Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.
Δείτε τις τρέχουσες ειδήσεις που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα και αφήστε τα σχόλιά σας ώπου νομίζετε...

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Η κριτική των παικτων στον αγωνα με τον Αττικο

ΑΤΤΙΚΟΣ-ΑΤΤΑΛΟΣ /1-3  
ΣΚΟΡΕΡ: 20’ πεν. Αγαλιανός- 54’, 75’ Κορνελάτος, 65’ Παπαχρήστου
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 21’ Αγαλιανός, 85’ Καρίτζης-55’ Κουβέλης
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γρίμμας, Κουτσογιάννος, Τσίλης
ΑΤΤΙΚΟΣ: Τσαλίκης, Συριόπουλος, Κοτούλιας (80 Στοίκοβ), Παπαβασιλείου, Καρίτζης, Ντζέλιας, Γραμματικόπουλος, Κιμέρης (65 Χατζηθωμά), Αγαλιανός, Τσεκούρας, Τσούλιας.
ΑΤΤΑΛΟΣ: Μιχαηλίδης, Τσιαδήμας (42 Παπαχρήστου, 85’ Θανόπουλος), Περράκης, Σταμάτης, Μίλας, Κοροβέσης, Κουβέλης, Κορνελάτος, Κομπορόζος (58’ Σβίγγος), Σκούταρης, Πεπονούλας

Η κριτική των παικτών
Μιχαηλιδης: 6,5 Κληθηκε να υπερασπιστει την εστια και το εκανε με επιτυχια. Φερει ευθυνη για το πεναλτυ αλλα εχει στο ενεργητικο του δυο-τρεις καλες επεμβασεις. Μονο και μονο που αγωνιστηκε σε παιχνιδι που εκαιγε και ο ΑΟΝΦ κερδισε κρινεται θετικος.
Τσιαδημας: 4,5 Δεν φανηκε ιδιαιτερα οσο επαιξε. Αντικατασταθηκε γρηγορα χωρις να κανει κατι το ιδιαιτερο. Ειναι εμπειρος ομως και το δειχνει στα κρισιμα παιχνιδια.
Περρακης: 6 Καλος στα αμυντικα του καθηκοντα. Ανεβαινε στην αριστερη πλευρα πολλες φορες χωρις ουσια αλλα απο αυτον προηλθε η σεντρα στο πρωτο γκολ του ΑΟΝΦ.
Σταματης: 6 Εδωσε μαχες και οταν εβρισκε χωρο ανεβαινε. Θα μπορουσε να τελειωσει μια δυο φασεις με σουτ αλλα δεν το εκανε. Αν αποφυγει επιπολαια λαθη στην αμυνα θα βοηθησει πολυ. Ειναι απο τους λιγους που βγαινουν πρωτοι στην μπαλα.
Μιλας: 7,5 Ογκολιθος για δευτερο συνεχομενο παιχνιδι. Καθαρισε οτι περνουσε προς τα πισω και βοηθησε με την εμπειρια του.
Κοροβεσης: 6 Εδωσε μαχες αλλα κανει επιπολεα λαθη που μπορει να στοιχισουν και να βγαλουν τον αντιπαλο στην κοντρα. Ειχε χωρους και μπορουσε να σουταρει αλλα δεν το εκανε.
Κουβελης: 4 Τη στιγμη που η ομαδα πιεζει αυτος δεχεται την κοκκινη καρτα. Οσο επαιξε δεν φανηκε ιδιαιτερα.
Κορνελατος: 8 Σκοραρει για τριτη φορα φετος απο δυο γκολ. Ενω δεν ειχε σπουδαια αποδοση εβαλε δυο προσωπικα γκολ και καθαρισε το παιχνιδι. Δειχνει εμπειρος για την ηλικια του αλλα πρεπει να κοψει τις επιπολαιοτητες.
Κομποροζος: 4,5 Μπορουσε να βοηθησει γιατι ειχε τους χωρους αλλα δεν το εκανε. Δεν εκμεταλλευτηκε ουτε μια φορα τα κενα των αντιπαλων. Μπορει να βοηθησει στη συνεχεια περισσοτερο.
Σκουταρης: 7 Ταλαιπωρησε τον αντιπαλο απο την αριστερη πλευρα ουκ ολιγες φορες. Το ντεμπουτο του μετα τον τραυματισμο του κρινεται θετικο. Πρεπει να σταθεροποιήσει ομως την αποδοση του και να βοηθησει περισσοτερο.
Πεπονουλας: 6 Μπορουσε να προσφερει περισσοτερα. Εχει τα ποδια αλλα δεν παιρνει την πρωτοβουλια να τα κανει. Πρεπει να ρισκαρει περισσοτερο.
Παπαχρηστου: 6,5 Αγωνιστηκε για σχεδον ενα ημιχρονο. Δεν μαρκαρει ουτε ζαλισμενο κοτοπουλο αλλα η ομαδα τον πηρε για να σκοραρει και αυτο το κανει καλα τα τελευταια παιχνιδια. Σκοραρε και προχθες υστερα απο αριστη συνεργασια.
Σβιγγος: 6 Αγωνιστηκε για τριαντα λεπτα. Ηταν καλυτερος απο τον Κομποροζο αλλα και αυτος πρεπει να ανεβασει αποδοση στην κρισιμη καμπη του πρωταθληματος.
Θανοπουλος: - Επαιξε λιγο και δεν μπορει να κριθει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερες αναρτήσεις

Λίστα χρηστών