Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.
Δείτε τις τρέχουσες ειδήσεις που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα και αφήστε τα σχόλιά σας ώπου νομίζετε...

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Βουνό οι απουσίες εν όψη 'Αρη - Αισιοδοξία για αίσιο τέλος

Ο Προπονητης του ΑΟΝΦ Βασιλης Νταρλας σιγουρα θα πονοκεφαλιαζεται εν οψη του σημαντικου αγωνα της 29ης αγωνιστικής με τον Αρη Πετρουπολης.
Αντιμετωπίζει οχι μονο προβλημα γενικοτερων απουσιων αλλα και προβλημα μικρών καθως δυο απο τους παικτες που εχουν δωσει αρκετα την φετινη περιοδο θα απουσιάσουν.
Ο λογος για τον πρωτο σκορερ του ΑΟΝΦ και απο τους πρωτους της κατηγοριας τον 18χρονο μεσοεπιθετικο Ανδρεα Κορνελατο  ο οποιος δεχτηκε την κοκκινη καρτα στον τελευταιο αγωνα του Ατταλου. Αυτο μαλιστα θα ειναι και το πρωτο παιχνιδι που χανει ο Κορνελατος και χανει κατα καποιο τροπο την ευκαιρια να κανει το απολυτο, δηλαδη να εχει συμμετασχει σε ολα τα παιχνιδια του ΑΟΝΦ χωρις να εχει γινει ουτε μια φορα αλλαγη.

Επισης θα εκτιμηθει η κατασταση του επισης μικρου Πετρου Περρακη ο οποιος ενιωσε ενοχλησεις στον δικεφαλο και αντικασταθηκε στην στο 15' λεπτο του γωνα με τον Αττικο.

Κατα 99%  θα απουσιασει και ο 21χρονος Χαλιλαι ο οποιος γραφτηκε στο φυλλο αγωνα απο τον διαιτητη της προχθεσινης αναμετρησης και αναμενεται να τιμωρηθει απο την πειθαρχικη επιτροποη της ΕΠΣΑ.

Στις παραπανω απουσιες προστιθονται ο  Κουβελης ο οποιος υποφερει απο προβλημα στους κοιλιακους, ο Πωχος, καθως και οι μονιμα πλεον αποντες Θανοπουλος και ο τιμωρημενος Χρηστος Παπαχρηστου.


Ο αγωνας λοιπον με τον Αττικο εκτος απο την ηττα στο τελευταιο πενταλεπτο δημιουργησε και ενα καρο προβληματα που κανουν δυσκολο το εργο του ΑΟΝΦ.

Παντως το κλιμα στο στρατοπεδο των Φιλαδελφειωτων ειναι αρκετα καλο αλλα χρειαζεται απολυτη συγκεντρωση προκειμενου ο ΑΟΝΦ να μην μπει σε μεγαλυτερους μπελαδες καθως τιποτα ακομα δεν εχει τελειωσει.

2 σχόλια:

Παλαιότερες αναρτήσεις

Λίστα χρηστών