Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.
Δείτε τις τρέχουσες ειδήσεις που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα και αφήστε τα σχόλιά σας ώπου νομίζετε...

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Στις 6:30 η κοπή της πίττας του ΑΟΝΦ

Σημερα στις 6:30 στο Πνευματικο Κεντρο της Ν. Φιλαδελφειας η ποδοσφαιρικη ομαδα του ΑΟΝΦ Άτταλου κόβει την πιττα για την ελευση του νεου ετους. Θα παρευρεθει σύσσωμη ολη η ποδοσφαιρική ομαδα με ολα τα τμηματα της καθώς και μέλη του συλλογου.
Στα αγωνιστικά η ομαδα συνεχιζει την προετοιμασια της για τον εκτος εδρας αγωνα με τη Δαφνη Παλαιου Φαληρου. Στοχος του ΑΟΝΦ ειναι η νικη με την οποια θα προσπερασει και τον προσεχη αντιπαλο βαθμολογικα.
Ο αγωνας με τον Αρη Πετρουπολης αποτελει παρελθον αν και η ομαδα θα μπορουσε να παρει την νικη καθως βρεθηκε να προηγειται στο 25' με δυο τερματα διαφορα.
Αρνητικο σημειο αποτελει το γεγονος οτι για αλλη μια φορα παικτες τους ΑΟΝΦ δεχτηκαν την κοκκινη καρτα (Σταματης, Πεπονουλας) και δεν θα υπολογιζονται για τον επομενο αγωνα. Επιπλεον θα απουσιασει και ο Κωστας Κουβελης που και αυτος ειχε δεχτει την κοκκινη καρτα με τον Αττικο.

Στα θετικα για τον προπονητη Βασιλη Νταρλα συγκαταλεγεται η επιστροφη του τερματοφυλακα Χρ. Αναγνωστοπουλου (φωτο αριστερα) ο οποιος εξετισε την ποινη δυο αγωνιστικων που του επιβληθηκε για την κοκκινη που δεχτηκε με το Ηρακλειο.

1 σχόλιο:

  1. θα παιξει ομως? αυτο δεν μας λετε!

    οποιος κερδισει το φλουρι τι παιρνει κ. συντακτη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παλαιότερες αναρτήσεις

Λίστα χρηστών