Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.
Δείτε τις τρέχουσες ειδήσεις που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα και αφήστε τα σχόλιά σας ώπου νομίζετε...

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

ΕΠΕΣΕ ΘΕΤΙΚΑ Η ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΝΦ...2-2 ΜΕ ΔΑΦΝΗ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ

Ο ΑΟΝΦ εκλεισε θετικα τη σεζον εστω και στην εκπνοη του αγωνα αφου ισοφαρησε την Δαφνη Παλ. Φαληρου στο τελευταιο λεπτο της αναμετρησης.

Ενα παιχνιδι χωρις αγχος με τον τεχνικο Βασιλη Νταρλα να μετραει μια δεκαδα απουσιων παραλληλα ομως να μην πτοειται και να χρησιμοποιει αρκετους μικρους που εδωσαν πνοη με την παρουσια τους και να βοηθουν στα μεγιστα σε ενα παιχνιδι που εδειχνε χαμενο.
Και το τονιζουμε αυτο γιατι ο αντιπαλος προπονητης χωρις αποθεματα "fair play" εβαζε παππουδες στον αγωνιστικο χωρο για να κρατησει το υπερ του 0-2.

Τυχερη η Δαφνη
Ο ΑΟΝΦ ξεκινησε καλυτερα τον αγωνα και εχασε μια-δυο ευκαιριες να ανοιξει το σκορ αλλα ποτε η μπαλα και ποτε η λαθος τοποθετησεις των παικτων δεν εφταναν στο στοχο, την επιτευξη καποιου τερματος. Αντ' αυτου η πολυ τυχερη τουλαχιστον επιθετικα Δαφνη σε μια φαση που δεν μυριζε γκολ στο 30' και απο μια σεντρα στα δεξια η μπαλα προσεκρουσε στην ουσια στο κεφαλι του επιθετικου παιρνοντας περιεργη τροχια και καταληγοντας στα διχτυα του Νιαρχου.
Ο ΑΟΝΦ εχοντας ως αιχμη του δορατος τον Κειτα δεν μπορεσε να κανει αισθητη την παρουσια του στην αντιπαλη εστια αν και ο ιδιος ειχε ενα σουτ στο 35' να φευγει απελπιστικα αουτ.
Στο β' ημιχρονο ο ΑΟΝΦ προσπαθησε να πιεσει αλλα η τυχη χθες ηταν με το μερος της Δαφνης. Σε μια αντεπιθεση ο παικτης της Δαφνης βγηκε μονος απεναντι στον Νιαρχο με τον γκολκιπερ του ΑΟΝΦ να αποκρουει με τα ποδια το τετ α τετ, στην συνεχεια ομως η μπαλα κοντραρε στον επερχομενο Σκαρπαθιωτη που εστειλε την μπαλα στα διχτυα της ομαδας του γραφοντας το 0-2 στο 68'.
"Λεβεντικο" ντεμπουτο
Ο ΑΟΝΦ αντεδρασε στην ουσια μετά το 80' με τον Βασιλη Νταρλα να δικαιωνεται καθως περασε στην επιθεση τον αμυντικο Μακη Μιλα. Στο 82' ο 15χρονος Λεβεντης (φωτο αριστερα) γεννημενος στις 26-4-94 στην παρθενικη του συμμετοχη με την αντρικη ομαδα του Ατταλου που μολις ειχε περασει στο παιχνιδι δεν μπορουσε να φανταστει οτι θα σκοραρε. Σε μια προσπαθεια απο δεξια επιχειρηση σεντρα σουτ και ειδε ην μπαλα να αναπαυεται στο βαθος της εστιας της Δαφνης κανοντας το 1-2.
Τοσο ο Λεβεντης οσο και επισης δεκαπενταχρονοι Λαζος  (γεν. 7-3-94, φωτο δεξια πανω) και Κακουρος (γεν. 26-12-94, φωτο δεξια κατω) εδειξαν πως το μελλον τους ανηκει καθως εδωσαν πνοη στην ομαδα.
Γκολ τριων θεσεων
Ο τεχνικος του ΑΟΝΦ επεμεινε στην χρησιμοποιηση του Μιλα (φωτο αριστερα) ως επιθετικου και αυτος τον δικαιωσε στο 91' αφου με αψογο πλασε απο πασα του Κακουρου εγραψε το 2-2 πετυχαινοντας στην ουσια ενα γκολ τριων βαθμολογικων θεσεων καθως ο ΑΟΝΦ με αυτο τερμα σκαρφαλωσε στην τελικη και τιμητικη γι' αυτον 7η θεση του βαθμολογικου πινακα.

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ: Νιαρχος, Ξιγκος, Σκουταρης, Μιλας, Περρακης, Ραγιας, Κομποροζος (70' Λαζος) Σταθοπουλος (Κακουρος 85'), Σκαρπαθιωτης, Κειτα (Λεβεντης 80'), Κιαρα 

1 σχόλιο:

Παλαιότερες αναρτήσεις

Λίστα χρηστών