Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.
Δείτε τις τρέχουσες ειδήσεις που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα και αφήστε τα σχόλιά σας ώπου νομίζετε...

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΑΟΝΦ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στον 1ο ομιλο της Α' ΕΠΣ Αθηνων
ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΛΑΤΩΝΑ: Αττικός-Τράχωνες
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Α.Ε. Ηρακλείου-ΠΑΣ Γαλάτσι
ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ: Καλαμάκι-Αναγέννηση Πετρ.
ΝΗΑΡ ΗΣΤ: Αστέρας 2004-Α.Ο. Ν.Φ. Άτταλος
«Σ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ» (ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ): Δόξα Βύρωνα-Ανθούπολη
ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ: 11:00 Σούρμενα-Α.Ο. Περιστερίου,
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ Βʼ: 17:00 Άρης Πετρ.-Μελίσσια

Ο ΑΟΝΦ  κοντρα στον Αστερα 2004 θα παιξει για την κατακτηση των τριων βαθμων που θα του εξασφαλισουν κατα 99% την παραμονη στην κατηγορια. 
Παραλληλα θα επιτυχει δυο πραγματα: Θα αυξησει την διαφορα απο τις ομαδες που πεφτουν (Γαλατσι παιζει με Ηρακλειο εκτος και ο Αττικος με Τραχωνες εντος) και επιπλεον πιθανον να ξεπερασει παλι την Αναγεννηση που κοντραρεται στο "φλεγομενο Καλαμακι" . Την Κυριακη παιζουν Αρης-Μελισσια και οποιοδηποτε αποτελεσμα θα ευνοησει τον Ατταλος, ιδιως η ισοπαλια.

Βεβαια ολα αυτα ειναι τα ιδανικα καθως οι παικτες του ΑΟΝΦ θα πρεπει να παρουσιαστουν σοβαροι ωστε να αποσπασουν το τριποντο απο τον Αστερα ο οποιος σημειωτεον εχει μονο δυο νικες στο πρωταθλημα η μια ομως ειναι στα χαρτια (με Μελισσια 0-3). 

Η ομαδα του Βασιλη Νταρλα θα κληθει να παιξει πρωτη φορα φετος σε γηπεδο με φυσικο χορταρι και θα χρειαστει αυξημενη προσοχη προκειμενου να αποφευχουν λαθη. 

Ο Αστερας παιζει στην κυριολεξια το τελευταιο του χαρτι για την παραμονη στην κατηγορια και το ματς αναμενεται να ειναι αρκετα δυσκολο. Στην εδρα του εχει 1 νικη - 6 ισοπαλιες - 4 ηττες που δειχνει οτι χανει αρκετα δυσκολα, πολυ ομως πιο δυσκολα κερδιζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερες αναρτήσεις

Λίστα χρηστών