Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.
Δείτε τις τρέχουσες ειδήσεις που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα και αφήστε τα σχόλιά σας ώπου νομίζετε...

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

ΠΙΚΡΗ ΗΤΤΑ 4-0 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΝΦ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ 2004

 Εκτος κλιματος αγωνα οι περισσοτεροι
Λεγαμε πως το παιχνιδι θελει ιδιαιτερη προσοχη καθως ο Αστερας 2004 καιγοταν για βαθμους και επαιζε το τελευταιο του χαρτι προκειμενου να παραμεινει στο κυνηγι της παραμονης στην Α' Κατηγορια.
Λιγοι μαλλον εδωσαν σημασια σε αυτο ή μαλλον κανεις και ο ΑΟΝΦ εχασε με κατεβασμενα τα χερια με το βαρυ 4-0. Οι παικτες του ΑΟΝΦ δεν καταφεραν να προσαρμοστουν ποτε στον αγωνιστικο χωρο καθως επαιζαν πρωτη φορα φετος σε χορταρι, οι γηπεδουχοι ηθελαν την νικη και την πηραν σχετικα ευκολα απο το πρωτο κιολας ημιχρονο οταν προηγηθηκαν 3-0.
Δυστυχως αλλα οταν ο ΑΟΝΦ ιδιως στο δευτερο γυρο χανει δεχεται πολυ μεγαλα σκορ που χαλανε την εικονα και το πρεστιζ της ομαδας.
Μετα τα αποτελεματα του Σαββατοκυριακου δεν χρειαζεται ουτε μια στιγμη χαλαρωση και θα πρεπει να μαζευτουν ορισμενοι βαθμοι για να καθαρισει επιτελους η υποθεση παραμονη.
Οσο ευκολη υποθεση ειναι να τερματισεις στην 6η θεση αλλο τοσο ευκολη ειναι να πας στην 11η και να οδηγηθεις σε μπαραζ.

Φασεις και γκολ
Για την εικονα του ματς δεν χρειαζεται να πουμε πολλα, ο ΑΟΝΦ πραγματοποιησε την χειροτερη φετινη του εμφανιση. Οι γηπεδουχοι προηγηθηκαν με απευθειας εκτελεση φαουλ μολις στο 6'. Δεκα λεπτα αργοτερα απο διπλασιασαν τα τερματα τους οταν ο Νιαρχος εμεινε εκτεθειμενος και ανενοχλητοι μεσα στην περιοχη δυο παικτες του Αστερα σαν σε προπονηση εγραψαν το 2-0. Λιγο πριν τη ληξη του ημιχρονου εγινε το 3-0 και ολα τελειωσαν. Ο ΑΟΝΦ πιεσε στο β' ημιχρονο χωρις ομως να κανει κατι ουσιαστικο και αντι να μειωσει δεχτηκε το τεταρτο τερμα αφου η αμυνα βρισκοταν αρκετα ψηλα και ο Αρντιτ ανενοχλητος κρεσμασε τον γκολκιπερ του ΑΟΝΦ γραφοντας το τελικο 4-0.

ΑΣΤΕΡΑΣ 2004-ΑΤΤΑΛΟΣ/4-0
ΣΚΟΡΕΡ: 6’, 15’ Πρασσάς, 44’ Μακρής, 78’ Αρντιτ
ΑΣΤΕΡΑΣ 2004: Γαλανάκης, Δοξαράς, Μπεκιράι (83’ Γιώτης), Μαγγίνας, Βαζαίος, Κοτσαύτης, Παπαδάτος, Μπουφίδης, Πρασσάς (75’ λ. τρ. Ψαραδέλλης), Αρντιτ, Μακρής (60’ Βουλωμένος).
ΑΤΤΑΛΟΣ: Νιάρχος, Κομπορόζος, Σκούταρης, Σταμάτης, Μίλας, Κοροβέσης (47’ Πεπονούλας), Ράγιας, Κορνελάτος, Θανόπουλος (47’ Περράκης), Χαλιλάι (69’ Κουβέλης), Παπαχρήστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερες αναρτήσεις

Λίστα χρηστών