Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.
Δείτε τις τρέχουσες ειδήσεις που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα και αφήστε τα σχόλιά σας ώπου νομίζετε...

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ 0-0. Ο ΑΟΝΦ ΔΙΚΑΙΑ ΣΤΗΝ Α'

ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ Α'
ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΝΕΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ
Εχει το υλικο
Ολοι να μαθουν απο τα φετινα λαθη 
Ο ΑΟΝΦ Ατταλος απολυτα δικαια θα αγωνιζεται στην Α' Κατηγορια και τη νεα σεζον. Αν και κανονι δεν θα πρεπει να μιλαμε πως ο ΑΟΝΦ κινδυνεψε απλα υπηρχε καποιος φοβος λογω του μετριου 2ου γυρου που πραγματοποιησε.

Στον χθεσινο προ τελευταιο αγωνα ειχαμε πει πως ο ΑΟΝΦ στην Πετρουπολη δεν θα πρεπει τουλαχιστον να χασει γεγονος που ειχε τονισει και ο τεχνικος Βασιλης Νταρλας και τα καταφερε.
Απεσπασε σχετικα ευκολα την λευκη ισοπαλια αν και θα μπορουσε καλλιστα να ειχε παρει και το διπλο αν οι παικτες του ηταν πιο ευστοχοι την τελικη προσπαθεια.

Το παιχνιδι ξεκινησε με τον ΑΟΝΦ να ελεγχει τον αγωνα και η εστια του να μην απειλειται σχεδον καθολου στοπρωτο ημιχρονο. Αντ' αυτο εχασε δυο σπουδαιες ευκαιριες η μια μαλιστα διπλη για να ανοιξει το σκορ.
Στο 25' σε σουτ κεραυνο του Πεπονουλα ο Σιντιμπε εποκρουει ασταθως ο Σιντιμπε και ο επερχομενος Κειτα νεο σουτ εξ επαφης αποκρουει εκ νεου ο γκολκιπερ του Αρη.
Δεκα λεπτα αργοτερα  στο 35'  ο Τσιαδημας με ωραια ενεργεια σπαει την μπαλα στο υψος του πεναλτυ στον αμαρκαριστο Σκαρπαθιωτη ο οποιος με σουτ στελνει την μπαλα πολυ αουτ σε μια ομως μοναδικη ευκαιρια.
Οι ομαδες πανε στο ημιχρονο με το Χ αποτελεσμα που κραταει ευκολα ο ΑΟΝΦ. Στο δευτερο ημιχρονο ο Αρης γινεται πιο απειλητικος κυριως με αποδεκτη τον Μαμακο ο οποιος δυο φορες βρισκεται σε θεση βολης. Στην πρωτη στο 63' με κεφαλια αποκρουει με ψυχραιμια ο Αναγνωστοπουλος ενω στην δευτερη στο 68' στελνει την μπαλα λιγο αουτ.
Ο Ατταλος προπσαθει και κραταει το μηδεν ενω τα καλα νεα ερχονται και απο τα Μελισσια ωπου η τοπικη ομαδα κερδιζει ευκολα το Γαλατσι.
Ο τεχνικος Βασιλης Νταρλας δικαιωθηκε αφου πιστευε παρ' ολα τα σεναρια πως ο ΑΟΝΦ μπορει να κινδυνεψει εκεινος ελεγε πως δεν θα υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα.

Ο ΑΟΝΦ την τελευταια αγωνιστικη αντιμετωπιζει την Δαφνη Παλ. Φαληρου σε ενα παιχνιδι διαδικαστικου χαρακτηρα στο οποιο ο Ατταλος ομως θα επιδιωξει την νικη προκειμενου να πλασαριστει οσο τον δυνατον ψηλοτερα.

Καλή η διαιτησία των Παπαπέτρου – Κοσμά – Γκαβέρα
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Σιντιμπέ – Βλαχόπουλος – Νικηφοράκης – Σκεπετάρης – Μαϊντί – Κράβαρης – Κότσαλος – Νάσης (46΄Τζαμαλής ) – Μπακαγιόκο – Λουρμπάκος (54΄Μιχαλόπουλος ) – Μαμάκος
ΑΟΝΦ AΤΤΑΛΟΣ: Αναγνωστόπουλος – Ξίγκος – Σκούταρης – Σταμάυης – Μήλας – ραγιάς – Τσιαδήμας – Πεπονούλας ( 80΄Κοροβέσης ) – Κεϊτά (89΄Λάζος ) – Σκαρπαθιώτης – Κιαρά ( 75΄Κομπορόζος )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερες αναρτήσεις

Λίστα χρηστών