Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.
Δείτε τις τρέχουσες ειδήσεις που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα και αφήστε τα σχόλιά σας ώπου νομίζετε...

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Επικυνδυνο ματς αλλα με διαφορετικους στοχους

Το προσεχες παιχνιδι με το Καλαμακι ειναι αρκετα περιεργο και επικινδυνο καθως θα το παιξει και θα ρισκαρει προκειμενου να παρει θετικο αποτελεσμα απεναντι στον ΑΟΝΦ.
Μαλιστα συμφωνα με δηλωσεις του προπονητη τους Στελιου Πουλου υπαρχει διαχυτη αισιοδοξια για θετικο αποτελεσμα με μια ομαδα (τον Ατταλο) οπως ο ιδιος δηλωσε που εχει τους ιδιους στοχους.

Ας ενημερωσουμε ομως τον προπονητη του Καλαμακιου πως οι στοιχοι των δυο ομαδων ειναι εντελως διαφορετικοι. Ο ΑΟΝΦ ηθελε να παραμεινει εξ αρχης στην κατηγορια και κατα 90% τα εχει καταφερει αλλα και ο προπονητης του Βασιλης Νταρλας ειχε δηλωσει απο την εναρξη του πρωταθληματος πως ο στοχος του ηταν και ειναι το πλασαρισμα στην πρωτη εξαδα. 

Το Καλαμακι επρεπε να περασουν 15 αγωνιστικες για να ξυπνησει παιρνοντας παικτες διεκδικωντας την παραμονη.

Κατα συνεπεια οι στοχοι ειναι αλλοι και οι παικτες του ΑΟΝΦ δεν μενει παρα να το δειξουν στο γηπεδο και να δικαιωσουν τον προπονητη τους μη αφηνοντας περιθωρια στο Καλαμακι αλλα και σε αλλες ομαδες για διαφορα σχολια.

Τονιζουμε βεβαια πως το Καλαμακι ειναι αρκετα βελτιωμενο σε σχεση με τον πρωτο γυρο και το παιχνιδι θελει ιδιαιτερη προχοχη μεχρι το τελευταιο σφυριγμα της ληξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερες αναρτήσεις

Λίστα χρηστών