Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.
Δείτε τις τρέχουσες ειδήσεις που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα και αφήστε τα σχόλιά σας ώπου νομίζετε...

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Σκληρο... ροκ στην Α' ΕΠΣΑ (πηγή: www.sentragoal.gr)

Οταν το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ ξεκινούσε, κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει πως με την ολοκλήρωση της 12ης αγωνιστικής η κατάσταση στο βαθμολογικό πίνακα θα ήταν έτσι διαμορφωμένη ώστε οκτώ ομάδες να βρίσκονται με αξιώσεις στο κυνήγι της ανόδου.
Και όμως η δράση στο γήπεδο, που αποτελεί τον «καθρέφτη» για κάθε ομάδα, έχει επιφέρει ως αποτέλεσμα το πρωτοπόρο Περιστέρι να απέχει μόλις επτά πόντους από την Ανθούπολη και τον Ατταλο, που ισοβαθμούν στην 7η θέση του πρωταθλήματος. Μεταξύ των προαναφερόμενων ομάδων, μάλιστα, μεσολαβούν πέντε ακόμη (Τράχωνες, Σούρμενα, Αρης Πετρούπολης, Δάφνη Παλαιού Φαλήρου και Ηράκλειο), με τη διαφορά από την κορυφή να ξεκινά μόλις από τον έναν και να φτάνει τους έξι πόντους.
Κάθε Κυριακή, επίσης, σημειώνεται και τουλάχιστον ένα αποτέλεσμα-έκπληξη, γεγονός που μας δίνει «απλόχερα» τη δυνατότητα να προσδώσουμε στον εν λόγω όμιλο το χαρακτηρισμό «συγκλονιστικός». Αλλωστε τρανά παραδείγματα για αυτό αποτελούν η προχθεσινή επικράτηση του Ατταλου επί του Ηρακλείου με σκορ 3-2 στις καθυστερήσεις, αλλά και το εντυπωσιακό 6-1 (!) των δεύτερων της βαθμολογίας Τραχώνων επί της (μέχρι πρότινος «συγκατοίκου» τους) Δάφνης Παλαιού Φαλήρου.


Οσοι, λοιπόν, στις αρχές της περιόδου νόμιζαν πως το Περιστέρι, οι Τράχωνες και το Ηράκλειο (τα τρία μεγάλα φαβορί) θα έπαιζαν μόνοι τους μπάλα στον όμιλο «γελάστηκαν». Τους διέψευσαν τα αποτελέσματα στο γήπεδο, που αποδεικνύουν πως η υπόθεση «άνοδος» στον 1ο όμιλο θα εξελιχθεί σε σκληρό ροκ. Σίγουρα οι οκτώ προαναφερόμενες ομάδες δεν θα μείνουν στο κυνήγι της μέχρι το τέλος, αλλά τουλάχιστον οι τέσσερις μπορεί να το πετύχουν.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ

(σε 12 αγωνιστικές)
1. Περιστέρι/24
2. Τράχωνες/23
3. Σούρμενα/22
4. Αρης Πετρούπολης/21
5. Δάφνη Π. Φαλήρου/20
6. Ηράκλειο/18
7. Ανθούπολη/17
- Ατταλος/17







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερες αναρτήσεις

Λίστα χρηστών