Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.
Δείτε τις τρέχουσες ειδήσεις που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα και αφήστε τα σχόλιά σας ώπου νομίζετε...

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

ΑΤΤΑΛΟΣ - ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2-2. MAΓΚΕΣ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΤΤΑΛΟΥ

Μαγκες με καρυδια οι παικτες του ΑΟΝΦ. Επαιξαν 9 εναντιον 13 και παρολα αυτα δεν εχασαν ενα παιχνιδι το οποιο το ειχαν φερει στα μετρα τους μεχρι ο κυριος Δημητροπουλος διαιτητης της αναμετρησης να κλεψει την παρασταση.
Ο Αρης Πετρουπολης ειδε τον χαρο με τα ματια του καθως βρεθηκε να χανει στο 25' με 2-0. Σκουταρης (2') και ο συνηθης υποπτος Κορνελατος (25') καταφεραν να δωσουν προβαδισμα ασφαλειας στον ΑΟΝΦ. Ο ομαδα της Πετρουπολης τα εδειχνε χαμενα σε αυτο το διαστημα ομως η γρηγορη μειωση του σκορ την εβαλε στο παιχνιδι (Τσαγκαβελης 28').
Πριν ομως γινει αυτο ο διαιτητης Δημητροπουλος επνιξε πεναλτυ σε πλονζον του αμυντικου του Αρη υστερα απο πασα του Θανοπουλου. Αν το ειχε δωσει ολα θα ειχα τελειωσει αρκετα νωρις.
Στο δευτερο ημιχρονο ο διαιτητης Δημητροπουλος ειχε τον πρωτο λογο.
Απεβαλε στο 58' τον Σταματη (2 κιτρινες σε ενα λεπτο, 57'-58') και οι φιλοξενουμενοι πηραν τα πανω τους. Ο Ατταλος ομως ηταν αυτος που τις μεγαλες ευκαιριες και δεν καταφερε να σκοραρει καθως εβρισκε αρκετους χωρους για αντεπιθεσεις. Στο 74' απέβαλε τον Bakayoko (2η κιτρινη) και στο αμεσως επομενο λεπτο τον κορυφαιο Πεπονουλα (η 2η κιτρινη ανυπαρκτη).
Στο 83' εγινε η φαση του αγωνα.
Ο Μαμακος απο τον Αρη μπαινει μονος του αλλα ανατρεπεται εκτος περιοχης απο τον Σβιγκο ο διαιτητης αφηνει το πλεονεκτημα και στην συνεχεια ο επερχομενος Σφακιανακης σε αδεια εστια στελνει την μπαλα πανω απο το δοκαρι. Ο διαιτητης αφου βλεπει την καταληξη της φασης δινει πεναλτυ για τον Αρη. Υπαρχει πλεονεκτημα στο πεναλτυ????
Ο Μαμακος εκτελει ευστοχα και 2-2.


Ο Αρης Πετρουπολης πιεσε αρκετα στο τελευταιο πενταλεπτο (στο 87' καλη αποκρουση Μιχαηλιδη) και εχασε ευκαιριες ενω δεν του δοθηκε και πεναλτυ στο 89'.
Απο τον Ατταλο δεν υστερησε κανεις και θα ηταν αδικο να εξαιρεσουμε καποιους. 



ΑΤΤΑΛΟΣ - ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ/2-2
ΣΚΟΡΕΡ: 2' Σκούταρης , 26' Κορνελάτος- 28' Τσαγκαβέλης , 83' πεν. Μαμάκος
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 58' Σταμάτης, 75' Πεπονούλας- 74' Μπακογιόκο
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δημητρόπουλος, Τριάντος-Ζήκος
ΑΤΤΑΛΟΣ: Μιχαηλίδης, Σβίγκος (81' Κεϊτά), Περράκης, Σταμάτης, Μήλας, Κοροβέσης, Πεπονούλας, Κορνελάτος, Χαλιλάι (72' Παπαχρήστου), Σκούταρης, Θανόπουλος (61' Πώχος)
ΑΡΗΣ: Σιντιμπέ, Πηλίτσης (31' Μιχαλόπουλος), Βλαχόπουλος (76' Μαντζουράνης), Σκεπετάρης (31' Μεΐντι), Γκίκα, Μαμάκος, Συγγελάκης, Σφακιανάκης, Μπακαγιόκο, Λουρμπάκος, Τσαγκαβέλης.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ: 
1) Μην προσπαθουν οι αρμοδιοι απο τωρα να διαχωρισουν τις ομαδες που λενε οτι διεκδικουν πρωταθλημα βαζοντας διαιτητες να εκτελεσουν υπηρεσιες. Το πρωταθλημα εχει 15 ομαδες.
2) Πως γινεται μια ομαδα σαν τον Ατταλο ο οποιος διαθετει την 2η καλυτερη επιθεση στο πρωταθλημα (26 γκολ σε 13 παιχνιδια) να μην εχει κερδισει ουτε ενα πεναλτυ.  Οι παικτες του δεν πατανε περιοχη? Στα ιδια παιχνιδια εχουν δοθει σε βαρος του πεντε!!!
3) Ο Ατταλος με τις εμφανισεις του αν και νεοφωτιστος δειχνει πως θα δεινοπαθησουν οσοι θελουν να τον κερδισουν και εντος και εκτος εδρας.

7 σχόλια:

Παλαιότερες αναρτήσεις

Λίστα χρηστών