Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.
Δείτε τις τρέχουσες ειδήσεις που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα και αφήστε τα σχόλιά σας ώπου νομίζετε...

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Τελος η χρονια για Κορνελατο - Χαλιλαι. Τραβηγμενη αποφαση της ΕΠΣΑ

Τους τελειωσαν για φετος
Τελος η χρονια για τον πρωτο σκορερ του ΑΟΝΦ Ανδρεα Κορνελατο οσο και για τον Κλειντι Χαλιλαι αφου η πειθαρχικη επιτροπη της ΕΠΣΑ τους τιμωρησε αμφοτερους με 3 αγωνιστικες.
Ο μεν πρωτος για την κοκκινη που δεχτηκε στον αγωνα με τον Αττικο ο δε δευτερος γιατι ενεπλακη στον συρραξη που δγημιουργηθηκε στο τελος και γραφτηκε απο τον διατητη στον φυλλο αγωνα.

Κριμα και για τους δυο αλλα ιδιως για τον Ανδρεα Κορνελατο που στην πρωτη του ουσιαστικα χρονια στην Α' ΕΠΣΑ τελειωνει τη σαιζον με κοκκινη καρτα.

Μηπως εκει στην ΕΠΣΑ θελουν τον ΑΟΝΦ αλλου;
Τραβηγμενη πολυ ειναι η αποφαση της ΕΠΣΑ για τους δυο παικτες. Ο Κορνελατος κανει τακλιν στον αντιπαλο και δεχεται κοκκινη και ο Χαλιλαι για συρραξη στην ληξη γραφεται στο φυλλο αγωνα. Τρεις αγωνιστικες σημαινει οτι οι παικτες αυτοι χανουν τα δυο παιχνιδια φωτια με Αρη Πετρουπολης και Δαφνη Π.Φ. αλλα και το μπαραζ αν ο ΑΟΝΦ (δυσκολα το ξαναλεμε) παει εκει. Σκεφτειτε να φτασουμε σε αυτο το σημειο.

Μηπως λοιπον εκει στην ΕΠΣΑ βλεπουν μακρυα και θελουν τον ΑΟΝΦ σε αλλη κατηγορια? Απλα κανουμε αναφορα οτι οι αποφασεις αυτες δημιουργουν υποψιες...γι' αυτο καποτε λεγαμε οταν η διαιτησια μας εσφαζε χρειαζοταν και καποια ανακοινωση, για να δειξουμε οτι υπαρχουμε...


Τιμωρια για το Ηρακλειο
Παντως τιμωρηθηκε και η εδρα της ΑΕ Ηρακλειου για τα καφριλικια της στον αγωνα με τον ΑΟΝΦ. Η ποινη θα ισχυσει απο την νεα περιοδο με τιμωρια της εδρας για μια αγωνιστικη. Η ποινη ισχυει απο 17-5-10 και μετα. Αρα απο την νεα περιοδο καθως το Ηρακλειο τελευταια αγωνιστικη παιζει εκτος εδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερες αναρτήσεις

Λίστα χρηστών