Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.
Δείτε τις τρέχουσες ειδήσεις που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα και αφήστε τα σχόλιά σας ώπου νομίζετε...

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

ΝΕΑ ΗΤΤΑ Ο ΑΟΝΦ 2-0 ΑΠΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Ο ΑΟΝΦ μαλλον δεν θα καταφερει να αποβει το μοιραιο δηλαδη να παιξει ξεκουραστα και ανετα τις τελευταιες εννια αγωνιστικές στο πρωταθλημα. Και αυτο καθως μετα την 5η σερι ηττα στο πρωταθλημα βρισκεται πλεον στην 10η θεση του βαθμολογικου πινακα, εχοντας βεβαια ενα αρκετα βατο προγραμμα για την συνεχεια.
Χωρις φαση το 1-0
Στο προχθεσινο παιχνιδι ο ΑΟΝΦ δεν τα καταφερε και εχασε με 2-0 εκτος εδρας απο την Αναγεννηση Πετρουπολης με γκολ που δεχτηκε στο 35' σε τετ α τετ οταν ο Σταματης ειχε πεσει  σε μια διεκδικηση της μπαλας ζητωντας φαουλ, οι παικτες του ΑΟΝΦ ζητησαν fair play απο αυτους της Αναγεννησης και στην συνεχεια οφσαιντ αλλα στην εξελιξη της φασης ο Λεμπεσης για την Αναγεννηση μετα απο καθετη πασα και με πλασε προλαβε την εξοδο του τερματοφυλακα του ΑΟΝΦ γραφοντας το 1-0. Πριν ο Παπαχρηστου ειχε χασει μεγαλη ευκαιρια να κανει το 0-1 οταν εχασε μοναδικο τετ α τετ.
Πεναλτυ φαντασμα
Στο δευτερο ημιχρονο ο ΑΟΝΦ μπηκε με στοχο να ισοφαρησει χωρις ομως να απειλει με ιδιαιτερες αξιωσεις τα καρε της αναγεννησης. Εδειχνε ομως οτι μπορουσε να παρει στο τελος ενα θετικο αποτελεσμα.
Μεχρι που εφτασε η ωρα του διαιτητη της αναμετρησης Συψα ο οποιος καταλογισε πεναλτυ στο 71' απο αυτα που σε κανουν να γελας οταν ερχεσαι στο γηπεδο. Εξαλλου αυτο εκαναν και οι παικτες της Αναγεννησης που απορρουσαν με την αποφαση του διατητη.
Ο Κοτσαλος για την Αναγεννηση περασε τον τερματοφυλακα Αναγνωστοπουλου ο οποιος ομως πριν πλασαρει προλαβε και απεκρουσε το πλασε που εγινε προς την εστια του και μαλιστα η μπαλα ξαναχτυπησε στα ποδια του επιθετικου της Αναγεννηση καταληγοντας αουτ.
Αυτο ηταν. Ο διατητης Συψας σφυριξε και ολοι εμειναν αφωνοι. Εδωσε πεναλτυ και καταμουτρα ηταν σαν να μας ελεγε πλεον "σας σφαζω γιατι ετσι γουσταρω".
Στην εκτελεση ο Συψας εδωσε επαναληψη που εκτελεστηκε ευστοχα και οι ελπιδες για θετικο αποτελεσμα εξανεμιστηκαν. Στη συνεχεια ο ΑΟΝΦ ανοιχτηκε πολυ χανοντας ευκαιριες (ειχε δοκαρι στο 89' με Χαλιλαι) για να μειωσει η Αναγεννηση ομως θα μπορουσε στις αντεπιθεσεις να φτασει το σκορ σε απαγορευτικα επιπεδα καθως εχασε τουλαχιστον 4-5 ευκαιριες για να διευρυνει το σκορ.

Σημ.: Στο 55' τραυματιστηκε ο τερματοφυλακας του ΑΟΝΦ οταν δεχτηκε κλωτσια στα πλευρα σε διεκδικηση της μπαλας, συνεχισε ομως τον αγωνα και στο τελος αυτου μετεβει στο ΚΑΤ για εξετασεις. Η κατασταση του θα εκτιμηθει τις προσεχεις ημερες.

Το πεναλτυ που κατελογισε ο διαιτητης Συψας ηταν το 9ο σε βαρoς του ΑΟΝΦ σε 19 αγωνες δηλαδη ενα πεναλτυ ανα δυο παιχνιδια. Στα δεκα εννια μαλιστα ματς ο Ατταλος δεν εχει κερδισει ουτε ενα!!!
Με αφορμη το απαραδεκτο καταλογισμο του πεναλτυ στον αγωνα του Σαββατου κρινεται πλεον απαραιτητη μια ανακοινωση της διοικησης του ΑΟΝΦ για να δειξουμε επιτελους οτι υπαρχουμε και δεν φοβομαστε κανεναν. Το ειχαμε ζητησει και μετα τον αγωνα με τον Αρη Πετρουπολης αλλα η διοικηση προτιμησε να κρατησει χαμηλους τονους. 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΤΤΑΛΟΣ 2-0
ΣΚΟΡΕΡ: 33' Λεμπέσης, 71' πέν. Βραχάμης
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σύψας, Ζήκος, Ντεκίδης
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Μπαντουράκης, Παΐα, Ρεστό (46' Χρόνης), Ζώγας, Διαμαντής, Χατζησταμούλος (80' Χότζα), Βραχάμης, Βαφειάδης, Τσολάνης (46' Κότσαλος), Αλιμπράντης, Λεμπέσης.
ΑΤΤΑΛΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Τσιαδήμας (67' Θανόπουλος), Σκούταρης, Σταμάτης, Πώχος, Ράγιας (59' Κοροβέσης), Κομπορόζος, Κορνελάτος, Μαλιχούδης (46' Κουβέλης), Χαλιλάι, Παπαχρήστου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερες αναρτήσεις

Λίστα χρηστών