Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.
Δείτε τις τρέχουσες ειδήσεις που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα και αφήστε τα σχόλιά σας ώπου νομίζετε...

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Ο ΑΟΝΦ ΗΤΤΗΘΗΚΕ 4-0 ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ. ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ

Τραμπουκισμοι επι 90 λεπτα
Με συνεχεις τραμπουκισμους, προπηλακισμους, ριψης αντικειμενων, πετρων και μπουκαλιων και επιθεση εναντιον του προπονητη του ΑΟΝΦ Βασιλη Νταρλα το Ηρακλειο επικρατησε του ΑΟΝΦ με 4-0. Απο την εναρξη ου αγωνα οι οπαδοι του Ηρακλειο εβριζαν τους παικτες του ΑΟΝΦ και κυριως τον τερματοφυλακα Αναγνωστοπουλο. Ολες αυτες βεβαια ηταν οι αφορμες καθως η ηττα τους στον 1ο γυρο που στην ουσια τους αφησε αρκετα πισω στην διεκδικηση του τιτλου τους ειχε "πονεσει" αρκετα.

Δεν τα καταφερε ο ΑΟΝΦ και ηττηθηκε με το βαρυ 4-0 το Σαββατο απο το Ηρακλειο. Ενα σκορ που στην ουσια φανταζει πλασματικο αν αναλογιστει κανεις πως ο ΑΟΝΦ θα μπορουσε καλλιστα να ειχε ισοφαρισει αγωνα με την εναρξη του δευτερου ημιχρονου οταν εχασε τουλαχιστον τρεις κλασικες ευκειριες απο αυτες που δεν χανονται και το αποτελεσμα να ηταν εντελως διαφορετικο.

Απο το πουθενα το 1-0
Οι παικτες του ΑΟΝΦ μπηκαν νωθρα στον αγωνιστικο χωρο και απειληθηκαν για πρωτη φορα με σουτ του Νεντελκοβιτς να αποκρουσει με δυσκολια ο Αναγνωστοπουλος με τα ποδια. Οι γηπεδουχοι φαινοντουσαν πιο απειλητικη αλλα η εικονα του ματς στο α' ημιχρονο εδειχνε λευκη ισοπαλια. Στο 41' ομως ο Νεντελκοβιτς με απευθειας φαουλ επιασε στον υπνο την αμυνα του ΑΟΝΦ καθως με την  γρηγορη εκτελεση εστειλε την μπαλα στα διχτυα του τερματοφυλακα του ΑΟΝΦ που δεν καταφερε να αντιδρασει.

Ο νομος του ποδοσφαιρου
Οταν δεν σκοραρεις δεχεσαι γκολ. Επιβεβαιωση του νομου του ποδοσφαιρου με την εναρξη του δευτερου ημιχρονου καθως χαθηκαν τεσσερις μεγαλες ευκειριες. Με Κορνελατο 50') σε τετ α τετ που δεν χανεται να στελνει την μπαλα πανω στον γκολκιπερ Διαμανταρα, με Πεπονουλα (54') να αποκρουει ο πολυ καλος τερματοφυλακας του Ηρακλειου, με Σιαδημα να σημαδευει το οριζοντιο δοκαρι (58''),  Επισης σε σουτ του Σκουταρη στο 60' να μην πλασαρει σωστα διαγωνια και να στελνει την μπαλα αουτ .
Σαν να μην εφτανε αυτο το Ηρακλειο καταφερε να πετυχει το 2-0 σε μια πληρη αδρανεια της αμυνας και του τερματοφυλακα του ΑΟΝΦ. Απο εκτελεση πλαγιου αουτ και κακη συνεννοηση στα μετοπισθεν ο επερχομενος Μπενιτεθ εκανε το 2-0 στο 55' και σχεδον ολα εκει τελειωσαν.
Στο 69' ο Καφετζης με δυνατο σουτ εκανε το 3-0 και ο Νεντελκοβιτς σαν σε προπονηση εκανε το τελικο 4-0 στο 74'.

Ο καιρος εχει γυρισματα
Οι οπαδοι του Ηρακλειου σε ολο το δευτερο ημιχρονο πεταγαν πετρες και λεμονια στην εστια του τερματοφυλακα Αναγνωστοπουλου βριζοντας τον ασταματητα.
Εφτυναν και κλωτσαγαν συνεχως τον παγκο του ΑΟΝΦ αναγκαζοντας τον προπονητη Βασιλη Νταρλα να τους ζητησει δικαιως το λογο αλλα αυτοι συνεχισαν απτοητοι. Ο διαιτητης του αγωνα διεκοψε τον αγωνα για περιπου επτα λεπτα ενω επιτεθηκαν και σε φιλαθλους του ΑΟΝΦ.
Ο αγωνας συνεχιστηκε κανονικα και ο ΑΟΝΦ εφυγε με καθυστερηση απο το γηπεδο του Ηρακλειου.

Ραντεβου του χρονου
Το Ηρακλειο ειναι μια ομαδα που εδω και χρονια προσπαθει ματαια να ανεβει κατηγορια ξοδευοντας αρκετα χρηματα αλλα παντα δεν τα καταφερνει. Η εδρα του ειναι ακαταλληλη για αγωνες λογω διαστασεων γιαυτο και στα εκτος εδρας κανουν πολλες ηττες.
Ο ΑΟΝΦ θα τους δωσει ραντεβου του χρονου, θα τους υποδεχτει με τον καλυτερο τροπο και θα τους κερδισει καθαρα εντος αγωνιστικου χωρου οπως στον πρωτο γυρο. Οι καθαρες ηττες πονανε παντα περισσοτερο!

ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ 4-0
ΣΚΟΡΕΡ: 41', 74' Νεντέλκοβιτς, 60' Μπενίτες, 69' Καφετζής Β.
ΔΟΚΑΡΙ: 58' Σιαδήμας
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χαλιάσος, Μαστρογιάννης Μαχαίρας
ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Διαμαντάρας, Κετετζίδης, Λιόνας, Κουρούμαλος (50' Μπενίτες), Μπασκόζος (65' Λαγός), Γιαννόπουλος, Υφαντής (60' Λιάτης), Διαμαντάκης, Γεωργουδάκης, Νεντέλκοβιτς, Καφετζής Β.
ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Σιαδήμας, Σκούταρης (80' Κομπορόζος), Περάκης, Μήλας, Ραγιάς, Χαλιλάι (70' Σταμάτης), Κορνελάτος, Κιάρρι (60' Ξύγκος), Σκαρπαθιώτης, Πεπονούλας.

1 σχόλιο:

  1. ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ...ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ...ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΝ 1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ...ΓΑΜΗΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παλαιότερες αναρτήσεις

Λίστα χρηστών