Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.
Δείτε τις τρέχουσες ειδήσεις που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα και αφήστε τα σχόλιά σας ώπου νομίζετε...

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΚΙ 1-1

Καλο "Χ" αλλα δεν φτανει
Ισοπαλο 1-1 ηρθε το προχθεσινο παιχνιδι του Ατταλο με το Καλαμακι. Οι φιλοξενουμενοι ηθελαν πολυ περισσοτερο το τριποντο απο τον ΑΟΝΦ αλλα και η ομαδα της Φιλαδελφειας ηθελε να φτασει στην νικη προκειμενου να καθαρισει την υποθεση παραμονη.
Το πρωτο ημιχρονο δεν διεκδικει δαφνες ποιοτητος καθως ο δυνατος αερας δεν επετρεψε να γινει αυτο. Ο ΑΟΝΦ κυριως περιμενε τους φιλοξενουμενες  προκειμενου να χτυπησει στην κοντρα και καταφερε σχετικα ευκολα να παει το ημιχρονο στο 0-0 καθως ειχε και αντιπαλο τον ισχυρο αερα.
Στο δευτερο ημιχρονο το Καλαμακι ρισκαρε ακομα περισσοτερο αφηνοντας αρκετους χωρους ελευθερους και ο Ατταλος καταφερε να προηγηθει στο 58' με πλασε του Παπαχρηστου. Το Καλαμακι ισοφαρησε σχετικα γρηγορα οταν υστερα απο εκτελεση φαουλ στο υψος της περιοχης, η μπαλα κοντραρε στο τειχς η οποια πηρε περιεργη τροχια και ο Β. Κλης αφυλαχτος εγραψε το τελικο 1-1.
Μοιραιος ο Κορνελατος
Ο ΑΟΝΦ εχασε δυο σπουδαιες ευκαιριες εχονς ως μοιραιο τον Ανδρεα Κορνελατο ο οποιος δυο φορες (78', 92') δεν καταφερε απο πλεονεκτικη θεση να δωσει την νικη στον ΑΟΝΦ.

Η προχθεσινη ισοπαλια δεν ειναι κακη σαν αποτελεσμα αλλα ο ΑΟΝΦ πρεπει να παρει κι αλλους βαθμους προκειμενου να αποφυγει τυχον περιπετειες και παραλληλα να ανεβει βαθμολογικα.

ΑΤΤΑΛΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΚΙ/1-1

ΣΚΟΡΕΡ: 58’ Παπαχρήστου- 64’ Βασίλης Κλης
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Νικολακόπουλος, Χατζόπουλος, Λιόσης
ΑΤΤΑΛΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Τσιαδήμας, Σκούταρης, Σταμάτης, Περράκης, Ράγιας (81 Μίλας), Μαλιχούδης (46’ Κουβέλης), Κορνελάτος, Πεπονούλας, Σκαρπαθιώτης (65 Κοροβέσης), Παπαχρήστου.
ΚΑΛΑΜΑΚΙ: Νικολάεβ, Κλης Κ., Καπλάνης, Φούντας, Κλης Β., Φούντας Σ., Σάνι, Βούζας (46’ Ραφαηλίδης), Λεκάι, Ανδρεόπουλος, Κωνσταντέλλος (64’ Ασλάνογλου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερες αναρτήσεις

Λίστα χρηστών