Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.
Δείτε τις τρέχουσες ειδήσεις που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα και αφήστε τα σχόλιά σας ώπου νομίζετε...

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

ΝΙΚΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ...

Να κανει μια μεγαλη νικη
Να κανει μια μεγαλη νικη στο δευτερο γυρο θελει ο ΑΟΝΦ. Μια νικη που θα τονωσειτ ην ψυχολογια ολης της ομαδας εν οψη των τελευταιων παιχνιδιων.
Αυτο εξαλλου προετρεψε και ο προπονητης του ΑΟΝΦ Βασιλης Νταρλας στην ομιλια του προς τους παικτες.
Κινητρο μονο ο ΑΟΝΦ Ατταλος
Στο παιχνιδι υπαρχει κινητρο μονο για την μια ομαδα. Τα Σουρμενα βγηκαν εκτος στοχων μετα την ηττα της περασμενης αγωνιστικης εντος απο το Περιστερι και δεν ελπιζουν σε τιποτα ως αναφορα την υποθεση ανοδο στη Δ' Εθνικη.
Ο ΑΟΝΦ ναι μεν δεν κινδυνευει αμεσα αλλα θελει τους τρεις βαθμους προκειμενου να αποφυγει πιθανους μπελαδες. Για να γινει αυτο θα πρεπει να υπαρχει συγκεντρωση και πιστη για την νικη μεχρι το τελευταιο λεπτο.
Τι εγινε στον 1ο γυρο. Με σπρωξιμο τα Σουρμενα νικησαν με 3-2
Οι παικτες του ΑΟΝΦ δεν θα πρεπει να ξεχνανε πως χασανε στον πρωτο γυρο. Εκει πραγματοποιησαν μια απο τις καλυτερες φετινες τους εμφανισεις και λιγο ελειψε να φυγουν με το τριποντο απο την πιο φορμαριμενη ομαδα τοτε του ομιλου. Εχοντας σε καλη μερα τον Παπαχρηστου καταφερε αρχικως να ισοφαρησει σε 1-1 και επειτα να ο ιδιος γραψει το 1-2 με ομορφο πλασε. Εκει εχασε την μεγαλη ευκαιρια ο Σταθοπουλος να τελειωσει τον αγωνα οταν σουτ που επιχειρησε βρηκε το δοκαρι.
 
Ο ΑΟΝΦ δε το εχανε το παιχνιδι αλλα ο διαιτητης αρχισε να τον βαζει μεσα στα καρε και τελικως να ισοφαριστει και να χασει τον αγωνα στο δευτερο λεπτο των καθυστερησεων με 3-2. Μαλιστα προηγουμενως ειχε χασει παλι μεγαλη ευκαιρια να κανει αυτος το 2-3  με τον Παπαχρηστου να χανει απιστευτη ευκαιρια.
(Στη φωτο φαση απο τον αγωνα του πρωτου γυρου. Ο Θανοπουλος μαρκαρει τον Μπουγατσια ο οποιος δημιουργησε αρκετα προβληματα.  Επιτηρει ο  Περρακης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερες αναρτήσεις

Λίστα χρηστών