Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.
Δείτε τις τρέχουσες ειδήσεις που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα και αφήστε τα σχόλιά σας ώπου νομίζετε...

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Η αυτοί ή εμείς...δείξτε το!!!

Η αυτοί ή εμείς.

Ας δείξουμε παρά τις ελείψεις ποιος είναι αφεντικό αυριο στο γηπεδο. Τι κι αν ολες οι ομαδες κανουν μεταγραφες. Αρης Πετρουπολης, Περιστερι, Τραχωνες, Σουρμενα, Ηρακλειο αλλα και ομαδες που κινδυνευουν με υποβιβασμο εχουν επιδοθει σε μπαραζ μεταγραφων την χειμερινη περιοδο προκειμενου να παρουν τα σκηπτρα της Α' Κατηγοριας.
Ο ΑΟΝΦ αυτους εχει και με αυτους πορευεται. Ας δειξουν αυριο οι παικτες του ΑΟΝΦ στον Αρη οτι καμια ομαδα δεν θα εχει ευκολο εργο απεναντι στην ομαδα της Ν. Φιλαδελφειας.
Με αυτους καθαρισε τα Μελισσια, το Ηρακλειο, την Δοξα Βυρωνα, με αυτους εκανε τα Σουρμενα τρεχουν και μη φτανουν στην εδρα τους με αυτους θα συνεχισει.
Ας το δειξουν λοιπον οι παικτες του ΑΟΝΦ Ατταλου στον αυριανο αγωνα με τον Αρη εστω και αν προπονητης τους αντιμετωπιζει απουσιες σημαντικες. Κουβελης και Αναγνωστοπουλος ειναι αποντες απο τον αυριανο αγωνα με τον πρωτο να εκτιει ποινη δυο αγωνιστικών και τον δευτερο να επιστεφει την επομενη Κυριακη. Ο Πωχος δειχνει καλα και θα ειναι στην διαθεση του προπονητη μετα απο την διμηνη απουσια του.
Ο προπονητης του ΑΟΝΦ Βασιλης Νταρλας (φωτο αριστερα) γνωριζει ομως τι πρεπει να κανει, εχει δειξει οτι χτυπαει ολα τα ματς και του αξιζουν συγχαρητηρια καθως εχει χρησιμοποιησει εως τωρα (σε 13 αγωνες) ολους τους παικτες που εχει στη διαθεση του.

7 σχόλια:

  1. Exete xestei epanw sas!!!
    Mexri edw exei bromisei!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. tsibbate ta arxidia mas malakes...me 9 paiktes kai petsino penalty aw klasate ta arxidia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://attalosfc.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=21:2010-01-25-14-28-03&catid=6:2010-01-19-21-53-32&Itemid=18

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. deite tin plati mas akoma aniparktoi!
    Elate ston deutero giro kai 8a fate kala......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. tha gamitheite kai mesa stin petroupoli...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ela na mas deis.
    Me papaki 8a figeis lageeeeee!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. tha fate tribalo kai tha pate gia kafe sto nekrotafeio apenanti

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παλαιότερες αναρτήσεις

Λίστα χρηστών