Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.
Δείτε τις τρέχουσες ειδήσεις που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα και αφήστε τα σχόλιά σας ώπου νομίζετε...

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Προσοχη στις ιδιαιτεροτητες του γηπεδου του Ηρακλειου

Τα ματια τους "14" πρεπει να εχει καθε παικτης του ΑΟΝΦ στην Σαββατιατικη αναμετρηση με το Ηρακλειο. Οι παικτες του Ηρακλειου σιγουρα αν και αδιαφοροι βαθμολογικα θα εχουν εναν λογο παραπανω να κερδισουν τον ΑΟΝΦ εξαιτιας της ηττας του πρωτου γυρου και του τροπου που προηλθε αυτη.
Να θυμισουμε πως ο ΑΟΝΦ ισοφαριστηκε στο 93' σε 2-2 και ο Κορνελατος με ατομικη προσπαθεια εκανε το 3-2 στο 95' αφηνοντας τους φιλοξενουμενους μακρυα απο τους στοχους της.

Ο ΑΟΝΦ θα πρεπει να προσεξει ιδιαιτερα την μεθαυριανη αναμετρηση και να μην παρουσιαστει χαλαρος καθοτι θα το πληρωσει.
Επιπλεον ενα σημαντικο στοιχειο που δεν βολευει τοσο τον ΑΟΝΦ ειναι οι ιδιαιτεροτητες του γηπεδου του Πρασινου Λοφου (φωτο κατω)


Οι ιδιαιτερα μικρες του διαστασεις μπορουν να δημιουργησουν ιδιαιτερα προβληματα καθως ανα πασα στιγμη μπορει να επιτευχθει τερμα απο το πουθενα. Απο πλαγιο, φαουλ κοκ.
Εξαλλου μην ξεχναμε τι επαθε ο ΑΟΝΦ στα δυο μικροτερα γηπεδα που αγωνιστηκε φετος. Στο κυπελλο τον περασμενο Σεπτεμβρη για το θεσμο του κυπελλου ηττηθηκε με σκορ 2-1 απο την Αθηναϊδα, απο μια ομαδα που δεν εχει επιτυχει ακομα νικη στο πρωταθλημα.
Γι το πρωταθλημα ηττηθηκε επισης στο μικρο γηπεδο των Μελισσιων απο την τοπικη ομαδα με σκορ 4-1 δεχομενος τεσσερα τερματα στο β' ημιχρονο.

Παντως οπως και να εχει αυτο που εχει σημασια στις τελευταιες  αγωνιστικες περα απο την μαθηματικη σωτηρια, ειναι η ομαδα να δειξει τα καλα της στοιχεια με καλες εμφανισεις, στοιχεια που εχει τονισει και ο προπονητης του ΑΟΝΦ Βασιλης Νταρλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερες αναρτήσεις

Λίστα χρηστών