Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.
Δείτε τις τρέχουσες ειδήσεις που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα και αφήστε τα σχόλιά σας ώπου νομίζετε...

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Ο ΑΟΝΦ ΠΑΤΗΣΕ ΤΑ ΣΟΥΡΜΕΝΑ 1-0

1-Ο
ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ
ΝΙΚΗ 99% ΠΑΡΑΜΟΝΗ
                    Αποκατάσταση της άδικης ηττας του 1ου γύρου
Ο ΑΟΝΦ Ατταλος παιζοντας κατα διαστηματα σπουδαιο ποδοσφαιρο αλλα πανω απο ολα ουσιαστικο νικησε 1-0 τα Σουρμενα και κατα 99% (αν οχι 100%) του χρονου θα αγωνιζεται και παλι στην Α' Κατηγορια και παραλληλα μπορει να κοιταζειτο μελλον με μεγαλυτερη αισιοδοξια.

Ο προπονητης τοτ ΑΟΝΦ Ατταλου Βασιλης Νταρλας τριζοντας τα δοντια των ποδοσφαιριστων του πριν την εναρξη του ματς εδωσε το εναυσμα να ξυπνησουν οι ποδοσφαιριστες του απο την αρχη και με απολυτη πειθαρχια και στα 90 λεπτα να παρουν το πολυτιμο τριποντο δεκα λεπτα πριν τη ληξη της αναμετρησης.

Μπορουσε να πετυχει κι αλλα
Με σοβαροτητα σαν αυτες που διακρινει τις καλες ομαδες ο ΑΟΝΦ φυλαγε τα νωτα του και ηταν σφηκα οταν παταγε στην περιοχη των Σουρμενων. Οι παικτες του βεβαιως με κυριους αποδεκτες τους Κορνελατο και Κουβελη τα χαλαγαν στην τελικη προσπαθεια. Αν καποιος διακαιουταν να προηγειται στο πρωτο ημιχρονο ηαν ο ΑΟΝΦ που εχασε δυο καλες ευκαιριες με τους Κιαρι στο 25' και Κορνελατο στο 32' οταν μονος σουταρε απελπιστικα αουτ. Ευκαρια ειχε και ο Κουβελης με κεφαλια οταν δε σημαδεψε σωστα στελνοντας την μπαλα αουτ.
Τα Σουρμενα δεν απειλησαν ουτε μια φορα στο πρωτο ημιχρονο την εστια του Αναγνωστοπουλου.

Κουβελης ο χρυσος σκορερ
Ο ΑΟΝΦ μπηκε δυνατα στο δευτερο με τις δυνατες μονομαχιες να περισσευουν. Οι παικτες του ΑΟΝΦ το ηθελαν περισσοτερο χανοντας παλισπουδαιες ευκαιριες με τον Κορνελατο σε τετ ατ τετ στο 60' και Κουβελη ο οποιος ομως εδειχνε να επιμενει και να μην το παραταει.
 Τα Σουρμενα ανεβασαν αποδοση και φανηκε προς στιγμην πως ο ΑΟΝΦ θα το πληρωσει, ομως στο 80' αποκατασταθηκε η πραγματικοτητα με τον Κωστα Κουβελη (φωτο) να πλασαρει ιδανικα τον Ρουσσο γραφοντας το 1-0.
Τα Σουρμενα απειλησαν στο τελος ηταν ομως ηδη αργα.
Ο ΑΟΝΦ πετυχε μια πολυ μεγαλη νικη που του ελειπε στον δευτερο γυρο ανεβαζοντας την ψυχολογια ολων.


ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ - ΣΟΥΡΜΕΝΑ 1-0

ΣΚΟΡΕΡ: 80’ Κουβέλης
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπάστας, Συναϊτης, Ηρακλέους
ΑΤΤΑΛΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Τσιαδήμας, Σκούταρης, Περράκης, Μίλας, Ράγιας, Κουβέλης, Κορνελάτος, Κιάρι (60’ Χαλιλάι), Σκαρπαθιώτης (78’ Κομπορόζος), Πεπονούλας (70’ Κοροβέσης).
ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Ρούσσος, Κουστουμπέκης, Κολακλίδης (80’ Σουλιώτης), Πλεσιώτης, Αϊβαλιώτης, Καραμάνης, Γκούμας, Θεοδώρου, Παγιαβλάς, Αλεξανδρόπουλος, Μπουγατσιάς (46’ Μαρντουριάν)
Ευνοησαν τα αλλα αποτελεσματα
Στα αλλα αποτελεσμα Γαλατσι-Αττικος 1-1, αποτελεσμα που ευνοησε τον ΑΟΝΦ καθως απομακρυνθηκε απο τη ζωνη 8 βαθμους. Με την νικη αυτη ο ΑΟΝΦ σκαρφαλωσε στην 6η θεση.

Ολα τα χθεσινα αποτελεσματα
Περιστέρι-Ηράκλειο 3-1, ΑΟΝΦ Ατταλος-Σούρμενα 1-0, Αναγέννηση Πετρ.-Αστέρας 2004 2-2, Ανθούπολη-Καλαμάκι 2-1, Γαλάτσι-Αττικός 1-1, Τράχωνες-Αρης Πετρούπολης 17:00, Μελίσσια-Δαφνη Π. Φαλήρου 17:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερες αναρτήσεις

Λίστα χρηστών