Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.
Δείτε τις τρέχουσες ειδήσεις που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα και αφήστε τα σχόλιά σας ώπου νομίζετε...

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Ομορφη εκδηλωση...το κομματι μας στον κυρ Νικο Θεοχαρη!!!!

Μια αρκετά καλή εκδήλωση διοργάνωσε ο ΑΟΝΦ σημερα στο Πνευματικο Κεντρο της Νεας Φιλαδελφειας. Παρευρέθησαν σύσσωμη ολοι οι ποδοσφαιριστες του συλλογου με ολα τα τμηματα και φυσικα συσσωμη η Διοικηση του συλλογου.
Την εκδηλωση τιμησαν με την παρουσια τους οι Δήμαρχοι Ν. Φιλαδελφειας κος Κοντος και Χαλκηδόνας καθως και εκπροσωποι αλλων φορεων, εκπροσωποι της Τοπικης Αυτοδιοικησης, ο τεως Προεδρος του ΑΟΝΦ κος Κοπελουζος Χρηστος, ο Προεδρος του Ιωνικου Ν. Φιλαδελφειας, του Χαλκηδονικου κ.α.
Ο Προεδρος του Συλλογου κος Μανωλης εκοψε την πιτα και στην συνεχεια τιμηθηκαν ποδοσφαιριστες Κορνελατος, Περρακης, Μειντανης και Ραγιας οι οποιοι εισηχθησαν στην Τριτοβαθμια Εκπαιδευση καταφερνοντας να συνδυασουν αθλητισμο και διαβασμα.
Στη συνεχεια μερικοι απο τους προσκεκλημενους εκοψαν ενα κομματι πιττας αφιερωνοντας το καπου αλλοι στη νεολαια, αλλοι στους γονεις, αλλοι στα παιδια απο την Αιτη κ.ο.κ.
Εμεις παντως το κομματι μας θα το κοβαμε στον κυρ Νικο Θεοχαρη τον εφορα υλικου της ομαδας, που φροντιζει με επιμελεια την εμφανιση των ποδοσφαιριστων και με πολυ κοπο και μερακι φροντιζει ωστε να ειναι τελεια ολα στις αποστολες της ομαδας
χωρις ποτε να γκρινιαζει και να αποτελει ενα απο τα σπουδαιοτερα εργαλεια του συλλογου. Του αξιζουν συγχαρητηρια και λυπομαστε που δεν αναφερθηκε στην εκδηλωση!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερες αναρτήσεις

Λίστα χρηστών