Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.
Δείτε τις τρέχουσες ειδήσεις που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα και αφήστε τα σχόλιά σας ώπου νομίζετε...

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Το μυαλό στο Φαληρο...

Στον αγωνα με την Δαφνη Παλ. Φαληρου πρεπει να ειναι τι μυαλο των παικτων του ΑΟΝΦ Ατταλου. Δυσκολο παιχνιδι καθως η ομαδα των νοτιων προαστιων βρισκεται δυο βαθμους παραπανω απο τον ΑΟΝΦ.
Με νικη η νεοφωστιστη ομαδα της Νεας Φιλαδελφειας σταθεροποιειται στις υψηλες θεσεις της βαθμολογιας και αυτος ειναι ο στοχος της.
Ο Βασιλης Νταρλας αντιμετωπιζει αρκετες απουσιες (Κουβελης, Πεπονουλας, Σταματης), το γεγονος ομως πως εχει χρησιμοποιησει ολους τους παικτες που εχει στη διαθεση του κανει τις απουσιες να μην φαινονται.
 Η Δαφνη προερχεται απο βαρια ηττα με 3-0 στο Περιστερι και θα αναζητησει και αυτη την νικη.

Στην εδρα της εχει φερει αρκετα καλα αποτελεσματα και εχει υποστει μονο μια φορα την ηττα απο την Ανθουπολη με 2-5.
Εντος εχει 4 νικες - 1 ισοπαλια - 1 ηττα και τερματα 13-9. Ειναι η μοναδικη ομαδα που εχει κερδισε τα Σουρμενα (2-1). Στα τελευταια παιχνιδια παρουσιαζει ασταθεια καθως εκτος εδρας εχει υποστει βαριες ηττες (Αρη Πετρουπολης 4-2, Τραχωνες 6-1, Περιστερι 3-0) αλλα εντος πετυχε τεσσερα γκολ απεναντι στο Γαλατσι.
Παντως οπως και να εχει ο Ατταλος ο οποιος εχει σκοραρει σε ολα τα εκτος εδρας παιχνιδια μπορει αυριο να παρει τους τρεις βαθμους καθως η ομαδα εχει δειξει πως βρισκεται σε εξαιρετικη κατασταση με πολλα περιθωρια βελτιωσης. Εξαλλου στα τελευταια 9 παιχνιδια εχει υποστει μονο μια ηττα και αυτην απο τα Σουρμενα στο 92'.
Με σοβαροτητα και υπομονη ο ΑΟΝΦ αυριο μπορει να φυγει με το τριποντο.
Αλλωστε ο προπονητης της ομαδας Βασ. Νταρλας εχει δειξει οτι η ομαδα του θελει να παιζει ποδοσφαιρο και οχι να καταστρεφει με ολους τους κινδυνους που εμπεριεχει αυτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερες αναρτήσεις

Λίστα χρηστών