Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.
Δείτε τις τρέχουσες ειδήσεις που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα και αφήστε τα σχόλιά σας ώπου νομίζετε...

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Καλή εμφάνιση και με αρκετες αλλαγες ο ΑΟΝΦ έχασε 1-0 από τον Ηρακλή Ψαχνών

Η ομάδα του ΑΟΝΦ χθες μετεβη στην Ευβοια και αντιμετώπισε την ομαδα του Ηρακλη Ψαχνών ομαδα Γ' πλεον Εθνικης Κατηγοριας.
Ο τεχνικος Βασιλης Νταρλας χρησιμοποιησε αρκετες αλλαγες στην συνθεση της ομαδας και δοκιμασε σχηματα προκειμενου να εξαγει χρησιμα συμπερασματα για το μελλον.

Στο πρωτο εικοσαλεπτο το παιχνιδι ηταν ισορρπημενο με τον ΑΟΝΦ να στεκεται πολυ καλα στον αγωνιστικο χωρο αλλα χωρις καποια σπουδαια ομως φαση μπροστα απο τα δυο καρε.
Μετα ο ρυθμος για τον ΑΟΝΦ επεσε με τους γηπεδουχους να παιρνουν χωρο και να χανουν δυο κλασικες ευκαιριες για γκολ.
Η πρωτη στο 25' με τον Σκουταρη να υποπεφτει σε πεναλτυ και τον Σεγγο να εκτελει αλλα ο Αναγνωστοπουλος που "ψαρεψε" τον εμπειρο φορ μπλοκαρε την μπαλα κρατωντας το μηδεν (φωτο αριστερα). Ο γκολκιπερ του ΑΟΝΦ ειπε οχι και με εξαιρετικη αποκρουση στο 32' παλι στον Σεγγο σε σουτ που επιχειρησε.
Ο ΑΟΝΦ δεν μπορουσε να αντιδρασει επιθετικα και μοιραια δεχτηκε το γκολ σε τετ α τετ κανοντας το 1-0 για τον Ηρακλη στο 40'.


Στο β' ημιχρονο ο Ηρακλης ειχε παλι τον ελεγχο αλλα ο ΑΟΝΦ μπηκε και αυτος δυνατα χανοντας σπουδαια ευκαρια με τον Κειτα σε μοναδικη φαση να στελνει την μπαλα αουτ στο 55'.
Ευκαιριες ειχαν και οι γηπεδουχοι με δυο σουτ στο 62' και 65' να αποκρουει σωστα ο  τερματοφυλακας του ΑΟΝΦ.

Ο Βασιλης Νταρλας εκανε αρκετες αλλαγες που βοηθησαν τον ΑΟΝΦ, χρησιμοποιωντας μαλιστα αρκετα μικρους σε ηλικια παικτες που εδωσαν πνοη στην ομαδα.
Μεγαλη ευκαιρια για τον ΑΟΝΦ ο Λαζος στο 73' να κανει ανω κατω την αμυνα του Ηρακλη αλλα στο τελος να σουταρει εξυπνα αλλα αρκετα αστοχα το πλασ που επιχειρησε.
Στο πρωτο ημιχρονο για τον ΑΟΝΦ αγωνιστηκαν οι: Αναγνωστοπουλος, Ξιγκος, Σκουταρης, Κορνελατος, Γκιβισης,  Ραγιας, Κομποροζος   Σκαρπαθιωτης, Κειτα, Χαλιλαι, Κιαρα ενω στο δευτερο αγωνιστηκαν οι Κατηφορης(gk),  Λεβεντης, Λαζος, Κακουρος, Σταθοπουλος, Βασιλοπουλος


Μετα το τελος του αγωνα οι ποδοσφαιριστες, ο προπονητης Βασιλης Νταρλας μετά της οικογενειας του και γονεις των ποδοσφαιριστων εφαγαν σε ταβερνα της Νεας Αρτακης κανοντας ακομα πιο ξεχωριστο το χθεσινο φιλικο περνωντας ομορφα το βραδυ τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερες αναρτήσεις

Λίστα χρηστών