Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.
Δείτε τις τρέχουσες ειδήσεις που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα και αφήστε τα σχόλιά σας ώπου νομίζετε...

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ - ΑΤΤΙΚΟΣ 0-1

Ο χρυσος βαθμος που δεν ηρθε ποτε
Ο ΑΟΝΦ ηθελε μολις έναν βαθμο προκειμενου να εξασφαλισει την μαθηματικη παραμονη του στην κατηγορια αλλα δεν τα καταφερε. Και δεν ηταν μονο αυτό. Δεχτηκε απροσμενο γκολ-μαχαιρια πεντε λεπτα τη ληξη, εχασε δυο παικτες και μαλιστα «μικρους» και παραληλλα αντι για τον έναν βαθμο που χρειαζοταν στις τσεπες του εβαλε εκρηκτικα.

Ο ΑΟΝΦ μπηκε στον αγωνιστικο χωρο προπαθωντας να διαφυλαξει τα νωτα του και στην κοντρα επιθεση να δημιουργησει κινδυνους. Οι φιλοξενουμενοι ηταν ξεκαθαρα πιο επικινδυνοι και εφτασαν περισσοτερες φορες στο πρωτο ημιχρονο στο γκολ. Βεβαια προσπαθουσαν κυριως με βαθιες μπαλιες να δημιουργησουν κινδυνους στην εστια του ΑΟΝΦ και κατά καποιο τροπο τα καταφεραν αφου ειχαν κερδισει σχεδον ολες τις εναεριες μοομαχιες.

Φασεις και γκολ
Οι παικτες του ΑΟΝΦ δεν καταφεραν να δημιουργησουν καποια ουσιαστικη φαση στα καρε του Αττκου και το παιχνιδι πηγαινε περισσοτερο προς τις δυνατες μονομαχιες.
Στο 14’ λεπτο αλλαγη στα σχεδια του Βασ. Νταρλα με την αναγκαστικη αλλαγη του Περρακη να περναει στην θεση του ο Χαλιλαι.

Οι φασεις του πρωτου ημιχρονου είναι κυριως για τον Αττικο με στημενες φασεις και «γιομες».
22’ Φαουλ για τον Αττικο διωχνει σε κορνερ ο γκολκιπερ του ΑΟΝΦ
25’ Πλασε Κορνελατου η μπαλα στα χερια του Τσαλικη
30’ ο Αττικος ζηταει πεναλτυ σε κλωτσια του Σκουταρη εντος περιοχης, ο ιδιος όμως ειχε βρει προηγουμενως την μπαλα.
41’ Ο Τσουλιας από δεξια περναει τον Σταματη αλλα το διαγωνιο πλασε του διωχνει με δυσκολια σε κορνερ ο Αναγνωστοπουλος

Στο δευτερο ημιχρονο κυριαρχησαν οι δυνατες μονομαχιες ενώ δεν ελειψαν και τα νευρα σε ορισμενες περιπτωσεις.
67’ Η πιο αξιολογη φαση είναι του Αττικου είναι σε ενεργεια του Αγαλιανου που τριπλαρει Σταματη και πλασαρει απεναντι γωνια αλλα ο γκολκιπερ Αναγνωστοπουλος βρισκει οσο πρεπει την μπαλα και αυτή καταληγει στο δεξι του δοκαρι.
70' Σουτ του Σκουταρη με καλες προϋποθεσεις η μπαλα επελπιστικα αουτ

Ο ΑΟΝΦ προσπαθει αλλα δεν καταφερνει να δημιουργησει καποια μεγαλη φαση με εξαιρεση την κεφαλια του Κορνελατου στο 72’ να διωχνει σε κορνερ ο Τσαλικης.
84’ Κοκκινη καρτα για τους φιλοξενουμενους και ο Αττικος μενει με 10 παικτες.
85’ Εκει που όλα δειχνουν πως ο ΑΟΝΦ θα παρει αυτό που θελει γινονται απανωτα λαθη και ο Αττικος πετυχαινει απροσμενο γκολ κανοντας τα 0-1.
Ο Κειτα που εχει περασει στον αγωνα πασαρει στον «διαιτητη» (!!!) που φορουσε ιδια φανελλα με τους παικτες του ΑΟΝΦ, ο Χαλιλαι που βρισκεται εκει κανει λαθος. Οι αντιπαλοι το εκμεταλλευονται βγαινοντας στην αντεπιθεση, ο Μιλας δεν μαρκαρει ορθα και το πλασε του Τσουλια δεν καταφερνει αποσωβησει ο Αναγνωστοπουλος που θα μπορουσε να ενεργησει καλυτερα.
Το παιχνιδι γινεται μπαρουτι με τον ΑΟΝΦ να κανει την υστατη προσπαθεια και να χανει διπλη ευκαιρια στο 88’ με τον Σταματη να πλασαρει πανω στον τερματοφυλακα του Αττικου.
89' Οι φιλοξενουμενοι υποπεφτουν σε υπερβολικη καθυστερηση με την ανοχη του διατητη Λαμπροπουλο ο οποιος αποβαλλει τον Κορνελατο (φωτο αριστερα) με τραβηγμενη κοκκινη καρτα για επικινδυνο παιξιμο. Ο Κορνελατος θα χασει πιαθνον χασει τις εναπομειναντες δυο αγωνιστικες 

Η ληξη του αγωνα βρισκει τους παικτες να εμπλεκονται σε συρραξη με τους ιδιαιτερα προκλητικους αντιπαλους αλλα το τελικο αποτελεσμα είναι αυτό που μετραει.

Ο ΑΟΝΦ με την ηττα αυτή επεσε μια μονο θεση αλλα δυστυχως ανεβασε πολύ το οριο του μπαραζ που κατά μεγαλη πιθανοτητα θα παει πλεον στους 36 βαθμους, με συνεπεια ο ΑΟΝΦ να θελει ακομα 2 ή 3 για να είναι εξασφαλισμενος.
Την επομενη αγωνιστικη ο ΑΟΝΦ αντιμετωπιζει εκτος εδρας τον Αρη Πετρουπολης με τον ΑΟΝΦ πλεον να μετραει ενα "σωρο" απουσιες.

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ - ΑΤΤΙΚΟΣ 0-1
ΣΚΟΡΕΡ: 85’ Τσούλιας
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 83’ Καρίτζης, 89’ Κορνελάτος
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λαμπρόπουλος, Ελευθερίου, Ευαγγέλου
ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Τσιαδήμας, Περράκης (14’ λ. τρ. Χαλιλάι), Σταμάτης, Μίλας, Ράγιας, Κιάρι (53 Ξύγκος) Κορνελάτος, Πεπονούλας (68’ Κεϊτά), Σκαρπαθιώτης, Σκούταρης.
ΑΤΤΙΚΟΣ: Τσαλίκης, Συριόπουλος Α., Κοτούλιας, Καρίτζης, Παπαβασιλείου, Στόικοβ, Κιμέρης (89’ Συριόπουλος Δ.), Ντζέλιας, Χατζηθωμά (71’ Δήμα), Αγαλιανός, Τσούλιας (87’ Κουντουμάδης).

1 σχόλιο:

Παλαιότερες αναρτήσεις

Λίστα χρηστών