Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.
Δείτε τις τρέχουσες ειδήσεις που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα και αφήστε τα σχόλιά σας ώπου νομίζετε...

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Καλή εμφάνιση και με αρκετες αλλαγες ο ΑΟΝΦ έχασε 1-0 από τον Ηρακλή Ψαχνών

Η ομάδα του ΑΟΝΦ χθες μετεβη στην Ευβοια και αντιμετώπισε την ομαδα του Ηρακλη Ψαχνών ομαδα Γ' πλεον Εθνικης Κατηγοριας.
Ο τεχνικος Βασιλης Νταρλας χρησιμοποιησε αρκετες αλλαγες στην συνθεση της ομαδας και δοκιμασε σχηματα προκειμενου να εξαγει χρησιμα συμπερασματα για το μελλον.

Στο πρωτο εικοσαλεπτο το παιχνιδι ηταν ισορρπημενο με τον ΑΟΝΦ να στεκεται πολυ καλα στον αγωνιστικο χωρο αλλα χωρις καποια σπουδαια ομως φαση μπροστα απο τα δυο καρε.
Μετα ο ρυθμος για τον ΑΟΝΦ επεσε με τους γηπεδουχους να παιρνουν χωρο και να χανουν δυο κλασικες ευκαιριες για γκολ.
Η πρωτη στο 25' με τον Σκουταρη να υποπεφτει σε πεναλτυ και τον Σεγγο να εκτελει αλλα ο Αναγνωστοπουλος που "ψαρεψε" τον εμπειρο φορ μπλοκαρε την μπαλα κρατωντας το μηδεν (φωτο αριστερα). Ο γκολκιπερ του ΑΟΝΦ ειπε οχι και με εξαιρετικη αποκρουση στο 32' παλι στον Σεγγο σε σουτ που επιχειρησε.
Ο ΑΟΝΦ δεν μπορουσε να αντιδρασει επιθετικα και μοιραια δεχτηκε το γκολ σε τετ α τετ κανοντας το 1-0 για τον Ηρακλη στο 40'.


Στο β' ημιχρονο ο Ηρακλης ειχε παλι τον ελεγχο αλλα ο ΑΟΝΦ μπηκε και αυτος δυνατα χανοντας σπουδαια ευκαρια με τον Κειτα σε μοναδικη φαση να στελνει την μπαλα αουτ στο 55'.
Ευκαιριες ειχαν και οι γηπεδουχοι με δυο σουτ στο 62' και 65' να αποκρουει σωστα ο  τερματοφυλακας του ΑΟΝΦ.

Ο Βασιλης Νταρλας εκανε αρκετες αλλαγες που βοηθησαν τον ΑΟΝΦ, χρησιμοποιωντας μαλιστα αρκετα μικρους σε ηλικια παικτες που εδωσαν πνοη στην ομαδα.
Μεγαλη ευκαιρια για τον ΑΟΝΦ ο Λαζος στο 73' να κανει ανω κατω την αμυνα του Ηρακλη αλλα στο τελος να σουταρει εξυπνα αλλα αρκετα αστοχα το πλασ που επιχειρησε.
Στο πρωτο ημιχρονο για τον ΑΟΝΦ αγωνιστηκαν οι: Αναγνωστοπουλος, Ξιγκος, Σκουταρης, Κορνελατος, Γκιβισης,  Ραγιας, Κομποροζος   Σκαρπαθιωτης, Κειτα, Χαλιλαι, Κιαρα ενω στο δευτερο αγωνιστηκαν οι Κατηφορης(gk),  Λεβεντης, Λαζος, Κακουρος, Σταθοπουλος, Βασιλοπουλος


Μετα το τελος του αγωνα οι ποδοσφαιριστες, ο προπονητης Βασιλης Νταρλας μετά της οικογενειας του και γονεις των ποδοσφαιριστων εφαγαν σε ταβερνα της Νεας Αρτακης κανοντας ακομα πιο ξεχωριστο το χθεσινο φιλικο περνωντας ομορφα το βραδυ τους.




Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α' ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΣΤΗΝ 7η ΘΕΣΗ Ο ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ

Ο ΑΟΝΦ Ατταλος τερματισε στην πολυ καλη 7η θεση στην τελικη βαθμολογια της Α' ΕΠΣΑ. Η θεση θεωρειται αρκετα καλη αν αναλογιστουμε πως κολλησε πισω απο τις παραδοσιακες δυναμεις των Αθηνών και πισω απο ομαδες που μεγαλο μπατζετ την φετινη χρονια οπως οι Τραχωνες, το Ηρακλειο, τα Σουρμενα. Δειτε την τελικη βαθμολογια. Σε επομενες αναρτησεις θα παρουσιαστει ολη η φετινη πορεια του ΑΟΝΦ με στατιστικα στοιχεια παικτων, ομαδας και αλλα ενδιαφεροντα.

Θέση Ομάδα Αγώνες Βαθμοί
1 Περιστέρι 28 67
2 Ηράκλειο 28 55
3 Τράχωνες 28 53
4 Σούρμενα 28 53
5 Αρης Πετρ. 28 44
6 Μελίσσια 28 38
7 ΑΟΝΦ Ατταλος 28 36
8 Αττικός 28 36
9 Ανθούπολη 28 36
10 Δαφνη Π. Φ 28 34
11 Αναγέννηση Π. 28 33
12 Γαλάτσι 28 31
13 Αστέρας 2004 28 29
14 Καλαμάκι 28 23
15 Δόξα Βύρωνα 28 13

Θεση 1: Ανοδος στην Δ' Εθνικη
Θεση 2-11: Παραμονή στην Α' Κατηγορια
Θεση 12: Μπαραζ παραμονης Γαλατσι - Βοτανικος
Θεση 13-15: Υποβιβασμος

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

ΕΠΕΣΕ ΘΕΤΙΚΑ Η ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΝΦ...2-2 ΜΕ ΔΑΦΝΗ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ

Ο ΑΟΝΦ εκλεισε θετικα τη σεζον εστω και στην εκπνοη του αγωνα αφου ισοφαρησε την Δαφνη Παλ. Φαληρου στο τελευταιο λεπτο της αναμετρησης.

Ενα παιχνιδι χωρις αγχος με τον τεχνικο Βασιλη Νταρλα να μετραει μια δεκαδα απουσιων παραλληλα ομως να μην πτοειται και να χρησιμοποιει αρκετους μικρους που εδωσαν πνοη με την παρουσια τους και να βοηθουν στα μεγιστα σε ενα παιχνιδι που εδειχνε χαμενο.
Και το τονιζουμε αυτο γιατι ο αντιπαλος προπονητης χωρις αποθεματα "fair play" εβαζε παππουδες στον αγωνιστικο χωρο για να κρατησει το υπερ του 0-2.

Τυχερη η Δαφνη
Ο ΑΟΝΦ ξεκινησε καλυτερα τον αγωνα και εχασε μια-δυο ευκαιριες να ανοιξει το σκορ αλλα ποτε η μπαλα και ποτε η λαθος τοποθετησεις των παικτων δεν εφταναν στο στοχο, την επιτευξη καποιου τερματος. Αντ' αυτου η πολυ τυχερη τουλαχιστον επιθετικα Δαφνη σε μια φαση που δεν μυριζε γκολ στο 30' και απο μια σεντρα στα δεξια η μπαλα προσεκρουσε στην ουσια στο κεφαλι του επιθετικου παιρνοντας περιεργη τροχια και καταληγοντας στα διχτυα του Νιαρχου.
Ο ΑΟΝΦ εχοντας ως αιχμη του δορατος τον Κειτα δεν μπορεσε να κανει αισθητη την παρουσια του στην αντιπαλη εστια αν και ο ιδιος ειχε ενα σουτ στο 35' να φευγει απελπιστικα αουτ.
Στο β' ημιχρονο ο ΑΟΝΦ προσπαθησε να πιεσει αλλα η τυχη χθες ηταν με το μερος της Δαφνης. Σε μια αντεπιθεση ο παικτης της Δαφνης βγηκε μονος απεναντι στον Νιαρχο με τον γκολκιπερ του ΑΟΝΦ να αποκρουει με τα ποδια το τετ α τετ, στην συνεχεια ομως η μπαλα κοντραρε στον επερχομενο Σκαρπαθιωτη που εστειλε την μπαλα στα διχτυα της ομαδας του γραφοντας το 0-2 στο 68'.
"Λεβεντικο" ντεμπουτο
Ο ΑΟΝΦ αντεδρασε στην ουσια μετά το 80' με τον Βασιλη Νταρλα να δικαιωνεται καθως περασε στην επιθεση τον αμυντικο Μακη Μιλα. Στο 82' ο 15χρονος Λεβεντης (φωτο αριστερα) γεννημενος στις 26-4-94 στην παρθενικη του συμμετοχη με την αντρικη ομαδα του Ατταλου που μολις ειχε περασει στο παιχνιδι δεν μπορουσε να φανταστει οτι θα σκοραρε. Σε μια προσπαθεια απο δεξια επιχειρηση σεντρα σουτ και ειδε ην μπαλα να αναπαυεται στο βαθος της εστιας της Δαφνης κανοντας το 1-2.
Τοσο ο Λεβεντης οσο και επισης δεκαπενταχρονοι Λαζος  (γεν. 7-3-94, φωτο δεξια πανω) και Κακουρος (γεν. 26-12-94, φωτο δεξια κατω) εδειξαν πως το μελλον τους ανηκει καθως εδωσαν πνοη στην ομαδα.
Γκολ τριων θεσεων
Ο τεχνικος του ΑΟΝΦ επεμεινε στην χρησιμοποιηση του Μιλα (φωτο αριστερα) ως επιθετικου και αυτος τον δικαιωσε στο 91' αφου με αψογο πλασε απο πασα του Κακουρου εγραψε το 2-2 πετυχαινοντας στην ουσια ενα γκολ τριων βαθμολογικων θεσεων καθως ο ΑΟΝΦ με αυτο τερμα σκαρφαλωσε στην τελικη και τιμητικη γι' αυτον 7η θεση του βαθμολογικου πινακα.

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ: Νιαρχος, Ξιγκος, Σκουταρης, Μιλας, Περρακης, Ραγιας, Κομποροζος (70' Λαζος) Σταθοπουλος (Κακουρος 85'), Σκαρπαθιωτης, Κειτα (Λεβεντης 80'), Κιαρα 

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Κλεινει η φετινη αυλαία για τον ΑΟΝΦ με αντιπαλο την Δαφνη Παλ. Φαληρου

Το Σαββατο κλεινει η αυλαια του πρωταθληματος της Α' ΕΠΣΑ (με εξαιρεση το Γαλατσι που θα παιξει μπαραζ) για τον ΑΟΝΦ με αντιπαλο την Δαφνη Παλ. Φαληρου. Ενα παιχνιδι χωρις αγχος στο οποιο ο ΑΟΝΦ θα επιδιωξει την νικη με σκοπο να τερματισει λιγο πιο πανω απο την 8η θεση που βρισκεται σημερα, στοχο που εχει θεσει εξ αρχής και ο τεχνικος Βασιλης Νταρλας.
Με ηττα ομως πιθανον ο ΑΟΝΦ να κατεβει 2-3 θεσεις κατι βεβαια που θα ειναι αδικο για την ομαδα της Φιλαδελφειας.

Ο τεχνικος του ΑΟΝΦ εχει σωρεια προβληματων (τιμωρημενων και απουσιων) και οι παικτες που θα κληθουν να αγωνιστουν θα πρεπει να δωσουν τον καλυτερο τους εαυτο προκειμενου η σεζον να κλεισει θετικα για την ομαδα.

Τι εγινε στον 1ο γυρο
Στο παιχνιδι του πρωτου γυρου η Δαφνη ηταν μια απο τις πιο φορμαρισμενες ομαδες του ομίλου, πετυχαινε ομως και αυτη τον ΑΟΝΦ σε εξαιρετικη κατασταση στοιχειο που φανηκε μεσα στον αγωνιστικο χωρο. Για τον ΑΟΝΦ ηταν δυστυχως ομως το τελευταιο παιχνιδι της κορυφωσης της ανοδικής του πορειας στον πρωτο γυρο καθως μετεπειτε υπεστει πεντε συνεχομενες ηττες.
Ο αγωνας ξεκινησε ιδανικα για τον ΑΟΝΦ με τον Κορνελατο (φωτο αριστερα) να πετυχαινει με προβολη το 0-1 στο 15'. Η Δαφνη φαινοταν ακινδυνη και ο ΑΟΝΦ το εκμεταλλευτηκε πετυχαινοντας το 0-2 με τον Δημητρη Σκουταρη (φωτο δεξια) λιγο πριν την εκπνοη του ημιχρονου.
Στο β' ημιχρονο η Δαφνη ανεβασε αποδοση και μειωσε στο 55' ενω λιγο ελειψε να ισοφαρισει αν ο τερματοφυλακας του ΑΟΝΦ Αναγνωστοπουλος (φωτο αριστερα κατω) δεν απεκρουε το πεναλτυ στο 65' της αναμετρησης.
Μεγαλη ευκαιρια ειχε και λιγο πριν την ληξη η Δαφνη με τον γκολκιπερ του ΑΟΝΦ να λεει και παλι οχι σε σουτ απο κοντινη αποσταση.


Ο ΑΟΝΦ Ατταλος βρισκεται στην 8η θεση με 35 βαθμους δυο βαθμους πιο πανω απο την 11η Δαφνη Παλαιου Φαληρου.

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ 0-0. Ο ΑΟΝΦ ΔΙΚΑΙΑ ΣΤΗΝ Α'

ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ Α'
ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΝΕΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ
Εχει το υλικο
Ολοι να μαθουν απο τα φετινα λαθη 
Ο ΑΟΝΦ Ατταλος απολυτα δικαια θα αγωνιζεται στην Α' Κατηγορια και τη νεα σεζον. Αν και κανονι δεν θα πρεπει να μιλαμε πως ο ΑΟΝΦ κινδυνεψε απλα υπηρχε καποιος φοβος λογω του μετριου 2ου γυρου που πραγματοποιησε.

Στον χθεσινο προ τελευταιο αγωνα ειχαμε πει πως ο ΑΟΝΦ στην Πετρουπολη δεν θα πρεπει τουλαχιστον να χασει γεγονος που ειχε τονισει και ο τεχνικος Βασιλης Νταρλας και τα καταφερε.
Απεσπασε σχετικα ευκολα την λευκη ισοπαλια αν και θα μπορουσε καλλιστα να ειχε παρει και το διπλο αν οι παικτες του ηταν πιο ευστοχοι την τελικη προσπαθεια.

Το παιχνιδι ξεκινησε με τον ΑΟΝΦ να ελεγχει τον αγωνα και η εστια του να μην απειλειται σχεδον καθολου στοπρωτο ημιχρονο. Αντ' αυτο εχασε δυο σπουδαιες ευκαιριες η μια μαλιστα διπλη για να ανοιξει το σκορ.
Στο 25' σε σουτ κεραυνο του Πεπονουλα ο Σιντιμπε εποκρουει ασταθως ο Σιντιμπε και ο επερχομενος Κειτα νεο σουτ εξ επαφης αποκρουει εκ νεου ο γκολκιπερ του Αρη.
Δεκα λεπτα αργοτερα  στο 35'  ο Τσιαδημας με ωραια ενεργεια σπαει την μπαλα στο υψος του πεναλτυ στον αμαρκαριστο Σκαρπαθιωτη ο οποιος με σουτ στελνει την μπαλα πολυ αουτ σε μια ομως μοναδικη ευκαιρια.
Οι ομαδες πανε στο ημιχρονο με το Χ αποτελεσμα που κραταει ευκολα ο ΑΟΝΦ. Στο δευτερο ημιχρονο ο Αρης γινεται πιο απειλητικος κυριως με αποδεκτη τον Μαμακο ο οποιος δυο φορες βρισκεται σε θεση βολης. Στην πρωτη στο 63' με κεφαλια αποκρουει με ψυχραιμια ο Αναγνωστοπουλος ενω στην δευτερη στο 68' στελνει την μπαλα λιγο αουτ.
Ο Ατταλος προπσαθει και κραταει το μηδεν ενω τα καλα νεα ερχονται και απο τα Μελισσια ωπου η τοπικη ομαδα κερδιζει ευκολα το Γαλατσι.
Ο τεχνικος Βασιλης Νταρλας δικαιωθηκε αφου πιστευε παρ' ολα τα σεναρια πως ο ΑΟΝΦ μπορει να κινδυνεψει εκεινος ελεγε πως δεν θα υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα.

Ο ΑΟΝΦ την τελευταια αγωνιστικη αντιμετωπιζει την Δαφνη Παλ. Φαληρου σε ενα παιχνιδι διαδικαστικου χαρακτηρα στο οποιο ο Ατταλος ομως θα επιδιωξει την νικη προκειμενου να πλασαριστει οσο τον δυνατον ψηλοτερα.

Καλή η διαιτησία των Παπαπέτρου – Κοσμά – Γκαβέρα
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Σιντιμπέ – Βλαχόπουλος – Νικηφοράκης – Σκεπετάρης – Μαϊντί – Κράβαρης – Κότσαλος – Νάσης (46΄Τζαμαλής ) – Μπακαγιόκο – Λουρμπάκος (54΄Μιχαλόπουλος ) – Μαμάκος
ΑΟΝΦ AΤΤΑΛΟΣ: Αναγνωστόπουλος – Ξίγκος – Σκούταρης – Σταμάυης – Μήλας – ραγιάς – Τσιαδήμας – Πεπονούλας ( 80΄Κοροβέσης ) – Κεϊτά (89΄Λάζος ) – Σκαρπαθιώτης – Κιαρά ( 75΄Κομπορόζος )

Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Ο ΑΟΝΦΑΡΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ "Χ" - ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ Α'

Ο ΑΟΝΦ πηρε αυτο που ηθελε σημερα εκτος εδρας απο τον Αρη Πετρουπολης δηλαδη το πολυτιμο Χ και σε συνδυασμο με την ηττα του Γαλατσιου απο τα Μελισσια παρεμεινε και μαθηματικα στην Α' Κατηγορια.
Λεπτομερειες του αγωνα αυριο...

Ολα τα σημερινα αποτελεσματα:
Μελίσσια -Γαλάτσι.................................... 3-0
Δάφνη Παλ. Φαλ- ΑΟ Περιστερίου ...........1-1
Αρης Πετρούπολης -ΑΟΝΦ Ατταλος ........0-0
Αττικός- Αναγέννηση Πετρ ........................5-1
ΑΕ Ηρακλείου- Ανθούπολη .......................4-0
Σούρμενα -Δόξα Βύρωνα ...........................7-0
Αστέρας 2004 -Καλαμάκι ..........................3-2

Βρωμανε τα σημερινα παιχνιδια - Δεν πρεπει να χασει ο ΑΟΝΦ

Τα σημερινα παιχνιδια κρυβουν παγιδες γι' αυτο ο ΑΟΝΦ οτι μπορει να παρει απο το σημερινο ματς πρεπει να το παρει...εννοουμε φυσικα εστω μια ισοπαλια καθως το διπλο φανταζει δυσκολο, οχι ομως ακατορθωτο..

Και τα λεμε αυτα διοτι επιβεβαιωνονται καποιες πληροφοριες που λενε πως ο Αρης Πετρουπολης θα χαριστει στην Αναγεννηση την επομενη εβδομαδα που σημαινει οτι η Αναγεννηση στον σημερινο αγωνα με τον Αττικο δεν καιγεται και τοσο.
Επισης ενδειξεις μιλουν ακομα και για διπλο του Γαλατσιου στα Μελισια...
Στις 7 το απογευμα θα ξερουμε αν ο ΑΟΝΦ την επομενη εβδομαδα θα παιζει με το μαχαιρι στο λαιμο.

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Τελος η χρονια για Κορνελατο - Χαλιλαι. Τραβηγμενη αποφαση της ΕΠΣΑ

Τους τελειωσαν για φετος
Τελος η χρονια για τον πρωτο σκορερ του ΑΟΝΦ Ανδρεα Κορνελατο οσο και για τον Κλειντι Χαλιλαι αφου η πειθαρχικη επιτροπη της ΕΠΣΑ τους τιμωρησε αμφοτερους με 3 αγωνιστικες.
Ο μεν πρωτος για την κοκκινη που δεχτηκε στον αγωνα με τον Αττικο ο δε δευτερος γιατι ενεπλακη στον συρραξη που δγημιουργηθηκε στο τελος και γραφτηκε απο τον διατητη στον φυλλο αγωνα.

Κριμα και για τους δυο αλλα ιδιως για τον Ανδρεα Κορνελατο που στην πρωτη του ουσιαστικα χρονια στην Α' ΕΠΣΑ τελειωνει τη σαιζον με κοκκινη καρτα.

Μηπως εκει στην ΕΠΣΑ θελουν τον ΑΟΝΦ αλλου;
Τραβηγμενη πολυ ειναι η αποφαση της ΕΠΣΑ για τους δυο παικτες. Ο Κορνελατος κανει τακλιν στον αντιπαλο και δεχεται κοκκινη και ο Χαλιλαι για συρραξη στην ληξη γραφεται στο φυλλο αγωνα. Τρεις αγωνιστικες σημαινει οτι οι παικτες αυτοι χανουν τα δυο παιχνιδια φωτια με Αρη Πετρουπολης και Δαφνη Π.Φ. αλλα και το μπαραζ αν ο ΑΟΝΦ (δυσκολα το ξαναλεμε) παει εκει. Σκεφτειτε να φτασουμε σε αυτο το σημειο.

Μηπως λοιπον εκει στην ΕΠΣΑ βλεπουν μακρυα και θελουν τον ΑΟΝΦ σε αλλη κατηγορια? Απλα κανουμε αναφορα οτι οι αποφασεις αυτες δημιουργουν υποψιες...γι' αυτο καποτε λεγαμε οταν η διαιτησια μας εσφαζε χρειαζοταν και καποια ανακοινωση, για να δειξουμε οτι υπαρχουμε...


Τιμωρια για το Ηρακλειο
Παντως τιμωρηθηκε και η εδρα της ΑΕ Ηρακλειου για τα καφριλικια της στον αγωνα με τον ΑΟΝΦ. Η ποινη θα ισχυσει απο την νεα περιοδο με τιμωρια της εδρας για μια αγωνιστικη. Η ποινη ισχυει απο 17-5-10 και μετα. Αρα απο την νεα περιοδο καθως το Ηρακλειο τελευταια αγωνιστικη παιζει εκτος εδρας.

29η Αγωνιστική Α' ΕΠΣ Αθηνών: ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΦΩΤΙΑ

Χαμος στην απο την μεση και κατω
Παιχνιδια φωτια περιλαμβανει η 29η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΑ τοσο για τον ΑΟΝΦ οσο και για τις υπολοιπες ομαδες και μιλαμε βεβαια για αυτες που κιδυνευουν να πανε σε μπαραζ (12η θεση) καθως τοσο οι τρεις ομαδες που πεφτουν απευθειας (Αστερας 2004, Καλαμακι, Δοξα Βρυρωνα) οσο και ο τιτλος του Πρωταθλητη εχει ηδη κριθεί προ πολλου.

Με τριποντο τελειωνει
Ο ΑΟΝΦ με νικη στον Αρη Πετρουπολης καθαριζει καθως οι τρεις βαθμοι του ειναι αρκετοι για να καει τον προγραμματισμο της νεας περιοδου. Αν φερει ισοπαλια ή χασει τοτε εχει ακουστικά για τους αγωνες Αττικος-Αναγεννηση και Μελλισια-Γαλατσι.

Αποφευγει τον κινδυνο ο ΑΟΝΦ αν χασει στον Αρη ήσιγουρα θα μπλέξει;
Η απαντηση ειναι, ναι τον αποφευγει εντελως μονο αν χασει ο Αττικος απο την Αναγεννηση ή το Γαλατσι απο τα Μελισια. Ο ΑΟΝΦ καθαριζει ακομα και με Χ του Αττικου υπο προυποθεσεις αρκει δηλαδη να μν γινει τριπλη ισοβαθμια με Αττικο-Γαλατσι καθως ο ΑΟΝΦ υστερει.

Παντως για να μην παιρνουμε τα κομπιουτερακια - Σαββατο κοντη γιορτη και βλεπουμε για τον αν την τελευταια αγωνιστική ο ΑΟΝΦ θα παιζει την κατηγορια ή οχι στην εδρα του με την Δαφνη.

Οι αγωνες και οι διαιτητές των Σαββατιατικων αγωνων εχουν ως εξης: 

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΜΑΙΟΥ
Ακαδ. Πλάτωνα: Αττικός-Αναγεννηση Πετρ. (Ασπραδάκης, Ζώρζος, Μπαϊρακτάρης)
Γαλατσίου: Σούρμενα-Δόξα Βύρωνα (Αναστασιάδης, Βέκιου, Βολιώτη)
Δημ. Ηρακλείου: Ηράκλειο-Ανθούπολη (Μπακογιάννης, Κουτσόγιαννος Κ., Νάρης)
Μελισσίων: Μελίσσια-Γαλάτσι (Γιαννόπουλος, Ακρίβος, Τουμπακάρης)
Νήαρ Ηστ: Αστέρας 2004-Καλαμάκι (Χαλδαίος, Κουτσόγιαννος Ν., Τσουκαλάς)
Πετρούπολης Γ': Αρης Πετρ.-ΑΟΝΦ Ατταλος (Παπαπέτρου, Κοσμάς, Γκαβέρας Γρ.)
Σ. Αγγελ/λος: Δαφνη ΠΦ-ΑΟ Περιστερίου (Χαρίτος, Τσαγκάρης, Σύψας),
* Όλες οι αναμετρήσεις ξεκινούν στις 17.30

Οπως βλεπουμε τον αγωνα του ΑΟΝΦ τον παιζει ο Παπαπετρου. Ο εν λογω ρεφερυ ειχε διαιτητευσει τον ΑΟΝΦ στην ηττα εκτος εδρας μα τα Σουρμενα (ηττα με 3-2) και ειχε σπρωξει την ομαδα των νοτιων προαστιων με χειρουργικο τροπο σε ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια του ΑΟΝΦ εκτος εδρας. Μηπως τον ετοιμαζουν για νεο χειρουργειο;

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Βουνό οι απουσίες εν όψη 'Αρη - Αισιοδοξία για αίσιο τέλος

Ο Προπονητης του ΑΟΝΦ Βασιλης Νταρλας σιγουρα θα πονοκεφαλιαζεται εν οψη του σημαντικου αγωνα της 29ης αγωνιστικής με τον Αρη Πετρουπολης.
Αντιμετωπίζει οχι μονο προβλημα γενικοτερων απουσιων αλλα και προβλημα μικρών καθως δυο απο τους παικτες που εχουν δωσει αρκετα την φετινη περιοδο θα απουσιάσουν.
Ο λογος για τον πρωτο σκορερ του ΑΟΝΦ και απο τους πρωτους της κατηγοριας τον 18χρονο μεσοεπιθετικο Ανδρεα Κορνελατο  ο οποιος δεχτηκε την κοκκινη καρτα στον τελευταιο αγωνα του Ατταλου. Αυτο μαλιστα θα ειναι και το πρωτο παιχνιδι που χανει ο Κορνελατος και χανει κατα καποιο τροπο την ευκαιρια να κανει το απολυτο, δηλαδη να εχει συμμετασχει σε ολα τα παιχνιδια του ΑΟΝΦ χωρις να εχει γινει ουτε μια φορα αλλαγη.

Επισης θα εκτιμηθει η κατασταση του επισης μικρου Πετρου Περρακη ο οποιος ενιωσε ενοχλησεις στον δικεφαλο και αντικασταθηκε στην στο 15' λεπτο του γωνα με τον Αττικο.

Κατα 99%  θα απουσιασει και ο 21χρονος Χαλιλαι ο οποιος γραφτηκε στο φυλλο αγωνα απο τον διαιτητη της προχθεσινης αναμετρησης και αναμενεται να τιμωρηθει απο την πειθαρχικη επιτροποη της ΕΠΣΑ.

Στις παραπανω απουσιες προστιθονται ο  Κουβελης ο οποιος υποφερει απο προβλημα στους κοιλιακους, ο Πωχος, καθως και οι μονιμα πλεον αποντες Θανοπουλος και ο τιμωρημενος Χρηστος Παπαχρηστου.


Ο αγωνας λοιπον με τον Αττικο εκτος απο την ηττα στο τελευταιο πενταλεπτο δημιουργησε και ενα καρο προβληματα που κανουν δυσκολο το εργο του ΑΟΝΦ.

Παντως το κλιμα στο στρατοπεδο των Φιλαδελφειωτων ειναι αρκετα καλο αλλα χρειαζεται απολυτη συγκεντρωση προκειμενου ο ΑΟΝΦ να μην μπει σε μεγαλυτερους μπελαδες καθως τιποτα ακομα δεν εχει τελειωσει.

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ - ΑΤΤΙΚΟΣ 0-1

Ο χρυσος βαθμος που δεν ηρθε ποτε
Ο ΑΟΝΦ ηθελε μολις έναν βαθμο προκειμενου να εξασφαλισει την μαθηματικη παραμονη του στην κατηγορια αλλα δεν τα καταφερε. Και δεν ηταν μονο αυτό. Δεχτηκε απροσμενο γκολ-μαχαιρια πεντε λεπτα τη ληξη, εχασε δυο παικτες και μαλιστα «μικρους» και παραληλλα αντι για τον έναν βαθμο που χρειαζοταν στις τσεπες του εβαλε εκρηκτικα.

Ο ΑΟΝΦ μπηκε στον αγωνιστικο χωρο προπαθωντας να διαφυλαξει τα νωτα του και στην κοντρα επιθεση να δημιουργησει κινδυνους. Οι φιλοξενουμενοι ηταν ξεκαθαρα πιο επικινδυνοι και εφτασαν περισσοτερες φορες στο πρωτο ημιχρονο στο γκολ. Βεβαια προσπαθουσαν κυριως με βαθιες μπαλιες να δημιουργησουν κινδυνους στην εστια του ΑΟΝΦ και κατά καποιο τροπο τα καταφεραν αφου ειχαν κερδισει σχεδον ολες τις εναεριες μοομαχιες.

Φασεις και γκολ
Οι παικτες του ΑΟΝΦ δεν καταφεραν να δημιουργησουν καποια ουσιαστικη φαση στα καρε του Αττκου και το παιχνιδι πηγαινε περισσοτερο προς τις δυνατες μονομαχιες.
Στο 14’ λεπτο αλλαγη στα σχεδια του Βασ. Νταρλα με την αναγκαστικη αλλαγη του Περρακη να περναει στην θεση του ο Χαλιλαι.

Οι φασεις του πρωτου ημιχρονου είναι κυριως για τον Αττικο με στημενες φασεις και «γιομες».
22’ Φαουλ για τον Αττικο διωχνει σε κορνερ ο γκολκιπερ του ΑΟΝΦ
25’ Πλασε Κορνελατου η μπαλα στα χερια του Τσαλικη
30’ ο Αττικος ζηταει πεναλτυ σε κλωτσια του Σκουταρη εντος περιοχης, ο ιδιος όμως ειχε βρει προηγουμενως την μπαλα.
41’ Ο Τσουλιας από δεξια περναει τον Σταματη αλλα το διαγωνιο πλασε του διωχνει με δυσκολια σε κορνερ ο Αναγνωστοπουλος

Στο δευτερο ημιχρονο κυριαρχησαν οι δυνατες μονομαχιες ενώ δεν ελειψαν και τα νευρα σε ορισμενες περιπτωσεις.
67’ Η πιο αξιολογη φαση είναι του Αττικου είναι σε ενεργεια του Αγαλιανου που τριπλαρει Σταματη και πλασαρει απεναντι γωνια αλλα ο γκολκιπερ Αναγνωστοπουλος βρισκει οσο πρεπει την μπαλα και αυτή καταληγει στο δεξι του δοκαρι.
70' Σουτ του Σκουταρη με καλες προϋποθεσεις η μπαλα επελπιστικα αουτ

Ο ΑΟΝΦ προσπαθει αλλα δεν καταφερνει να δημιουργησει καποια μεγαλη φαση με εξαιρεση την κεφαλια του Κορνελατου στο 72’ να διωχνει σε κορνερ ο Τσαλικης.
84’ Κοκκινη καρτα για τους φιλοξενουμενους και ο Αττικος μενει με 10 παικτες.
85’ Εκει που όλα δειχνουν πως ο ΑΟΝΦ θα παρει αυτό που θελει γινονται απανωτα λαθη και ο Αττικος πετυχαινει απροσμενο γκολ κανοντας τα 0-1.
Ο Κειτα που εχει περασει στον αγωνα πασαρει στον «διαιτητη» (!!!) που φορουσε ιδια φανελλα με τους παικτες του ΑΟΝΦ, ο Χαλιλαι που βρισκεται εκει κανει λαθος. Οι αντιπαλοι το εκμεταλλευονται βγαινοντας στην αντεπιθεση, ο Μιλας δεν μαρκαρει ορθα και το πλασε του Τσουλια δεν καταφερνει αποσωβησει ο Αναγνωστοπουλος που θα μπορουσε να ενεργησει καλυτερα.
Το παιχνιδι γινεται μπαρουτι με τον ΑΟΝΦ να κανει την υστατη προσπαθεια και να χανει διπλη ευκαιρια στο 88’ με τον Σταματη να πλασαρει πανω στον τερματοφυλακα του Αττικου.
89' Οι φιλοξενουμενοι υποπεφτουν σε υπερβολικη καθυστερηση με την ανοχη του διατητη Λαμπροπουλο ο οποιος αποβαλλει τον Κορνελατο (φωτο αριστερα) με τραβηγμενη κοκκινη καρτα για επικινδυνο παιξιμο. Ο Κορνελατος θα χασει πιαθνον χασει τις εναπομειναντες δυο αγωνιστικες 

Η ληξη του αγωνα βρισκει τους παικτες να εμπλεκονται σε συρραξη με τους ιδιαιτερα προκλητικους αντιπαλους αλλα το τελικο αποτελεσμα είναι αυτό που μετραει.

Ο ΑΟΝΦ με την ηττα αυτή επεσε μια μονο θεση αλλα δυστυχως ανεβασε πολύ το οριο του μπαραζ που κατά μεγαλη πιθανοτητα θα παει πλεον στους 36 βαθμους, με συνεπεια ο ΑΟΝΦ να θελει ακομα 2 ή 3 για να είναι εξασφαλισμενος.
Την επομενη αγωνιστικη ο ΑΟΝΦ αντιμετωπιζει εκτος εδρας τον Αρη Πετρουπολης με τον ΑΟΝΦ πλεον να μετραει ενα "σωρο" απουσιες.

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ - ΑΤΤΙΚΟΣ 0-1
ΣΚΟΡΕΡ: 85’ Τσούλιας
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 83’ Καρίτζης, 89’ Κορνελάτος
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λαμπρόπουλος, Ελευθερίου, Ευαγγέλου
ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Τσιαδήμας, Περράκης (14’ λ. τρ. Χαλιλάι), Σταμάτης, Μίλας, Ράγιας, Κιάρι (53 Ξύγκος) Κορνελάτος, Πεπονούλας (68’ Κεϊτά), Σκαρπαθιώτης, Σκούταρης.
ΑΤΤΙΚΟΣ: Τσαλίκης, Συριόπουλος Α., Κοτούλιας, Καρίτζης, Παπαβασιλείου, Στόικοβ, Κιμέρης (89’ Συριόπουλος Δ.), Ντζέλιας, Χατζηθωμά (71’ Δήμα), Αγαλιανός, Τσούλιας (87’ Κουντουμάδης).

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Οι διαιτητες της σημερινης αναμετρησης ΑΟΝΦ - ΑΤΤΙΚΟΣ

Με διαιτητη τον Λαμπροπουλο και εποπτες τους Ελευθεριου και Ευαγγελου θα διεξαχθει η σημερινη αναμετρηση του ΑΟΝΦ με τον Αττικο. Θυμιζουμε πως ο σημερινος διαιτητης επαιξε τον ΑΟΝΦ στον εντος εδρας αγωνα με το Ηρακλειο στη νικη με 3-2 και απεβαλε τον τερματοφυλακα Αναγνωστοπουλο στις καθυστερησεις της αναμετρησης. Επιπλεον ηταν εποπτης στον αγωνα με τα Μελλισια (ηττα ΑΟΝΦ με 4-1). Ο συγκεκριμενος ρεφερυ θελει προσοχη διοτι δεν σηκωνει απο διαμαρτυριες ενω δεν επηρεαζεταιαπο φωνες κτλ. Αν θελει να κανει κατι θα το κανει.
Απο την αλλη ο  εποπτης Ελευθεριου ειχε παιξει τον Ατταλο στην ηττα με 1-4 απο το Περιστερι.

Παντως ο σημερινος αγωνας θελει ιδιαιτερη προσοχη απο τους παικτες του ΑΟΝΦ καθως ο αντιπαλος καιγεται για βαθμους και θα επδιωξει να τους παρει με οποιοδηποτε κοστος.

Ο Προπονητης του ΑΟΝΦ Βασιλης Νταρλας δεν μπορει να υπολογιζει τον τραυματια Κουβελη.

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Ευκαιρια για πενταδα ο ΑΟΝΦ

Ευκαιρια να πατησει πρωτη φορα την 5η θεση εχει ο ΑΟΝΦ στον Σαββατιατικο αγωνα με τον Αττικο.
Βεβαια για να γινει αυτο θα πρεπει να κερδισει τον Αττικο και ο Αρης Πετρουπολης να χασει την Κυριακη απο το αφηνιασμενο Περιστερι. Θυμιζουμε πως την επομενη Κυριακη ο ΑΟΝΦ αντιμετωπιζει τον Αρη στην Πετρουπολη.

Το παιχνιδι με τον Αττικο δεν θα ειναι ευκολο καθως οι φιλοξενουμενοι θελουν μονο νικη προκειμενου να καταφερουν να αποφυγουν το μπαραζ. Αν δεν κερδισουν ειναι πολυ πιθανο να τους πλησιασει στον ποντο ο Αστερας που παιζει εκτος με την καταδικασμενη Δοξα Βυρωνα.

Αν τωρα ο ΑΟΝΦ χασει τα πραγματα περιπλεκονται πολυ καθως στον χορο του υποβιβασμου μπαινουν η Δαφνη Π.Φ., το Γαλατσι (παιζουν μεταξυ τους) και με προυποθέσεις μπαινουν σε κινδυνο η Ανθουπολη, η Αναγεννηση και ο ΑΟΝΦ.

Ο προπονητης του ΑΟΝΦ Βασιλης Νταρλας ειναι αγνωστο αν θα κανει αλλαγες στην ενδεκαδα αλλα σιγουρα θα προβληματιστει με τον επιθετικο τομεα αφου ο Κουβελης αντιμετωπιζει προβλημα τραυματισμου ενω ο Παπαχρηστου εχει τελειωσει.

Δειτε το προγραμα του Σαβ/κου 8-9 Μαϊου και την βαθμολογια:
ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΜΑΙΟΥ
Γαλατσίου: Γαλάτσι-Δάφνη ΠΦ
ΔΑΚ Αιγάλεω: Δόξα Βύρωνα-Αστέρας 2004
Κ. Αχαρνών: ΑΟΝΦ Ατταλος-Αττικός
Πετρούπολης Β': Αναγέννηση Πετρ.-Ηράκλειο
Χωράφας: Ανθούπολη-Σούρμενα
ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΜΑΪΟΥ
Ηφαίστου: ΑΟ Περιστερίου-Αρης Πετρούπολης
Τραχώνων: Τράχωνες-Μελίσσια
Ολοι οι αγωνες ξεκινουν στις 17:00

1 Περιστέρι ............................25... 63
2 Τράχωνες ............................26... 49
3 Σούρμενα ............................25....49
4 Ηράκλειο .............................25... 46
5 Αρης Πετρ. ..........................25.. 37
6 Μελίσσια .............................25... 35
7 ΑΟΝΦ Ατταλος .................25... 34
8 Ανθούπολη ..........................25... 33
9 Αναγέννηση Πετρ. ...............25... 33
10 Δαφνη Π. Φ. .......................25... 31
11 Γαλάτσι ..............................25... 29
12 Αττικός ...............................25... 27
13 Αστέρας 2004 ....................26... 23
14 Καλαμάκι ...........................26... 22
15 Δόξα Βύρωνα .....................25... 13

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Ο ΑΟΝΦ ΗΤΤΗΘΗΚΕ 4-0 ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ. ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ

Τραμπουκισμοι επι 90 λεπτα
Με συνεχεις τραμπουκισμους, προπηλακισμους, ριψης αντικειμενων, πετρων και μπουκαλιων και επιθεση εναντιον του προπονητη του ΑΟΝΦ Βασιλη Νταρλα το Ηρακλειο επικρατησε του ΑΟΝΦ με 4-0. Απο την εναρξη ου αγωνα οι οπαδοι του Ηρακλειο εβριζαν τους παικτες του ΑΟΝΦ και κυριως τον τερματοφυλακα Αναγνωστοπουλο. Ολες αυτες βεβαια ηταν οι αφορμες καθως η ηττα τους στον 1ο γυρο που στην ουσια τους αφησε αρκετα πισω στην διεκδικηση του τιτλου τους ειχε "πονεσει" αρκετα.

Δεν τα καταφερε ο ΑΟΝΦ και ηττηθηκε με το βαρυ 4-0 το Σαββατο απο το Ηρακλειο. Ενα σκορ που στην ουσια φανταζει πλασματικο αν αναλογιστει κανεις πως ο ΑΟΝΦ θα μπορουσε καλλιστα να ειχε ισοφαρισει αγωνα με την εναρξη του δευτερου ημιχρονου οταν εχασε τουλαχιστον τρεις κλασικες ευκειριες απο αυτες που δεν χανονται και το αποτελεσμα να ηταν εντελως διαφορετικο.

Απο το πουθενα το 1-0
Οι παικτες του ΑΟΝΦ μπηκαν νωθρα στον αγωνιστικο χωρο και απειληθηκαν για πρωτη φορα με σουτ του Νεντελκοβιτς να αποκρουσει με δυσκολια ο Αναγνωστοπουλος με τα ποδια. Οι γηπεδουχοι φαινοντουσαν πιο απειλητικη αλλα η εικονα του ματς στο α' ημιχρονο εδειχνε λευκη ισοπαλια. Στο 41' ομως ο Νεντελκοβιτς με απευθειας φαουλ επιασε στον υπνο την αμυνα του ΑΟΝΦ καθως με την  γρηγορη εκτελεση εστειλε την μπαλα στα διχτυα του τερματοφυλακα του ΑΟΝΦ που δεν καταφερε να αντιδρασει.

Ο νομος του ποδοσφαιρου
Οταν δεν σκοραρεις δεχεσαι γκολ. Επιβεβαιωση του νομου του ποδοσφαιρου με την εναρξη του δευτερου ημιχρονου καθως χαθηκαν τεσσερις μεγαλες ευκειριες. Με Κορνελατο 50') σε τετ α τετ που δεν χανεται να στελνει την μπαλα πανω στον γκολκιπερ Διαμανταρα, με Πεπονουλα (54') να αποκρουει ο πολυ καλος τερματοφυλακας του Ηρακλειου, με Σιαδημα να σημαδευει το οριζοντιο δοκαρι (58''),  Επισης σε σουτ του Σκουταρη στο 60' να μην πλασαρει σωστα διαγωνια και να στελνει την μπαλα αουτ .
Σαν να μην εφτανε αυτο το Ηρακλειο καταφερε να πετυχει το 2-0 σε μια πληρη αδρανεια της αμυνας και του τερματοφυλακα του ΑΟΝΦ. Απο εκτελεση πλαγιου αουτ και κακη συνεννοηση στα μετοπισθεν ο επερχομενος Μπενιτεθ εκανε το 2-0 στο 55' και σχεδον ολα εκει τελειωσαν.
Στο 69' ο Καφετζης με δυνατο σουτ εκανε το 3-0 και ο Νεντελκοβιτς σαν σε προπονηση εκανε το τελικο 4-0 στο 74'.

Ο καιρος εχει γυρισματα
Οι οπαδοι του Ηρακλειου σε ολο το δευτερο ημιχρονο πεταγαν πετρες και λεμονια στην εστια του τερματοφυλακα Αναγνωστοπουλου βριζοντας τον ασταματητα.
Εφτυναν και κλωτσαγαν συνεχως τον παγκο του ΑΟΝΦ αναγκαζοντας τον προπονητη Βασιλη Νταρλα να τους ζητησει δικαιως το λογο αλλα αυτοι συνεχισαν απτοητοι. Ο διαιτητης του αγωνα διεκοψε τον αγωνα για περιπου επτα λεπτα ενω επιτεθηκαν και σε φιλαθλους του ΑΟΝΦ.
Ο αγωνας συνεχιστηκε κανονικα και ο ΑΟΝΦ εφυγε με καθυστερηση απο το γηπεδο του Ηρακλειου.

Ραντεβου του χρονου
Το Ηρακλειο ειναι μια ομαδα που εδω και χρονια προσπαθει ματαια να ανεβει κατηγορια ξοδευοντας αρκετα χρηματα αλλα παντα δεν τα καταφερνει. Η εδρα του ειναι ακαταλληλη για αγωνες λογω διαστασεων γιαυτο και στα εκτος εδρας κανουν πολλες ηττες.
Ο ΑΟΝΦ θα τους δωσει ραντεβου του χρονου, θα τους υποδεχτει με τον καλυτερο τροπο και θα τους κερδισει καθαρα εντος αγωνιστικου χωρου οπως στον πρωτο γυρο. Οι καθαρες ηττες πονανε παντα περισσοτερο!

ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ 4-0
ΣΚΟΡΕΡ: 41', 74' Νεντέλκοβιτς, 60' Μπενίτες, 69' Καφετζής Β.
ΔΟΚΑΡΙ: 58' Σιαδήμας
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χαλιάσος, Μαστρογιάννης Μαχαίρας
ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Διαμαντάρας, Κετετζίδης, Λιόνας, Κουρούμαλος (50' Μπενίτες), Μπασκόζος (65' Λαγός), Γιαννόπουλος, Υφαντής (60' Λιάτης), Διαμαντάκης, Γεωργουδάκης, Νεντέλκοβιτς, Καφετζής Β.
ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Σιαδήμας, Σκούταρης (80' Κομπορόζος), Περάκης, Μήλας, Ραγιάς, Χαλιλάι (70' Σταμάτης), Κορνελάτος, Κιάρρι (60' Ξύγκος), Σκαρπαθιώτης, Πεπονούλας.

Παλαιότερες αναρτήσεις

Λίστα χρηστών