ιδιο ισχυει με τους προπονητες και την διοικηση. 
Εξαλλου μια ομαδα ειναι μια οικογενεια που οταν καποιο απο τα μελη της παραστρατησει τοτε αυτο θα εχει αντικτυπο σε ολη την οικογενεια αλλα ειδικα στον ιδιο το ατομο. Επιπλεον μια ομαδα θα παραμεινει, οι παικτες, ο προπονητης, η διοικηση καποτε θα φυγουν, θα διωχθουν, θα σταματησουν.

Η ομαδα λοιπον συντομα θα βρει τον δρομο της αρκει τα μελη της να ειναι συνεπεις στις υποχρεωσεις τους. Να μην παραστρατησουν. Διαφωνιες θα υπαρχουν, δεν γινεται αλλιως. Αρκει να βρισκεται καθε φορα το αντιδοτο για να αντιμετωπιζονται.


Με οδηγο λοιπον τον προπονητη της ομαδας του ΑΟΝΦ και οχι αλλον, τον ανθρωπο που δεν κανει διαχωρισμους, τον προπονητη που εχει δωσει ευκαιριες σε ολους ανεξαιρετως, θα πρεπει ολοι οι παικτες να δωσουν τον καλυτερο εαυτο τους, να παραμερισουν τους μικροπεπισμους και η ομαδα συντομα θα παρει τα αποτελεσματα που τις αξιζουν. Δεν γινεται διαφορετικα.

Και επειδη στην αρχη μιλησαμε με αριθμους η ομαδα δεν υπολλειπεται παρα μονο 10-15 βαθμούς απο την μαθηματική της σωτηρία. Ειναι βαθμοι που θα αποκτηθουν όπως και να εχει. Με τον έναν ή με τον άλλο τροπο.Οποτε αγχος δεν θα πρεπει να υπαρχει.
Απλα αποκτησουμε και παλι την χημεια που θα οδηγησει σε νικες...Μεσα απο την προπονηση και την υπακοη σε αυτους που μας καθοδηγουν...κατι παραπανω θα ξερουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερες αναρτήσεις

Λίστα χρηστών