Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.
Δείτε τις τρέχουσες ειδήσεις που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα και αφήστε τα σχόλιά σας ώπου νομίζετε...

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Κλεινει η φετινη αυλαία για τον ΑΟΝΦ με αντιπαλο την Δαφνη Παλ. Φαληρου

Το Σαββατο κλεινει η αυλαια του πρωταθληματος της Α' ΕΠΣΑ (με εξαιρεση το Γαλατσι που θα παιξει μπαραζ) για τον ΑΟΝΦ με αντιπαλο την Δαφνη Παλ. Φαληρου. Ενα παιχνιδι χωρις αγχος στο οποιο ο ΑΟΝΦ θα επιδιωξει την νικη με σκοπο να τερματισει λιγο πιο πανω απο την 8η θεση που βρισκεται σημερα, στοχο που εχει θεσει εξ αρχής και ο τεχνικος Βασιλης Νταρλας.
Με ηττα ομως πιθανον ο ΑΟΝΦ να κατεβει 2-3 θεσεις κατι βεβαια που θα ειναι αδικο για την ομαδα της Φιλαδελφειας.

Ο τεχνικος του ΑΟΝΦ εχει σωρεια προβληματων (τιμωρημενων και απουσιων) και οι παικτες που θα κληθουν να αγωνιστουν θα πρεπει να δωσουν τον καλυτερο τους εαυτο προκειμενου η σεζον να κλεισει θετικα για την ομαδα.

Τι εγινε στον 1ο γυρο
Στο παιχνιδι του πρωτου γυρου η Δαφνη ηταν μια απο τις πιο φορμαρισμενες ομαδες του ομίλου, πετυχαινε ομως και αυτη τον ΑΟΝΦ σε εξαιρετικη κατασταση στοιχειο που φανηκε μεσα στον αγωνιστικο χωρο. Για τον ΑΟΝΦ ηταν δυστυχως ομως το τελευταιο παιχνιδι της κορυφωσης της ανοδικής του πορειας στον πρωτο γυρο καθως μετεπειτε υπεστει πεντε συνεχομενες ηττες.
Ο αγωνας ξεκινησε ιδανικα για τον ΑΟΝΦ με τον Κορνελατο (φωτο αριστερα) να πετυχαινει με προβολη το 0-1 στο 15'. Η Δαφνη φαινοταν ακινδυνη και ο ΑΟΝΦ το εκμεταλλευτηκε πετυχαινοντας το 0-2 με τον Δημητρη Σκουταρη (φωτο δεξια) λιγο πριν την εκπνοη του ημιχρονου.
Στο β' ημιχρονο η Δαφνη ανεβασε αποδοση και μειωσε στο 55' ενω λιγο ελειψε να ισοφαρισει αν ο τερματοφυλακας του ΑΟΝΦ Αναγνωστοπουλος (φωτο αριστερα κατω) δεν απεκρουε το πεναλτυ στο 65' της αναμετρησης.
Μεγαλη ευκαιρια ειχε και λιγο πριν την ληξη η Δαφνη με τον γκολκιπερ του ΑΟΝΦ να λεει και παλι οχι σε σουτ απο κοντινη αποσταση.


Ο ΑΟΝΦ Ατταλος βρισκεται στην 8η θεση με 35 βαθμους δυο βαθμους πιο πανω απο την 11η Δαφνη Παλαιου Φαληρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερες αναρτήσεις

Λίστα χρηστών